En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Hayatım boyunca ilk defa bu yaz elbise giymeye başladım abiye, günlük yazlık elbiseler vs..

Bende sokak modası ve klasik karışımı bir şeyim sanırım..
Topuklu ayakkabılar , çizmeler, botlar kullanıyorum ama niyeyse ruhum sokak modasına ve spor şıklığa biraz daha yatkın..

Kışın farklı , yazın bambaşka biri oluyorum şu giyim konularında.. :KK35:
Bende yazın daha başarılı görüyorum kendimi.Kışın hem şık olmak hemde üşümemek için yoğun çaba sarfetmem gerekiyor :D Ama mutlaka ikisinden birisi eksik oluyor,problem değil farkettirmiyorum üşüdüğümü genelde :KK30:
Topuklu çizmeler diğer topuklulara oranda bir adım önde.
Oylar salı günü belli olucak sanırım.Salı gelsede ögrensek şimdiden merak etmeye başladım ben sonucu :KK60:

Bende yazın daha başarılı görüyorum kendimi.Kışın hem şık olmak hemde üşümemek için yoğun çaba sarfetmem gerekiyor :D Ama mutlaka ikisinden birisi eksik oluyor,problem değil farkettirmiyorum üşüdüğümü genelde :KK30:
Topuklu çizmeler diğer topuklulara oranda bir adım önde.
Oylar salı günü belli olucak sanırım.Salı gelsede ögrensek şimdiden merak etmeye başladım ben sonucu :KK60:

Yazın ne giyersen olur havası var bir kere , ama kışın öyle mi..
Kışın giyindiğim kadar hiç bi mevsimde giyinirken zorlanmıyorumdur ya..

Sanırım bahardan sonra benim mevsimim..

Yazın renkleri bile güzel cıvıl cıvıl herşey..
Düz yazlık sandaletler kısa elbiseler şortlar..

Huy Meselesi Huy Meselesi boyle yaziym bari alintilarla baş dertte:KK53: neon renkleri ben hic kullanamiyorum mesela turuncuyu cok severm ama esmerim hic yakismaz :KK43:
Araya kaynak gibi oldum ama merak ettim,:KK53: bende beyaz tenliyim banada neon yakışmaz , kime yakışıyor bu neonlar acabao_Oo_O

Huy Meselesi Huy Meselesi boyle yaziym bari alintilarla baş dertte:KK53: neon renkleri ben hic kullanamiyorum mesela turuncuyu cok severm ama esmerim hic yakismaz :KK43:

Ben turuncu pek kullanmıyorum neon pembe çok sık kullanıyorum..
Neon mavi , sarı - yeşil karışımı renkler vs..
Beyaz tenliyim bende en sevdiğim neon renk kesinlikle pembe..

bende esmerdim feci şekilde açıldım bembeyaz kaldım ..

Back
X