En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Henüz E="Margarikotin, post: 37913311, member: 364684"]Evet güzel olur , o geceye özel hemen hemen herkes abiye tarzı klasik rahat tarzda bir şeyler giyiyor..
Yok mu şöyle herkese meydan okuyan ya !

Yılbaşında napıyorsun ? aslında şıklara pijama partisini de ekleyecektim fakat komik kaçar diye eklemedim
Diğer bölümüne girer diye ayrı bir seçenek sunmadım =)
Henuz bir planim yok küçük bi ihtimal erkek arkadasmla büyük bi ihtimal arkadaşlarımla olurum ama evde mi olurum mekana mi giderim orasi kesin degilll evde kafayi da bulabiliriz:KK53:[/QUOTE]

Valla yarışma yılbaşına özel olursa çok fikir alırım buradan..
Dışarıda kutlamayı düşünüyoruz bizde..
Kot giyip giyecek halim yok ya :confused:

Teşekkür ederim angelım =) Yarışmada görmek isterim seni de..
Abiye tercih ettiysen normal hayatta klasik giyinenlerden misin =)
Hayır aslında klasik çok az giyerim sporum genelde :) Abiyeleri çok severim ,cezbetti işaretleyiverdim.:) Ama şöyle geniş çaplı düşündüğümde sokak modasında çok çok farklı şeyler çıkabilir :) Katılabilirim bende aslında eğlenceli olur bakalım :)

Anket düzenlemelerine girdiğim de öyle bir seçenek görünmüyor lisam..
Canım bak şu seçeneklerin seçili olduğundan emin ol..
Anket.webp

Henuz bir planim yok küçük bi ihtimal erkek arkadasmla büyük bi ihtimal arkadaşlarımla olurum ama evde mi olurum mekana mi giderim orasi kesin degilll evde kafayi da bulabiliriz:KK53:

[/QUOTE]
Gidecegn yere bagli ama kirmizi vucudu saran mini bi elbise siyah ince coraplar ve dizde incetopuk siyah çizme bu kadar çekici gosterebilir mi bi kiyafettt bayilirim boyle cesur kadinlara :)

Yanlız oylar genele açık seçeneği olmasın sadece
" Oy kullanmada sonuçların görülmesine izin ver " işaretlesen yeter

Hayır aslında klasik çok az giyerim sporum genelde :) Abiyeleri çok severim ,cezbetti işaretleyiverdim.:) Ama şöyle geniş çaplı düşündüğümde sokak modasında çok çok farklı şeyler çıkabilir :) Katılabilirim bende aslında eğlenceli olur bakalım :)

Hayatım boyunca ilk defa bu yaz elbise giymeye başladım abiye, günlük yazlık elbiseler vs..

Bende sokak modası ve klasik karışımı bir şeyim sanırım..
Topuklu ayakkabılar , çizmeler, botlar kullanıyorum ama niyeyse ruhum sokak modasına ve spor şıklığa biraz daha yatkın..

Kışın farklı , yazın bambaşka biri oluyorum şu giyim konularında.. :KK35:

Gidecegn yere bagli ama kirmizi vucudu saran mini bi elbise siyah ince coraplar ve dizde incetopuk siyah çizme bu kadar çekici gosterebilir mi bi kiyafettt bayilirim boyle cesur kadinlara :)[/QUOTE]

Kırmızı rengi hiç sevmiyorum abiye tarzı kıyafetlerde genellikle su yeşilini daha çok tercih ederim..
Birde neon renklere bayılıyorum ben =)

Tatlım oky de baktı çıkmıyor bizde..
Anket düzenlemesinden ve konu düzenlemesinden bu seçeneklere ulaşamıyorum kazene bildirdim lisam..

Evet canım deneme tahtasında deneme yaptım bende ilk konu açılırken yapabiliyorsunda sonra düzenleme ile yapılmıyor.Kazen halleder öyleyse :KK39:

Back
X