En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Ay bura baya iddialı olacak ama ne hatunlar var stil sahibi margocum ben kii çalışan evden işe işten eve koşturan biri pehhh Ama yinede kategori belli olsun bi belki giyerim bayramlıklarımı
Olsun ne olcak ki =) giy tabi sana ne giysen yakisir kuzummm

Ofis şıkligi falan oldugunda daha iddiali olucan o zaman

Ben katılsam üstüme başıma değil, fiziğime bakarlar...Çok eğlenceli olacak,katılanlara şimdiden çooooookkk başarılar......
Sanmiyorum fizikle alakali bir yarisma degil =)
Fizigi konusturcak olsaydik yarismanin guzellik yarismasi olurdu herhalde.. =)

Her boyda her kilo olan kadinlarimiz var ve giyim kusam her zaman onemlidir =)

Oh yeni bir yarışma daha , ben yenilgiye doydum ,ama kombinde iddialıyım :)
Tek istediğim ,bari bu yarışta alaturka takılmasınlar , Bülent Ersoy tarzları istemiyorum ve oyumu sokak modasından yana kullanıyorum :)
Hayırlı olsun margacım

Ben de sokak modası diyorum.

Kombin yarismasina katilmistin sen ben hatirliyorum canim =) buna da katil lutfennnnn tarzin super cunkuuu =)

Kombin yarismasina katilmistin sen ben hatirliyorum canim =) buna da katil lutfennnnn tarzin super cunkuuu =)
Katılırım da , canım eğer katılım az olursa ,fotonun yayınlanmasını istemem :) iptal olunca gerek yok . Diğerinde yarışma iptal edildi ,fotolarımız atılmıştı:)

Selamlarr,resimleri evde mi çekeceğiz yoksa dışardamı çekilecek,hangisi olacak kızlarr birde yüz gözükecek mi gözükmeyecek mi

Kuzum hic fark etmez ister ee ister disarida cektir onemli degil..
Yuzun gorunup gorunmemesi size kalmis.
Eger Gorunmesini istemeyen olursa yuzunu ben bdir sekilde nyok edecegim isteyen gosterebilir istemeyen gostermex kuzum =)

Kuzum hic fark etmez ister ee ister disarida cektir onemli degil..
Yuzun gorunup gorunmemesi size kalmis.
Eger Gorunmesini istemeyen olursa yuzunu ben bdir sekilde nyok edecegim isteyen gosterebilir istemeyen gostermex kuzum =)

Margi ilk sayfada yazmışsın şimdi okudum bunu,artık duruma göre çekilir resim,birde sokak modası olacak gibi de,mevsim olarak şartı şurtu varmı,Yaz kış fark edermi onuda sorayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…