- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben hep burdayim zatencanim eger bu yarisma tutarsa belki ikinciasine katilirimmmmm =)ayy şaka yapıyorum ne kadar çok olursak o kadar güzel sohbet muhabbet birlik beraberlik rekaaaabet
Olsun ne olcak ki =) giy tabi sana ne giysen yakisir kuzummmAy bura baya iddialı olacak ama ne hatunlar var stil sahibi margocum ben kii çalışan evden işe işten eve koşturan biri pehhhAma yinede kategori belli olsun bi belki giyerim bayramlıklarımı
Sanmiyorum fizikle alakali bir yarisma degil =)Ben katılsam üstüme başıma değil, fiziğime bakarlar...Çok eğlenceli olacak,katılanlara şimdiden çooooookkk başarılar......
E yaniOlsun ne olcak ki =) giy tabi sana ne giysen yakisir kuzummm
Ofis şıkligi falan oldugunda daha iddiali olucan o zaman
Ben de sokak modası diyorum.
Oh yeni bir yarışma daha , ben yenilgiye doydum ,ama kombinde iddialıyım :)
Tek istediğim ,bari bu yarışta alaturka takılmasınlar , Bülent Ersoy tarzları istemiyorum ve oyumu sokak modasından yana kullanıyorum :)
Hayırlı olsun margacım
Yahu benim neyim iddiali yaE yaniYok margacım sen gibi iddialı değilim ben katıl ana sende güzel olur .. Oyumu da sokak modasından yana kullandım güzel kombinler çıkcak ortaya sanırım
Katılırım da , canım eğer katılım az olursa ,fotonun yayınlanmasını istemem :) iptal olunca gerek yok . Diğerinde yarışma iptal edildi ,fotolarımız atılmıştı:)Kombin yarismasina katilmistin sen ben hatirliyorum canim =) buna da katil lutfennnnn tarzin super cunkuuu =)
Maalesef burda o tarz şeyler yaşanıyor.Bizzat yaşadım zamanında...Sanmiyorum fizikle alakali bir yarisma degil =)
Fizigi konusturcak olsaydik yarismanin guzellik yarismasi olurdu herhalde.. =)
Her boyda her kilo olan kadinlarimiz var ve giyim kusam her zaman onemlidir =)
Tamam canim sizler nasil isterseniz onu yapariz ama iptal olmayacak gibi =)Katılırım da , canım eğer katılım az olursa ,fotonun yayınlanmasını istemem :) iptal olunca gerek yok . Diğerinde yarışma iptal edildi ,fotolarımız atılmıştı:)
Yasanmamasi icin elimden geleni yaparim =)Maalesef burda o tarz şeyler yaşanıyor.Bizzat yaşadım zamanında...
Tam senin tarzin =)Bohem tarzı seviyorum..
Sen katılacak mısın yarışmaya? Katılmalısın..Tam senin tarzin =)
Thuglife berelerimle tarz miyim sence missimmmm =)Sen katılacak mısın yarışmaya? Katılmalısın..
Kesinlikle!Thuglife berelerimle tarz miyim sence missimmmm =)
Selamlarr,resimleri evde mi çekeceğiz yoksa dışardamı çekilecek,hangisi olacak kızlarrbirde yüz gözükecek mi gözükmeyecek mi
Tesekkur ederim tatlim benim ama karar veremedim daha..Kesinlikle!ben senin tarzını beğeniyorum..
Kuzum hic fark etmez ister ee ister disarida cektir onemli degil..
Yuzun gorunup gorunmemesi size kalmis.
Eger Gorunmesini istemeyen olursa yuzunu ben bdir sekilde nyok edecegim isteyen gosterebilir istemeyen gostermex kuzum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?