- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Resim arasinda kaldim derken me resmi yahu..başlasın bakalım oylama bitince bende 2 resim arasında kaldım ya off
yok kız seçenek değil resim hangi kombinle katılacağım yaniResim arasinda kaldim derken me resmi yahu..
Secenek demek istedin herhalde..
Hiiiii anladim canim benim sen resimlerini hazir et =)yok kız seçenek değil resim hangi kombinle katılacağım yani
Sali gunu yarisma konusunu acacagim pazartesi aksami konseptin ne oldugunu duyurduktan sonrahazır tatlım hazır :)
tammam margacım takipteyimSali gunu yarisma konusunu acacagim pazartesi aksami konseptin ne oldugunu duyurduktan sonra
İzlemede kal gunesim.. =)
Oyle gorunuyor yorumlardan ama daha iki gunumuz daha var kizlar =) hic belli olmaz =)Sokak modası olucak gibi şuanki görünüşte
Kombin bakmaya başlamak lazım sanırım :)
Buyuk olasilikla sokak modasi olacak oda zaten cok genis kapsamli =) hemen hemen gunluk yasantimizda sık kullandigimiz seyler..bence abiye olması çok saçma olur çünkü herkesin dolabında olmayan konsept misal benim abiye kıyafetim yok. ama sokak modası günlük kıyafet herkes de var.
abiye giyerim ama hep kiralarım o yüzden yok :)
sen katılacak mısın peki :)Buyuk olasilikla sokak modasi olacak oda zaten cok genis kapsamli =) hemen hemen gunluk yasantimizda sık kullandigimiz seyler..
Katilayim mi dersin =)sen katılacak mısın peki :)
eğer istersen :) yönetici torpili olmasınKatilayim mi dersin =)
Hahaha yalniz kombinleri sergilerken nickleriniz gorunmeyecek oyle oylamaya cikacaksinizeğer istersen :) yönetici torpili olmasın
ayy şaka yapıyorum ne kadar çok olursak o kadar güzel sohbet muhabbet birlik beraberlik rekaaaabetHahaha yalniz kombinleri sergilerken nickleriniz gorunmeyecek oyle oylamaya cikacaksiniz
İmmmm birde ben yarismada yokum gozun aydin haha
Ay bura baya iddialı olacak ama ne hatunlar var stil sahibi margocum ben kii çalışan evden işe işten eve koşturan biri pehhhSağolasın canım =) Mutfakta ki marifetlerini burada da görmek istiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?