- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bis katılırsan bana bi selam çak yanlışlıkla sana oy vermeyeyimBilmiyorum canım pek keyfim yok bu aralar :)
Ama çoğınluk olması adına destek olabilirim , zaten hergün sokaklardayım , birgün atarım fotoyu :)
Sana bir hareket çakarım şimdi .bis katılırsan bana bi selam çak yanlışlıkla sana oy vermeyeyim
Şaka yaptım biliyosun dimi, takılmak için yazdım öyleee (ben seni çok tatlı buluyorum)Sana bir hareket çakarım şimdi .
Farkındayım :)Şaka yaptım biliyosun dimi, takılmak için yazdım öyleee (ben seni çok tatlı buluyorum)
Sensiz olur mu bu yarışma biskremim yaFarkındayım :)
Merak etme ama katılırsam , her halimden belli ederim kendimi :)
Bunada mı katılcanmargarincimm... sokak modası ok ama var mı bi kriteri? açık hava ,gardrop karşısı aynadan selfie vs? yada mesela mevsim önemli mi bize biraz tüyo versen?
Yaz - kış hiç fark etmiyor..margarincimm... sokak modası ok ama var mı bi kriteri? açık hava ,gardrop karşısı aynadan selfie vs? yada mesela mevsim önemli mi bize biraz tüyo versen?
Katılsın katılsınnn =)Bunada mı katılcan
Bi dur yahu
Yarışmadan yarışmaya atlıyor, doymuyor kız :)Katılsın katılsınnn =)
Katılcam demedim deee yani olabilirdiiBunada mı katılcan
Bi dur yahu
Tamam margarinciğimYaz - kış hiç fark etmiyor..
Ayna karşısı veya değil oda önemli değil..
Konsepte uygun olsun yeterli dilaracım..
Evde veya dışarıda çek önemli değil , havalar soğuk olduğu içi evde çekseniz daha iyi olur bence..
Katılan arkadaşların birazı dışarıdan biraz evden =)
Katılcaksan bekliyorum resimlerini =)
Tarz nedir giyin çekil işte :) Ayrıca bence sen gayet güzel giyiniyorsunKatılcam demedim deee yani olabilirdiiBi tarzım da yokki pehhhh
Kız burda mankenler var sen bilmiyon bizi çiğ çiğ yerlerTarz nedir giyin çekil işte :) Ayrıca bence sen gayet güzel giyiniyorsun
Fiziğininde güzel olduğunu düşünürsek, iyi iş çıkarırsın
Kendini yabana attın, bence yüzünü karalamasın 1 olmazsan birşey bilmiyorumKız burda mankenler var sen bilmiyon bizi çiğ çiğ yerler
Senle beraber katılalım mııı ?Kendini yabana attın, bence yüzünü karalamasın 1 olmazsan birşey bilmiyorum
Sen katıl ben düşünme aşamasındayımSenle beraber katılalım mııı ?Sen de az değilsin yani neysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?