- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
olur nenem olur butun hedayelerı bızım adreslere gondermekten bıktırırsak olurrrr
Bi sevemedim şu tomsları ya .. Bilekte olan kot tayt vs şeylerle mi giyiyorsun sen onları ?toms aldımda bı numara buyuk almısım ya pek gıyemedım nazar ettınız tomslarıma
Aslında nevoyu da sokacağız bu yarışmayaYaşlılar ne giyerse onu giyiyorum dermişim
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorumKesin kararlısın yaniiii
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)Bi sevemedim şu tomsları ya .. Bilekte olan kot tayt vs şeylerle mi giyiyorsun sen onları ?
Aslında nevoyu da sokacağız bu yarışmaya
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorum
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)
Bencede olabilir ama katılmaz nevoşkendisini gördüm bile
kararlıyım nenem o degılde en ısınamadıgınızda bırıncı falan olursam kazen benı bıdaha sıteye almaz dıye korkuyorum
kankı spor tarzın varsa herseyle oluyo onlar:)
Bende gördüm hanımım, maşallah 3 çocuğa rağmen ne kadar fit zayıf ya
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onuAma gerçek şu ki , herkese kolay yakışan bir ayakkabı modeli değil bence..
Sence ?
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırızOrda neden aday olacan ki evladım,sana gelene kadar kimler var listede
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onu
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırız
Sık diyet yapıyor birde,biraz kilo aldımı anında vermek istiyor,yaşıda genç çabuk veriyor kiloyu
evet kankı kokoş tazı olanlar gıymez onu
gorcez nenem gorcez ayın bırınde bakarsın ordada senle yarısırız
Bende bugün spora ve diyete başladım 58 kilodan 54 olmak için uğraşıyorum , ama şimdiden göbeğimi yok ettim diyebilirim şekeri ve ekmek tüketmedim bugün ..
Sporumu da birazdan yapacağım ..
Yarışmaya katılacak olan arkadaşlar ayın 1 ine kadar bana resimlerine teslim ediyorlar..Yarışma için resim eklendi mi acaba ben birşey göremiyorum da :)
Yarışma iyiymişde :)
Evlendikten sonra 10 küsür kiloalıp üzerine doğru düzgün bişey yakıştırmayan biri nasıl katılır bu yarışmaya
o popoya o pantalon o göbeğe o kazak giyilir mi derler darmaduman ederler beni
bende katılıcam ama aklımdaki kombine üst bulamadımmmm.....
alışverişe de 2hafta sonra çıkcammm
offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?