- 26 Haziran 2014
- 818
- 155
- 88
- 27
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Pinkom seni de bekliyorum hadi ama !
Tamam hadi buna da katılalım bakalım :)Bundan eksik kalmayın
Siz kesinlikle katılmalısınız
Marga bırakma bunların yakasını
Katılın tabi ,çok güzel olacak bekleyin ve görün diyorum başkada bir şey demiyorummmmTamam hadi buna da katılalım bakalım :)
Şuan resimlerini yollayan 4 kişi oldu..Katilim kaç kişi olduu
yüzükler takıldı canımnişan söz vs safhaları atladın demek en temizi tatlımmm ama çok merak ettim ben gelinliğini tüh göremedim D:
Böyle düşünmeyin derim , tarzına güvenen herkese kapımız açık.. =)tarzıma güveniyorum ama biliyorum ki burada tarzımıza değil,vûcut ölçülerimize oy verilecektir.katılıp katılmamak konusunda kararsızım.katılma cesareti gösterenleri şimdiden tebrik ediyorum.
Vücut ölçüleri uygun olsa da olmasa da nasil yakistirdigimiz daha önemli bence tarzina guveniyorsan katilmalisin:)tarzıma güveniyorum ama biliyorum ki burada tarzımıza değil,vûcut ölçülerimize oy verilecektir.katılıp katılmamak konusunda kararsızım.katılma cesareti gösterenleri şimdiden tebrik ediyorum.
yüzükler takıldı canım
o da nişan yerıne gecıyor işte :d
katılıyorum bendetarzıma güveniyorum ama biliyorum ki burada tarzımıza değil,vûcut ölçülerimize oy verilecektir.katılıp katılmamak konusunda kararsızım.katılma cesareti gösterenleri şimdiden tebrik ediyorum.
katıl bisay canım benim , gaza getirmeyin beni ,sonuncu olmaktan bıkmıs durumdayım
tatlım gece -gündüz fark edermi ?
çok sağ ol :)afalladım birden canım evleniyorum diyince :) mutluluklar dilerim çok çok çok
ay canım benim , gaza getirmeyin beni ,sonuncu olmaktan bıkmıs durumdayım
tatlım gece -gündüz fark edermi ?
kat
katıl bismarga benide gaza getiriyor ama hiç foto çekilesim yok D:
Teşekkür ederizzzz =)muhteşem bir yarışma olacak heyecanla bekliyoruz
göz makyajında bile garip eleştiriler alınca birden çekindim ama elbette doğru eleştiriler ve yaklaşımlarda olacaktır.ben bunu bir düşüneyim :)Böyle düşünmeyin derim , tarzına güvenen herkese kapımız açık.. =)
göz makyajında bile garip eleştiriler alınca birden çekindim ama elbette doğru eleştiriler ve yaklaşımlarda olacaktır.ben bunu bir düşüneyim :)
diğer yorumlarda yazıldığı gibi pek motive edici pek bi davetkarsınız :)Her şey kontrolümün altında canım , şüphen olmasın..
Bence de düşün =) kendine güvenin var ,burdan fazlasıyla hissediliyor.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?