- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
diğer yorumlarda yazıldığı gibi pek motive edici pek bi davetkarsınız :)
Tatlım sen de katıl bencekat
katıl bismarga benide gaza getiriyor ama hiç foto çekilesim yok D:
Katılcak katılcak bugün katılcam dedi =)Tatlım sen de katıl bence
Yıkılsın tarzlar ..
cok merak ettigim kisiler var , onların tarzını görebilseydik ne güzel olurdu valla :)Katılcak katılcak bugün katılcam dedi =)
Kimler mesela..cok merak ettigim kisiler var , onların tarzını görebilseydik ne güzel olurdu valla :)
devamlı bdv ye yazan isimler var cok merak ediyorum cidden onları , yazıları kadar tarzlarıda cool mu ,cok merak ediyorumKimler mesela..
bende bu tarz benım topıgınde onu begenmedım bunu begenmedım dıyenlerın tarzını merak ediyorum yarısmaya katılsalarda gorsek:)devamlı bdv ye yazan isimler var cok merak ediyorum cidden onları , yazıları kadar tarzlarıda cool mu ,cok merak ediyorum
Sahi ben o topiğe yarışma bildiriminde bulunmadım..bende bu tarz benım topıgınde onu begenmedım bunu begenmedım dıyenlerın tarzını merak ediyorum yarısmaya katılsalarda gorsek:)
Bende merak ediyorum valla..devamlı bdv ye yazan isimler var cok merak ediyorum cidden onları , yazıları kadar tarzlarıda cool mu ,cok merak ediyorum
Herkes'in o cesareti gösterebilecegini sanmam tatlım :)bende bu tarz benım topıgınde onu begenmedım bunu begenmedım dıyenlerın tarzını merak ediyorum yarısmaya katılsalarda gorsek:)
haberleri var mı acaba ?Bende merak ediyorum valla..
Mutlaka görmüşlerdir bundan önce anket oylaması da yapıldı çünkü 100 den fazla kişi anket oylamasına katılmıştı..haberleri var mı acaba ?
ahahahahahahha mimari eserim ben barok çağın en iyi parçasıTarz diyince aklıma sen de geliyor napayım ..
O simsiyah giyindiğin resmin aklıma geliyor hani mimari yerleri gezdiğin bir resmin varya o geliyor aklıam ya
günaydın ablacımmGünaydınlar sabah şekerleri
ahahahahahahha mimari eserim ben barok çağın en iyi parçası
Günaydın Ablacımm sabah sabah yoğurt yemek çok koyuyo banaSanada günaydınlar hayatım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?