- 7 Nisan 2012
- 9.516
- 2.180
- 448
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yok yahu niye rezil olalım eğleniyoruz işteyok yahu iddialı değilim aslında resimler yayınlanınca rezil olmaktan çok korkuyorumm
Evet kullanabiliyor, iyi yapmışsın canım mathi yi görüyor musun ? numarasını mı değiştirdi o ?evet canım eski pro üyeler yenı uyeliğinde kullanabılıyormuş aldım bendeburdayım burdayım
ayın 1ine kadar vaktiniz var canım , acele etmene gerek yok =)ben katılamıycam sanırım evde degilim kombin yapamıyorum ama eve dönersem yapıp yollıycam insallah:)
görmedım hiç bende numarası yoktu kı zatenEvet kullanabiliyor, iyi yapmışsın canım mathi yi görüyor musun ? numarasını mı değiştirdi o ?
Allah allah ben sizi telefondan görüşüyor yazışıyorsunuz diye biliyordum niconun kurduğu gruptan..görmedım hiç bende numarası yoktu kı zaten
Evet canım 6 kişi oldunuz şuan .. Sanırım bir 10 ya da 12 kişi olacaksınız..6 kişi olduk demek hee :) çok heyecanlııııııııııııııııııııııııııııı
mathi hangisiydi ki karıştırıyo muyum acabaAllah allah ben sizi telefondan görüşüyor yazışıyorsunuz diye biliyordum niconun kurduğu gruptan..
Mathilda kuzummathi hangisiydi ki karıştırıyo muyum acaba
Evet canım 6 kişi oldunuz şuan .. Sanırım bir 10 ya da 12 kişi olacaksınız..
Kalıcı canım =)en tarz üye şeridi kalıcı mı yoksa bir süre sonra çıkacak mıı
tuba mıdeğişti galiba numarasını evet
evet ekli bende ama pek konusmuyoruz bılmıyorum nıye degısmıs :)Evet , neden değiştirmiş..
Faceden görüşüyor musunuz ?
Sorar mısın napıyormuş nasılmış.. Selam söyle benden çok..evet ekli bende ama pek konusmuyoruz bılmıyorum nıye degısmıs :)
Ben hep tarzdım hahahasen ne ara tarz uye oldun kı kız
tamam canım a.s söylerim :)Sorar mısın napıyormuş nasılmış.. Selam söyle benden çok..
ooo süpermiş inşallah ben kazanırım çok heveslendim ben yaaa :) Hem morale ihtiyacım var mutsuzum beenKalıcı canım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?