- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Niye olmasın ah ah sendeki o bacak boyu bende olsaydı keşke
Bak hele bak duygusal giriyor hatun. Yok yok ben olmalıyımooo süpermiş inşallah ben kazanırım çok heveslendim ben yaaa :) Hem morale ihtiyacım var mutsuzum been
İnşallah canım hak eden kazansın zaten ben oylamaya katılmayacağım =) taraf tuttu denmesinler diye..ooo süpermiş inşallah ben kazanırım çok heveslendim ben yaaa :) Hem morale ihtiyacım var mutsuzum been
Harbimi kız. Çok mu abartmışım. Hatunlar topa tutmasın beniNiye olmasın ah ah sendeki o bacak boyu bende olsaydı keşke
Yok yahu , benim boyum kısa diye seni görünce tribe girdim 1.64 boyum var yaHarbimi kız. Çok mu abartmışım. Hatunlar topa tutmasın beni
Kız bende 168 imYok yahu , benim boyum kısa diye seni görünce tribe girdim 1.64 boyum var ya
Yok artık inanmam neden bana o kadar uzun geldin ki sen yaaaaaaaaaaaaaaaaKız bende 168 im
Valla yukardan çekim olduğu için sanırım. Birde bacaklarım uzun sanırım.Yok artık inanmam neden bana o kadar uzun geldin ki sen yaaaaaaaaaaaaaaaa
Bak hele bak duygusal giriyor hatun. Yok yok ben olmalıyım
Yok artık inanmam neden bana o kadar uzun geldin ki sen yaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen kimse kimseyi bilemicek. Iyi olan kazansın. Ben çok sansızım zaten gökten 1 cilik yağsa ben alana kadar kalmazsenin boyun uzunmuş ben kısayım kiiiduygusallıkla kazanayım didimde hangi resmin bana ait olduğunu bilmicekler kiiii :)
Aynen kimse kimseyi bilemicek. Iyi olan kazansın. Ben çok sansızım zaten gökten 1 cilik yağsa ben alana kadar kalmaz
Bende kimler var acabaresimleri çok merak ediyorummm :)
Bende kimler var acaba
Olsun tarzlarını merak ediyorumkimseyi tanıyamayız kii :)
1,60da beeennn :) kendime bir şarkı armağan ediyorum :) Ufacıksıınn tefeciksiinn tonbul bebeğimmm :) gözlerine meftun oldummm acep beni secermisinizzzz :)
Şiiiişşt kendimizi belli etmiyoruzzzValla yukardan çekim olduğu için sanırım. Birde bacaklarım uzun sanırım.
Şiiiişşt kendimizi belli etmiyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?