En Tarz Üye Yarışması ✄ Sokak Modası !

Ayrıyetten istek üzerine yüzünü kapatabilirim, diğer yarışmacı arkadaşların bazıları istedi bunu bazıları istemedi sana kalmış =)
Kestim canım ben Yüzümü kesince daha iyi oldu zaten Kursa giderken giymiştim çok çok iddaalı değilim ama eleştiri almayı çok istiyorum iyi kötü :)

Kestim canım ben Yüzümü kesince daha iyi oldu zaten Kursa giderken giymiştim çok çok iddaalı değilim ama eleştiri almayı çok istiyorum iyi kötü :)
Sen bu tarzına iddiasız buluyorsun demek ha , pes doğrusu ! harikasın güzelim ya..
Başarılar dilerim..

Hepiniz birbirinizden şıksınız..

İyi geceler :)

Motiven gerçekten müthiş :) İyice hevesi artıyor insanın süpersin :)
Gerçekten motive olun diye söylemiyorum..

Yani dışarıda görsem her birinize dönüp bakar dibine kadar incelerim o derece yani..
Kendinizi hafife almayın , bir çok kişiden iyi tarzınız var =)

Calistiiimmargarikotin, post: 38017949, member: 364684"]Senin ne işin var burda ! Sınavına odaklan gir çık öyle gel ! döverim ha ![/QUOTE]
Calistiiimmm

Gerçekten motive olun diye söylemiyorum..

Yani dışarıda görsem her birinize dönüp bakar dibine kadar incelerim o derece yani..
Kendinizi hafife almayın , bir çok kişiden iyi tarzınız var =)
Diğer yarışmacı arkadaşlarımızıda merak ediyorum. Keşke hemen görebilseydik

Bilgisayarına rikotin, post: 38018141, member: 364684"]Resim atmayan arkadaşlar var, onları bekliyorum =) pazara kadar bekleyeceksiniz kuzum.

en şanslı üye benim sanırım hepinizi gördüm [/QUOTE]
Bilgisayarina erişicem az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…