- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Aklında burda kalmasın 5 kredilik sınavını ver sonra gel tekrar aklın burda kalsın anlaştık mıBugün de bitiyor yarin 5kredilik sinavm var benim aklim yarismada
Calistm bile bundan yuksek alirsam ortalamam tavan yapicak inşallah:)Aklında burda kalmasın 5 kredilik sınavını ver sonra gel tekrar aklın burda kalsın anlaştık mı
İnşallah canım başarılarCalistm bile bundan yuksek alirsam ortalamam tavan yapicak inşallah:)
Hoşgeldin canım , aynı kombinin farklı pozlarını yollayabilirsin ama bir tane kombinle katılabiliyoruz yarışmaya..Kaç tane resim yollayabiliyoruz ?
Düşünüyorum resimler hazır hatta göndereyim en iyisi bir cesaret :)Hoşgeldin canım , aynı kombinin farklı pozlarını yollayabilirsin ama bir tane kombinle katılabiliyoruz yarışmaya..
Katılacak mısın =)
Bekliyorum canım , resmini bana yolluyorsun . Resmine son kez ayar çekip sana resmini atıyorum görüyorsun , tamam dedikten sonra yarışmaya hazır oluyorsun..Düşünüyorum resimler hazır hatta göndereyim en iyisi bir cesaret :)
Ayrıyetten istek üzerine yüzünü kapatabilirim, diğer yarışmacı arkadaşların bazıları istedi bunu bazıları istemedi sana kalmış =)Kaç tane resim yollayabiliyoruz ?
Kestim canım ben Yüzümü kesince daha iyi oldu zatenAyrıyetten istek üzerine yüzünü kapatabilirim, diğer yarışmacı arkadaşların bazıları istedi bunu bazıları istemedi sana kalmış =)
Sen bu tarzına iddiasız buluyorsun demek ha , pes doğrusu ! harikasın güzelim ya..Kestim canım ben Yüzümü kesince daha iyi oldu zatenKursa giderken giymiştim çok çok iddaalı değilim ama eleştiri almayı çok istiyorum iyi kötü :)
Senin ne işin var burda ! Sınavına odaklan gir çık öyle gel ! döverim ha !İyi geceler tarz bayanlar
İyi geceler tarz bayanlar
Motiven gerçekten müthiş :) İyice hevesi artıyor insanın süpersin :)Sen bu tarzına iddiasız buluyorsun demek ha , pes doğrusu ! harikasın güzelim ya..
Başarılar dilerim..
Hepiniz birbirinizden şıksınız..
Gerçekten motive olun diye söylemiyorum..İyi geceler :)
Motiven gerçekten müthiş :) İyice hevesi artıyor insanın süpersin :)
CalistiiimmmCalistiiimmargarikotin, post: 38017949, member: 364684"]Senin ne işin var burda ! Sınavına odaklan gir çık öyle gel ! döverim ha !
Diğer yarışmacı arkadaşlarımızıda merak ediyorum. Keşke hemen görebilseydikGerçekten motive olun diye söylemiyorum..
Yani dışarıda görsem her birinize dönüp bakar dibine kadar incelerim o derece yani..
Kendinizi hafife almayın , bir çok kişiden iyi tarzınız var =)
Resim atmayan arkadaşlar var, onları bekliyorum =) pazara kadar bekleyeceksiniz kuzum.Diğer yarışmacı arkadaşlarımızıda merak ediyorum. Keşke hemen görebilseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?