- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ben de cok merak ediyorum orta yerimden catlarim simdiDiğer yarışmacı arkadaşlarımızıda merak ediyorum. Keşke hemen görebilseydik
Olsun senin aklında burda sınava odaklan seksi kızCalistiiimmm
Yarin vizeler bitiyor pazara kadar başının etini yerimOlsun senin aklında burda sınava odaklan seksi kız
Çatlayında patlayın ben hepsini görüyorumBen de cok merak ediyorum orta yerimden catlarim simdi
Valla feci meraktayım. Aslında bir kombin denedim sonra oturdum düşündüm kendi kendime onla sokağa çıksam beni linç ederlerdi sanırımBen de cok merak ediyorum orta yerimden catlarim simdi
Bence karar vermiş olduğun kombin tam sokak modasına uygun bir kombin =) aman aman abiyelerden sıkıldık artık yaValla feci meraktayım. Aslında bir kombin denedim sonra oturdum düşündüm kendi kendime onla sokağa çıksam beni linç ederlerdi sanırımGece gezmesi giyimine benzedi fazlasıyla vazgeçtim sonra
Dışarıda çekmen önemli değil hava soğuk zaten , oluşturmuş olduğun kombinin resmini çeksen yeterli..ay bende daha göndermedim dısarı cıktıgım yok
üşendim kalkıp giyinmeye yarın atabilirim ama bakalım
Rakibemmay bende daha göndermedim dısarı cıktıgım yok
üşendim kalkıp giyinmeye yarın atabilirim ama bakalım
Abiye gibi değildide nasıl desem fazla açıktı,bağdat caddesinde bile gezilmez o dereceBence karar vermiş olduğun kombin tam sokak modasına uygun bir kombin =) aman aman abiyelerden sıkıldık artık ya
açık oylama mı oluyor marga kim kime oy vermiş görebilcekmiyiz
Çıplak ayakla çek o zamanya benım kombınıme uygun ayakkabım yok yaaaa
Evet hoş bu =)Rakibemm
Abiye gibi değildide nasıl desem fazla açıktı,bağdat caddesinde bile gezilmez o dereceGönderdiğimle heryere gidilir en en azından
valla resimleri cıbıldak cekerım gorursun gununuÇıplak ayakla çek o zaman
Tarz böyle olunur
Evet canım =) geçen ankette yapmayı unutmuşum ama bu ankette göreceğiz =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?