- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.893
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
onunla katılırsam sayenızde dırek ben oldugum anlasılcak o yuzden onunla katılamam sayın cakal bıt pazarcı justice haaaaanımmmtoms herşeye uyar
oylama bitene kadar kim bize oy verdiyse teşekkür edemicez o zaman ifşa etmemek için
sanki oy alacam gibi de soruyorum ya off keşke katılmasaydım
bari kendime 1 oy vereydim gözükmesin isimler
valla resimleri cıbıldak cekerım gorursun gununu
9 kişi oldunuz hadi bakalım 10. kişi kim olcak !toms herşeye uyar
Hahaha siz napın biliyor musunuz herkesin mesajına beğenin yoksa anlaşılır
isterseniz görünmesin =D
Oky ile konuşurum yarın, o da okey derse görünmemesi bence de en uygunu olur..bence görünmemesi daha iyi olur o risk ortadan kalkar :)
onunla katılırsam sayenızde dırek ben oldugum anlasılcak o yuzden onunla katılamam sayın cakal bıt pazarcı justice haaaaanımmm
ciddimisn?e ıyıymıs o zaman evde mısafır var ama katılmayı cok ıstıyorum yarın cekıp yollıyım resmı o zaman:)ayakkabı bulamadıysan kıyafetinle katıl , yarışmada ayakkabısı görünmeyen çok insan var =)
9 kişi oldunuz hadi bakalım 10. kişi kim olcak !
bittin sen justice sana oy vermek ısteyenlerı tehdit edıcem bırıncı yapcam senı ama sondan bırıncıben direk ifşayım bit pazarında birsürü fotom var zaten
görür görmez beni tanımazsan bende justice değilim
Evet canım , var ..ciddimisn?e ıyıymıs o zaman evde mısafır var ama katılmayı cok ıstıyorum yarın cekıp yollıyım resmı o zaman:)
bittin sen justice sana oy vermek ısteyenlerı tehdit edıcem bırıncı yapcam senı ama sondan bırıncı
artık cok gecccckombinimden bile bellikahretsin geri çekilmek istiyorum yarışmadan
onlar dışında 3 kişi daha var canım katılırım diyen ama resmini atmayan..wuhuuu çok heycanlııı
hanım abla ve toliş var daha
onlar dışında 3 kişi daha var canım katılırım diyen ama resmini atmayan..
Ne kadar kalabalık olursanız o kadar iyi, hepinizin çevresi gelir oylar işte..çok kalabalık olcaz yani şansımız giderek düşüyor
agır hezimet olcak bu yarışmada
Ne giydin acaba çok merak ettim kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?