- 10 Temmuz 2014
- 19.710
- 17.813
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
su an pazartesı umrumda degıl şu oylama başlasııınnnoooo bekeldiğim bakış açısı
katılın katılın gariiii hem yeni tarzlar göürü zevk buluruz
aynen ya gece 12 gelemk bilmedi bu gün yarın pazartesi ama gelmemye devam edebilir
bekleyın ve görün deermişimMerakla bekliyoruz tarz hanımları
su an pazartesı umrumda degıl şu oylama başlasııınnn
Merakla bekliyoruz tarz hanımları
bende sabah sabah staja gıtcem canm o kadar kan görücem umrumda değilahahahah bu kız havaya girmiş neyse ya yarın ilk der biyoloji bekliyorum
abla sende yarışmadamısın ?
bende sabah sabah staja gıtcem canm o kadar kan görücem umrumda değil
diş hekimi asistanlığı okuyorum tatlım senbenim de 8 saat aklıp aynı hoca prit koksu şuan ebnde pek bi takmıyomsen en okuyosun ki
bekleyın ve görün deermişim
ahahahah bu kız havaya girmiş neyse ya yarın ilk der biyoloji bekliyorum
abla sende yarışmadamısın ?
diş hekimi asistanlığı okuyorum tatlım sen
karsımızda modelıst var ve 1. olcam dıyorum ya dagılın ben gıdıyorumbenkadın giyim modelistliği ama meslek lisesi senin gibi üniversite değil
karsımızda modelıst var ve 1. olcam dıyorum ya dagılın ben gıdıyorum
tamam hadı gıtmedım ıkı saat kala pes etmek olmazbenkendimin 1. olacağına inan mıyorum gitmeeeeeee
tamam hadı gıtmedım ıkı saat kala pes etmek olmazbiyoloji dersi ne alaka kız 1 ya da 2 de verıyorlar kultur derslerını kacıncı sınıftasın sen
Hazır mısınız kızlar !
Bir arkadaşımız daha katılıyor yarışmaya , onunda resimlerini halledikten sonra tamamdır . Fazla bekletmeyeceğim sizleri.. =)evettttt çok bekledik çoookkkk
Hazır mısınız kızlar !
tamam hadı gıtmedım ıkı saat kala pes etmek olmazbiyoloji dersi ne alaka kız 1 ya da 2 de verıyorlar kultur derslerını kacıncı sınıftasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?