- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.567
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
havam sana kankı bakalım hangımız sonuncu olucak senmı benmı
ya bende kombınleyemedım cok guzel yırtık boyfrıend kotum vardı ama altına gıyıcek kıslık ayakkabım yoktu bende normal dısarı nasıl cıkıyosam oyle resım attım baska bişey yapamadım ama gercekten kombın yapmak zormus:)
ben olacam o derece iddaalıyımhiç kendim gibi olamadım biraz farklılık katim dedim ama pişman oldum keşke farklı bi kombinle katılsaydım
Çuval giyip koyaydın, sana herşey yakışır böcügümya bende kombınleyemedım cok guzel yırtık boyfrıend kotum vardı ama altına gıyıcek kıslık ayakkabım yoktu bende normal dısarı nasıl cıkıyosam oyle resım attım baska bişey yapamadım ama gercekten kombın yapmak zormus:)
ya bende kombınleyemedım cok guzel yırtık boyfrıend kotum vardı ama altına gıyıcek kıslık ayakkabım yoktu bende normal dısarı nasıl cıkıyosam oyle resım attım baska bişey yapamadım ama gercekten kombın yapmak zormus:)
Kk nın marifetini yemek yarışmasında da görelim, kombin yapmak kolay, kendine güvenen çorba yapmaya gelsinee ayakkabılı atmasaydın sende şart değildiiii
yalnız millet yana yana bu yarışmayı bekliyomuş 20 katılan nedir yaa süre uzun tutulsa tüm kk katılcaktı zaar
Kk nın marifetini yemek yarışmasında da görelim, kombin yapmak kolay, kendine güvenen çorba yapmaya gelsin
attım attımsen neyi bekloon hala allesen foto çekecek birini mi bulamadın daha
yaptıkm bıseyler pınkım:)Çuval giyip koyaydın, sana herşey yakışır böcügüm
he yaaaa fena kalabalagız bu sene yarısma cok kk baya renklenıcekee ayakkabılı atmasaydın sende şart değildiiii
yalnız millet yana yana bu yarışmayı bekliyomuş 20 katılan nedir yaa süre uzun tutulsa tüm kk katılcaktı zaar
Kardeş yarışmalardan, Rakip arıyorum kendimeuuww meydan okumaa
daha kombinde kendimize güvenemiyoruz ki yemekte güvenelim
Kardeş yarışmalardan, Rakip arıyorum kendime
Olur tabi, adı çorba değil mihazır çorbayla katılsam olur mu
marga konuyu ayrı bi sekmede hazırda tut 00.00'da aç rica ediyorum daha fazla çatlatma
21 miii kız sonunculuğu kim paylaşıcak benimle
21 miii kız sonunculuğu kim paylaşıcak benimle
kazanırsam durum mesajım bubir kızım olanakadar benden güzeli yok dünyadaa ( kafayı yedı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?