- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
azz kaldııı gorucezzz:)21 mi olmuşoff ya çok muş daha az kişi bekliyodum umarım oylayan çok olur kim neydi çok merak ediyoruuumm
Hadi ben kaçtım 3 gün sonra görüşürüz
şkjhkdlfklj
böyle bir şey olsa öldürürsünüz beni hahaha
Gelcem gelcem
paylaşalım mıSonunculuk benim kimselere vermem
Sonunculuk benim kimselere vermem
paylaşalım mı
hahahasonunculukta yarışabiliriz
hemen umut kaybetme eğilimleri eğelenmek için katıldık
edit : düğünlerde aman oturmaya mı geldik diyen teyze style
ahahahahahaaman 1. olmaya mı geldık
aynen tatlım fişlenme korkusu oluşuyorsağol bitanem bende senin güzel fiziğine herşeyin yakıştığını görüyorum fotolarında
henüz foto göndermedim ama katılırsam sonunculuk bende olabilir diğer yarışmadan deneyimliyim :)) kolay kaptırmam sonunculuğuSonunculuk benim kimselere vermem
biz de geyik yapıyoruz sonunculuk dıye ama fotograf cekıp herkesın onunde yarısmak bıle bı bırıncılık zaten bence katılmalısın :)henüz foto göndermedim ama katılırsam sonunculuk bende olabilir diğer yarışmadan deneyimliyim :)) kolay kaptırmam sonunculuğu
vaktim olurda foto çekinebilirsem katılma ihtimalim var.biz de geyik yapıyoruz sonunculuk dıye ama fotograf cekıp herkesın onunde yarısmak bıle bı bırıncılık zaten bence katılmalısın :)
ıkı saat kaldı ama ona gore:)vaktim olurda foto çekinebilirsem katılma ihtimalim var.
hayr canm bu gece 12 den sonra yanı 1 aralık gununde baslıyor oylamaaaa ayın 2 si son değilmiydi?
yetıstırırsın kız kac dakıkanı alıcak benım 15 dakıkamı aldı kalk hadıhemen yapayım off ya çok sıkıştı zaman yetişebilirsem
ben cin gibi beklıyorum vallahiHadi hadi uykum geldi
biz de geyik yapıyoruz sonunculuk dıye ama fotograf cekıp herkesın onunde yarısmak bıle bı bırıncılık zaten bence katılmalısın :)
vaktim olurda foto çekinebilirsem katılma ihtimalim var.
Hadi hadi uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?