- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
ayrıca şu an bile misafir var konuda.valla resimlerimle bircok face hesabı acıldı o nedenle guvenemiyorum burdaki bayanlara guveniyorum ama baska amacla uye olanlara guvenemiyorum pek:)
evet..kimin ne amacla girdigini bilemiyorsun ilerde ben resmimi sildirmek istesem buda mumkun degil en iyisi kesip koymakayrıca şu an bile misafir var konuda.
hadi yaaa sıkıntılı durum o zamanvalla resimlerimle bircok face hesabı acıldı o nedenle guvenemiyorum burdaki bayanlara guveniyorum ama baska amacla uye olanlara guvenemiyorum pek:)
benim basıma geldi diye dilim yandı korkma hemencik bişiy olmaz:) birde ozel sebeplerde vardı tabi:)
hadi yaaa sıkıntılı durum o zaman
bende korktm.simdi
, bakın ,en yukarıda yarışmalar bölümü var ana sayfaya girdiğinizde en yukarda,bende olduğunda foto göndermek isterim nasıl katılabilirz ? nasıl haberimiz oluyor
Bu yuzden tercihi size birakiyoruz canim :)evet..kimin ne amacla girdigini bilemiyorsun ilerde ben resmimi sildirmek istesem buda mumkun degil en iyisi kesip koymak
Margacıııım bana mı diyosun manken diyeLookbook sayfasina sık sık bakam orda bi manken var ayni sen varyaaaaaaa gostersem sanaaa :)
Yarisma biraz daha otursun daha cok olur eminim..Bende 3 numaraya verdim oyumu.
Güzel yarışmaymış bu,ama katılım daha fazla olsa keşke.
Ben bulup gostericem o kizi sana..Margacıııım bana mı diyosun manken diyeKuzum ben buradaki zayıflama topiklerinden birinde zayıflamaya çalışıyorum,.Allahım çok sevindim Ne yapacağımı şaşırdım baksana..,
Anladım sen şaka yapıyosunnn bana,marliyn fotosu koyacaksın di miBen bulup gostericem o kizi sana..
Ayni ya ayni..
Bi insan bi insana bu kadar mi benzer..
Onun sac rengi biraz degisik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?