- 17 Şubat 2013
- 1.586
- 1.477
- 198
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
ondan 2 tane var bende :)Keşke bende saçlarımı maşa falan yapaydım :) şimdi saçlarımdan kıyafetlerime bakamazlar dedim3 numara havalı,hani nurella diyo ya bi mekana girse dönüp bakarım...ama o ayakkabılar bana hiç estetik gelmiyor niyeyse...
Lookbook sayfasina sık sık bakam orda bi manken var ayni sen varyaaaaaaa gostersem sanaaa :)Keşke bende saçlarımı maşa falan yapaydım :) şimdi saçlarımdan kıyafetlerime bakamazlar dedim3 numara havalı,hani nurella diyo ya bi mekana girse dönüp bakarım...ama o ayakkabılar bana hiç estetik gelmiyor niyeyse...
Merhaba hanimlar
Ooo oylamalarda artis gorunuyor :)
ilk sayfada ve 2ci sayfada fotoğraflar var.Resimleri nasıl görcez arkadaşlar nasıl seçicez
wallahi dimi bende kendimi begendim kendime oy verdimmmgenel goruntu itibariyle hos aslında ben begendim ama ayakkabı ve cantayı olduramadım sadece renk ve model acısından ve biri daha demişti sanırım ustune uzun kaban yerine daha kısa bir mont olabilirdi..ama herkesde kendine yakın buldugu stile oy veriyor bende oyuzden topuklu giyen 7 numaraya verdim oyumu cekiyoo beni
oyyyy sorma kizisti ortalikkkkMerhaba hanimlar
Ooo oylamalarda artis gorunuyor :)
kıyafete oy veriliyor yuze degil neticede:)Yüzlerini saklayanlara hiç anlam veremedim sonuçta burası gayet seviyeli ve güvenilir bir site yüzleri olmayanları kesinlikle sećmiyorum.
foruma link veriyoruz ondandır :)oyyyy sorma kizisti ortalikkkk
Aynenn hareketlendi wallahijjforuma link veriyoruz ondandır :)
tabiki cnm.ama genel bakista kesik oluyor sanirim etkileyebiliyr heraldekıyafete oy veriliyor yuze degil neticede:)
Yüzlerini saklayanlara hiç anlam veremedim sonuçta burası gayet seviyeli ve güvenilir bir site yüzleri olmayanları kesinlikle sećmiyorum.
valla resimlerimle bircok face hesabı acıldı o nedenle guvenemiyorum burdaki bayanlara guveniyorum ama baska amacla uye olanlara guvenemiyorum pek:)tabiki cnm.ama genel bakista kesik oluyor sanirim etkileyebiliyr heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?