En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
yok yapılmadı. bak oda güzel bir fikir.. o kadar gerildimki oje yarışmasında,yok dedim ya ara vereyim bir süre. ağrı kesicilerle durdum o dönem. başım ağrıdı devamlı
Benim en sevdiğim atasözü " kişi kendinden bilir işi" atasözüdür...tabiri caizse mahalle ağzıyla yazılan yada söylenen hiçbirşeye cevap vermem...yazııık karakter yoksunu der,geçerim...bu hayat bize armağan hiiiiç haddini bilmeyenlerin nazını çekme Okypetecim...

yok yapılmadı. bak oda güzel bir fikir.. o kadar gerildimki oje yarışmasında,yok dedim ya ara vereyim bir süre. ağrı kesicilerle durdum o dönem. başım ağrıdı devamlı
Bide önümüzdeki yaz giyeyim diye bikaç pabuç almıştım onlar hakkında görüş almak isterim...tek değilde en fazla 3 ayakkabı falan desen Nasıl olur..

Bide önümüzdeki yaz giyeyim diye bikaç pabuç almıştım onlar hakkında görüş almak isterim...tek değilde en fazla 3 ayakkabı falan desen Nasıl olur..
yarışma açışırsa kuralları koyarız. yazlıkmı kışlıkmı kaç tane. şu yarışma bitsinde yapılır oda.

way 3 numerooo cosmusss yawww gecti kiz biziii genc nesil tabiii
zevk meselesi
banada cok siradan geldi bi ayakkabilarini begenmistim daha incede belirttim.
kizzzz şike mi varrr :))))

bugün çok gezesim vardı ama bu yağmurda da çıkasım gelmez.yağmurlu günde ne giyersin kombini olsun :)

kenarları da overluklu mu pembesinden alıyım bir top

bak kuşakçı kuşakçı beğenmezsem iade ederim haberin olsun

ben beğenmiştim çanta ve ayakkabıları hariç ama çok havalı çok
Keşke bende saçlarımı maşa falan yapaydım :) şimdi saçlarımdan kıyafetlerime bakamazlar dedim 3 numara havalı,hani nurella diyo ya bi mekana girse dönüp bakarım...ama o ayakkabılar bana hiç estetik gelmiyor niyeyse...

banada bi aykkabilari havalo geldi birde ekleyim saclari :)))

Renkler ve zevkler tartışılmaz ne güzel bisöz...söyleyenin ellerinden öperim...

way 3 numerooo cosmusss yawww gecti kiz biziii genc nesil tabiii
zevk meselesi
banada cok siradan geldi bi ayakkabilarini begenmistim daha incede belirttim.
kizzzz şike mi varrr :))))
genel goruntu itibariyle hos aslında ben begendim ama ayakkabı ve cantayı olduramadım sadece renk ve model acısından ve biri daha demişti sanırım ustune uzun kaban yerine daha kısa bir mont olabilirdi..ama herkesde kendine yakın buldugu stile oy veriyor bende oyuzden topuklu giyen 7 numaraya verdim oyumu cekiyoo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…