- 12 Mayıs 2013
- 10.903
- 30.664
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Benim en sevdiğim atasözü " kişi kendinden bilir işi" atasözüdür...tabiri caizse mahalle ağzıyla yazılan yada söylenen hiçbirşeye cevap vermem...yazııık karakter yoksunu der,geçerim...bu hayat bize armağan hiiiiç haddini bilmeyenlerin nazını çekme Okypetecim...yok yapılmadı. bak oda güzel bir fikir.. o kadar gerildimki oje yarışmasında,yok dedim ya ara vereyim bir süre. ağrı kesicilerle durdum o dönem. başım ağrıdı devamlı
Bide önümüzdeki yaz giyeyim diye bikaç pabuç almıştım onlar hakkında görüş almak isterim...tek değilde en fazla 3 ayakkabı falan desenyok yapılmadı. bak oda güzel bir fikir.. o kadar gerildimki oje yarışmasında,yok dedim ya ara vereyim bir süre. ağrı kesicilerle durdum o dönem. başım ağrıdı devamlı
yarışma açışırsa kuralları koyarız. yazlıkmı kışlıkmı kaç tane. şu yarışma bitsinde yapılır oda.Bide önümüzdeki yaz giyeyim diye bikaç pabuç almıştım onlar hakkında görüş almak isterim...tek değilde en fazla 3 ayakkabı falan desenNasıl olur..
yarışma açışırsa kuralları koyarız. yazlıkmı kışlıkmı kaç tane. şu yarışma bitsinde yapılır oda.
Merhaba...Antalya mı yoksa?yağmurlu bir günden merhabalar :)
burada yok yagmur hava kapalı aman ne guzeldi hava kac gundur yayağmurlu bir günden merhabalar :)
izmir :)Merhaba...Antalya mı yoksa?
aman yagmurlumuuuuyağmurlu bir günden merhabalar :)
ben beğenmiştim çanta ve ayakkabıları hariç ama çok havalı çokway 3 numerooo cosmusss yawww gecti kiz biziii genc nesil tabiii
zevk meselesi
banada cok siradan geldi bi ayakkabilarini begenmistim daha incede belirttim.
kizzzz şike mi varrr :))))
Hizmet ayagınıza geldi..
Kuşaklarımız ithal olup,sokulme,dokulme,kuculme,buzulme yapmaz..
Memnun kalmazsan paran iade..bugun al 2ay sonra odemeye basla..
Kımse demesın kusagım yok insan içine çıkamıyorum..
Kimse demesin kuşaksız kımse beni saymıyor..
Kimse demesin kuşaksız pantolon durmuyor,çamaşır asılmıyor..
Ajda Pekkan da bu kuşaktan alıyor..lutfen eşelemeden bakalım..Eki Görüntüle 1390163
Keşke bende saçlarımı maşa falan yapaydım :) şimdi saçlarımdan kıyafetlerime bakamazlar dedimben beğenmiştim çanta ve ayakkabıları hariç ama çok havalı çok
banada bi aykkabilari havalo geldi birde ekleyim saclari :)))Keşke bende saçlarımı maşa falan yapaydım :) şimdi saçlarımdan kıyafetlerime bakamazlar dedim3 numara havalı,hani nurella diyo ya bi mekana girse dönüp bakarım...ama o ayakkabılar bana hiç estetik gelmiyor niyeyse...
genel goruntu itibariyle hos aslında ben begendim ama ayakkabı ve cantayı olduramadım sadece renk ve model acısından ve biri daha demişti sanırım ustune uzun kaban yerine daha kısa bir mont olabilirdi..ama herkesde kendine yakın buldugu stile oy veriyor bende oyuzden topuklu giyen 7 numaraya verdim oyumu cekiyoo beniway 3 numerooo cosmusss yawww gecti kiz biziii genc nesil tabiii
zevk meselesi
banada cok siradan geldi bi ayakkabilarini begenmistim daha incede belirttim.
kizzzz şike mi varrr :))))
Fikrine saglik be :)En güzel ayakkabı yarışması yapıldı mı Okypete? Tarzı belirtilmeden sadece ayakkabı? Ayrıca katılımcısı çok ve KADIN olan bir kulüpte muhakkak sivrilikler olacaktır..o zamanlar yapılacak en güzel şey 3 maymun oynamak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?