En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
ben katılamadım yine ne giyeceğimi bile tasarlamıştım ama nasip değilmiş ancak bakabildim tanımaya çalıştım ama tanıyamadm kimseyi =) 3 numara ve 8 numarayı çok beğendim oyum3 numaraya gitti ama katılan herkes çok zevkli çok zarif maşallah KK bayanlarına =)

Demi 1 haftada bitsin herşey

Bundan sonraki kategori için değişik eğlenceli birşey bulalım derim.
Mesela maskülen olabilir,tam olarak erkeksi bişiler olabilir derim,yada uyumsuz olabilir ne varsa giyelim karmançorman değişik olur hemde eğlenceli yani..

Maskülen olursa ben katılırım,erkek gibi kadınım

Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)

Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)
maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diye bence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık

maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diye bence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
Kız ıkonları bız nasıl yapalım..onların gıysıleri bizde ne arar..anca ev hallerini yaparız..makyajsız sıvılceli ahhahah:))

yada soyle olur sokaktaki hallerinden birini secip aynısını kombinleyebiliriz hem daha kolay bulunur benzer kıyafetler
umarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..

umarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..
evet oda dogru..daha net olmalı konseptler..sevgililer gununde şık bi yerde yemege gidiyorsunuz gibi olsa en azından herkesin tarzı benzer olur oylamakda kolaylasır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…