- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.104
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Önemli olan ruhunun yaşı ablam
Biz hiç yaşlanmıycaz diymi ablaTabiki,bakma içimde hala çocuksu taraflarım vardır,kaybetmemeye gayret ediyorum onları..
Biz hiç yaşlanmıycaz diymi abla
Yaslilikkk.onun anlami neee???Tabiki bizim lügatta yaşlılık olmaz parkoncum
Bu yarışmalar çok uzun sürüyor yaaa..
Konsept secılsın dıye bekle..
Fotolar gonderılsın dıye bekle..
Yarışma baslasın dıye bekle..
Oylama bıtsın dıye bekle..
Bekle Allah bekle..
Ben sabırlı bi insanımdır ama beklemeye gelemıyorum işte..o nasıl oluyosa artık..
Maskülen olursa ben katılırım,erkek gibi kadınımBundan sonraki kategori için değişik eğlenceli birşey bulalım derim.
Mesela maskülen olabilir,tam olarak erkeksi bişiler olabilir derim,yada uyumsuz olabilir ne varsa giyelim karmançorman değişik olur hemde eğlenceli yani..
Maskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)Bundan sonraki kategori için değişik eğlenceli birşey bulalım derim.
Mesela maskülen olabilir,tam olarak erkeksi bişiler olabilir derim,yada uyumsuz olabilir ne varsa giyelim karmançorman değişik olur hemde eğlenceli yani..
maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diyeMaskulen hıcbıseyım yokki benım..kocamdan otlansam babasının gomlegını gıyen kucuk kız gıbı olurum..ama yınede absurtluk ıcın katılırım..eglencesıne hahahhahahah:)
Kız ıkonları bız nasıl yapalım..onların gıysıleri bizde ne arar..anca ev hallerini yaparız..makyajsız sıvılceli ahhahah:))maskulen tarzı hic sevmem bende ama olursada merak icindeyim neler cıkar diyebence bizde ikonları yapalım rihanna lady gaga falan acayip olur ya ne kdr benzetilirse artık
yada soyle olur sokaktaki hallerinden birini secip aynısını kombinleyebiliriz hem daha kolay bulunur benzer kıyafetlerKız ıkonları bız nasıl yapalım..onların gıysıleri bizde ne arar..anca ev hallerini yaparız..makyajsız sıvılceli ahhahah:))
umarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..yada soyle olur sokaktaki hallerinden birini secip aynısını kombinleyebiliriz hem daha kolay bulunur benzer kıyafetler
evet oda dogru..daha net olmalı konseptler..sevgililer gununde şık bi yerde yemege gidiyorsunuz gibi olsa en azından herkesin tarzı benzer olur oylamakda kolaylasırumarım sevgililer günü olmaz da..sevgililer gününde normal gıyınılir..olay yıne döner sokak modası..spor şıklık kapsamına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?