- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.021
Havai fişeklere yetiştim:))))
ooo şampiyon gelmiş
çok tebrikler canım hak ettin sonuna kadar
Havai fişeklere yetiştim:))))
Bende hanım ablayı esmer hayal ediyordum sarışınmış harbidenHanım ablam da sarışınmış, hayallerim yıkıldıBen esmer hayal ediyordum hep
Rica ederim benim oyum sana gitmişti o üzerindeki her parçaya bayıldım bencok tesekkur ederim sizlere
- Kires Naz viola_tuannan Akasya _cisem_ TheBeyin 4justice Margarikotin Kova hatunu braindamage kupkek kucukkurbaga04 tatlibikiz Elysionigh hayatbos melegimgelartik ftmglylcn GMelan EMCY-7777
canlarım benim
evet daha bi sevindirik oldum ama diyemedim tabiRica ederim benim oyum sana gitmişti o üzerindeki her parçaya bayıldım ben
En beğendiğim şey çanta ve ayakkabının uyumsuzluğuydu, ben de sevmem hiç çok nadir uyumlu yaparım o da sadece siyah çanta ve ayakkabıda. Ama senin kıyafetine yandan çanta da hoş olurduKonusabılmek ne güzel oooh yaaa..
Cantama laf edenlerın basında paralansın hahhahah:)))
Ben çanta ve ayakkabı uyumunu sevmem..hatta gıysımle bıle uyumsuz olmalı..bundan sonrada böyle olacak..napiiiim..ben boyleyııııım baganeeee..
Herkese teşekkürler alıntı yapamıyorum:)❤
Hanım ablam da sarışınmış, hayallerim yıkıldıBen esmer hayal ediyordum hep
Hanım abla tam tahmin ettiğim gibisinnHanimKelesimiGetir
Bende hanım ablayı esmer hayal ediyordum sarışınmış harbiden
Hahaha bakma sen tolinin çok büyük rakibi olacaktın ama tolin senin katılacağını duyunca yarışmadan korktu benceeeAşk olsun yani bu ülkede bir ajda pekkan birde ben sarışınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?