- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Ondaki hırs kimsede yokFena hırslı valla
Senden çok iyi çekimler bekliyoruz o zamanYok canım ayıptır söylemesi profesyonel makine
sarjı yanında gezdiriyodur kesin:))Hiç yorulmuyor avmnin içinde ya
Birde şarjzı hiç bitmek bilmeyen bir telefonu var onun
Hem de nasıl zor, bir sürü ayar var kafam karışıyorbende yarı prof var onla cok guzel ama tam prof makineleri ayarlamak gercekten cok zor anlayabiliyorum:))
Senden çok iyi çekimler bekliyoruz o zaman
Kesin kesin..sarjı yanında gezdiriyodur kesin:))
Evinde güzel bir köşe bul ..Çok beklersin, ben beceriksizim o konuda
Bugün bi karıştırayım şu makineyi bari
Merakla bekliyorum ne giycek acabaOndaki hırs kimsede yok
ben bikere deniyim dedim hep bulanık cekti kendimi cekmeye calıstım yemin ederim fırlatcaktım makineyi cekmiyo bi turlu ayarlarını yapamadımHem de nasıl zor, bir sürü ayar var kafam karışıyorKursa da gittim halbuki
Denicem bunu beybi, flaşı da açmak istemiyorum pasparlak çıkıyor sonraEvinde güzel bir köşe bul ..
O köşeyi önce boş çek, dene..
Kendini hayal ederek çek ama..
Sonra olcak bak görürsün
Tatlıkız ile sevgililer gününde dışarı birlikte çıkıyoruzMerakla bekliyorum ne giycek acabaGerçi bu yarışmada herkesi çok merak ediyorum
Aaa ne iyi etmişsiniz, en güzeli kızkıza eğlenmekTatlıkız ile sevgililer gününde dışarı birlikte çıkıyoruz
Akşam yemeği için hazırlanıyor halbuki çıkacağı kişi benim yanii
Bu kadar süslenmesine gerek yoktu haha
Açma onu , ben gerekli aydınlatmaları sağlarım merak etme.. :) resimleri birleştirmene de gerek yok ben hallediyorum hepsini..Denicem bunu beybi, flaşı da açmak istemiyorum pasparlak çıkıyor sonra
Erkekleri kaçırınca böyle oluyorAaa ne iyi etmişsiniz, en güzeli kızkıza eğlenmek
almıstır kesinKesin kesin..
Sence bugün gidip elbise almış mıdır almamış mıdır
Bence almıştır
Aaa gerçekten mi tamam ben de kolajlayarak atacaktım sana iş çıkmasın diyeAçma onu , ben gerekli aydınlatmaları sağlarım merak etme.. :) resimleri birleştirmene de gerek yok ben hallediyorum hepsini..
Birleştirenlere dokunamıyorum malasef..
Erkek kökü bi tane mi ya, çıkın gezin belki kısmet ayağınıza gelirErkekleri kaçırınca böyle oluyor
Hepsini ben yapıyorum sen resimleri tek tek çek , ben kesip kırpıyorum birleştiriyorum falan..Aaa gerçekten mi tamam ben de kolajlayarak atacaktım sana iş çıkmasın diye
Yanımda tatlıkız varken çok zor işim , iki göz atar başımızı belaya sokar oErkek kökü bi tane mi ya, çıkın gezin belki kısmet ayağınıza gelir
Ne çıtırlar var dışarda
Bedava fotoşopHepsini ben yapıyorum sen resimleri tek tek çek , ben kesip kırpıyorum birleştiriyorum falan..
Bazen resimleri net olmayanlar oluyor , onlara parlaklık katıyorum, arka ışık , ön ışık ayarı vs..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?