- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.201
sağol bebem buldumm1.sayfada var orada yazıyor zaten kimler oldukları.
vayy hatunum tahmin etmiştim çok karizmayız beyaa
sağol bebem buldumm
vayy hatunum tahmin etmiştim çok karizmayız beyaa
Canım az çok yorumlarından insan kafasındada kuruyor yapısı nasıl siması nasıl nasıl bir hatun vücut ölçülerne diye o yüzden deim tam tahmin ettiğim gibi diye yani yanılmadım bakımlı akıllı gün görmüş bir hatunsunn..Yok beaa yanlış kıyafet oldu varya,aceleye geldi birde,az bir mini giyecektim aklımdan çıktı yani,y,nede teşekkürler sağol.
Canım az çok yorumlarından insan kafasındada kuruyor yapısı nasıl siması nasıl nasıl bir hatun vücut ölçülerne diye o yüzden deim tam tahmin ettiğim gibi diye yani yanılmadım bakımlı akıllı gün görmüş bir hatunsunn..
hanım abla o kadar yaşlıyım yaşlıyım diye geziniyorsun...görünce şok geçirdim :) taş gibisin yahu...Yok beaa yanlış kıyafet oldu varya,aceleye geldi birde,az bir mini giyecektim aklımdan çıktı yani,y,nede teşekkürler sağol.
aynen yaaa..hanım abla o kadar yaşlıyım yaşlıyım diye geziniyorsun...görünce şok geçirdim :) taş gibisin yahu...
hanım abla o kadar yaşlıyım yaşlıyım diye geziniyorsun...görünce şok geçirdim :) taş gibisin yahu...
aynen yaaa..
Hatunum söyletme beni bir kadının kadın olma zamanları yani en se...32 ila 57 yaş aralığıdır..yeminlen bayıldım rabbim hayırlı uzun ömür versinn.Tabisi yaşlıyım,kabul ediyorum genelde saçlara ak düşmüş,dip boyası gelmiş kilolu zannediyorlardı
Hatunum söyletme beni bir kadının kadın olma zamanları yani en se...32 ila 57 yaş aralığıdır..yeminlen bayıldım rabbim hayırlı uzun ömür versinn.
herkes böyle yaşlu olsa keşke zaten yaşlılık korkum var ...inşallah senin gibi fit olurum :)Tabisi yaşlıyım,kabul ediyorum genelde saçlara ak düşmüş,dip boyası gelmiş kilolu zannediyorlardı
herkes böyle yaşlu olsa keşke zaten yaşlılık korkum var ...inşallah senin gibi fit olurum :)
evet bende bayılıyorum böyle şık yaşlılara ki bana göre yaşlı 60şın üstünde olanlardır..64..65.. gibiherkes böyle yaşlu olsa keşke zaten yaşlılık korkum var ...inşallah senin gibi fit olurum :)
doğru...25 e gircem bikaç güne ama bana sor dünyadaki en yaşı fazla olan benim gibime geliyor...işin aslı kabullenmekte,ve ben zorlanıyorum...evet bende bayılıyorum böyle şık yaşlılara ki bana göre yaşlı 60şın üstünde olanlardır..64..65.. gibi
aynenn her yaşın bir güzelliği varr..benim kaynanam 57 yaşında kendi annem 73 yan yana geldiklerinde çok ayırd edemiyorum..annemde köy insanı başörtülü yaşının gerektiği şekilde giyinen bir çıtır. kaynanam bulgaristan göçmeni ama o kadar bakımsız köy şalvarı giymeler hatta bana ilk zamanlarda utanırmısın benden dedi .bu kıyafetimden ben ise sen nasıl mutluysan öyle giyin dedim..ama genç bir kadınsın biraz daha güzel giyinebilirsin demiştim ama içinde yok.. her yaşta zarif olmak güzel..Her yaşın kendi güzelliği var,onuda yaşamak lazım:))
oo sen takıntılısın o zaman 25 yaş en güzel yaşdır..doğru...25 e gircem bikaç güne ama bana sor dünyadaki en yaşı fazla olan benim gibime geliyor...işin aslı kabullenmekte,ve ben zorlanıyorum...
evet...:) 25 yakıştıramıyorum ...fazla değilmi ya :):):) 20 yıl sonra kafayı yerim artık...:)oo sen takıntılısın o zaman 25 yaş en güzel yaşdır..
Abla kim ne derse desin harika görünüyorsun.Çok teşekkürler sağol,yaş kemale erince çok şeyler yaşıyoruz tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?