En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
Yok beaa yanlış kıyafet oldu varya,aceleye geldi birde,az bir mini giyecektim aklımdan çıktı yani,y,nede teşekkürler sağol.
Canım az çok yorumlarından insan kafasındada kuruyor yapısı nasıl siması nasıl nasıl bir hatun vücut ölçülerne diye o yüzden deim tam tahmin ettiğim gibi diye yani yanılmadım bakımlı akıllı gün görmüş bir hatunsunn..

Çok teşekkürler sağol,yaş kemale erince çok şeyler yaşıyoruz tabiki

evet bende bayılıyorum böyle şık yaşlılara ki bana göre yaşlı 60şın üstünde olanlardır..64..65.. gibi
doğru...25 e gircem bikaç güne ama bana sor dünyadaki en yaşı fazla olan benim gibime geliyor...işin aslı kabullenmekte,ve ben zorlanıyorum...

Her yaşın kendi güzelliği var,onuda yaşamak lazım:))
aynenn her yaşın bir güzelliği varr..benim kaynanam 57 yaşında kendi annem 73 yan yana geldiklerinde çok ayırd edemiyorum..annemde köy insanı başörtülü yaşının gerektiği şekilde giyinen bir çıtır. kaynanam bulgaristan göçmeni ama o kadar bakımsız köy şalvarı giymeler hatta bana ilk zamanlarda utanırmısın benden dedi .bu kıyafetimden ben ise sen nasıl mutluysan öyle giyin dedim..ama genç bir kadınsın biraz daha güzel giyinebilirsin demiştim ama içinde yok.. her yaşta zarif olmak güzel..

oo sen takıntılısın o zaman 25 yaş en güzel yaşdır..
evet...:) 25 yakıştıramıyorum ...fazla değilmi ya :):):) 20 yıl sonra kafayı yerim artık...:)
görüntümde sorun etmiyorum beğenmedim şeylerimi geliştirdim...tabi yüzüm 17 sinde ki gibi değil oturdu artık o toyluk gitti(keşke gitmesydi tabi) ama yinede 25 çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…