En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
doğru...25 e gircem bikaç güne ama bana sor dünyadaki en yaşı fazla olan benim gibime geliyor...işin aslı kabullenmekte,ve ben zorlanıyorum...

Niye böyle düşünüyorsun ki,şu anda en güzel yıların senin değerini bil,keşke o yıllara geri dönüş şansımız olsa ne güzel olurdu..

Birazda yaşam tarzları böyle demekki k.validenin onu öyle kabul edeceksin değiştiremezsin.,
Annemde saçları röflelidir,benden daha çok bakar saçlarına mesela,75 yaşında oda.

Ne fazlası 25 yaş dediğin nedir ki,daha 30 var 40 var her yaş güzel bence

Abla kim ne derse desin harika görünüyorsun.
Ben gerçekten senin olduğunu anlamadım, genç kız gibisin. 35 der bu vücudu görenler. Maşallah...

Hayyyalim canım çok teşekkürler sağol kuzucum

25_30 yaştan sonra hücrelerde yenilenme yavaşlığı oluyomuş ya..birde sayılara fazla takılıyırum sanırım....aslunda herkesin içünden geçtiği bir süreç...günlük yaşantımı etkilemiyor şimdilik bu takıntım fazla henüz ...doğum günü yaklaşınca efkarlandım :)

Daha öncesinde yaza merhaba çekilişine katılmıştım..
Buna da katılmayı düşünüyorum , ama net karar veremedim henüz..
Ne zamana kadar katılıp katılmadığımızı söylemeliyiz ?

5 şubat son gün :) Katılırsınız umarım bekliyorum haberinizi :)

Evet canım yaşam tarzlarıyla alakalı ve tabi öyle kabul eder kırmam bu konuda kalbini ama canım geliştirmeli insan kendini hepimiz için geçerli buu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…