- 20 Mart 2008
- 142.025
- 214.088
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.221
doğru...25 e gircem bikaç güne ama bana sor dünyadaki en yaşı fazla olan benim gibime geliyor...işin aslı kabullenmekte,ve ben zorlanıyorum...
aynenn her yaşın bir güzelliği varr..benim kaynanam 57 yaşında kendi annem 73 yan yana geldiklerinde çok ayırd edemiyorum..annemde köy insanı başörtülü yaşının gerektiği şekilde giyinen bir çıtır. kaynanam bulgaristan göçmeni ama o kadar bakımsız köy şalvarı giymeler hatta bana ilk zamanlarda utanırmısın benden dedi .bu kıyafetimden ben ise sen nasıl mutluysan öyle giyin dedim..ama genç bir kadınsın biraz daha güzel giyinebilirsin demiştim ama içinde yok.. her yaşta zarif olmak güzel..
evet...:) 25 yakıştıramıyorum ...fazla değilmi ya :):):) 20 yıl sonra kafayı yerim artık...:)
görüntümde sorun etmiyorum beğenmedim şeylerimi geliştirdim...tabi yüzüm 17 sinde ki gibi değil oturdu artık o toyluk gitti(keşke gitmesydi tabi)ama yinede 25 çok
Abla kim ne derse desin harika görünüyorsun.
Ben gerçekten senin olduğunu anlamadım, genç kız gibisin. 35 der bu vücudu görenler. Maşallah...
25_30 yaştan sonra hücrelerde yenilenme yavaşlığı oluyomuş ya..birde sayılara fazla takılıyırum sanırım....aslunda herkesin içünden geçtiği bir süreç...günlük yaşantımı etkilemiyor şimdilik bu takıntım fazla henüz ...doğum günü yaklaşınca efkarlandım :)Niye böyle düşünüyorsun ki,şu anda en güzel yıların senin değerini bil,keşke o yıllara geri dönüş şansımız olsa ne güzel olurdu..
Birazda yaşam tarzları böyle demekki k.validenin onu öyl) kabul edeceksin değiştiremezsin.,
Annemde saçları röflelidir,benden daha çok bakar saçlarına mesela,75 yaşında oda.
Ne fazlası 25 yaş dediğin nedir ki,daha 30 var 40 var her yaş güzel bence
Hayyyalim canım çok teşekkürler sağol kuzucum
Daha öncesinde yaza merhaba çekilişine katılmıştım..8 mart kadınlar günü çekilişimize katılmak istermisiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/8-mart-dunya-kadinlar-gunu-cekilisi.791208/
Teşekkür ederim canım bunları giymeyi düşünmüştüm işte..Gunaydinnnn
İyiyim bitanem uyumusum gece
Ayrica o kombin harikaymis
Ablacım , sevgililer gününe de katılcan mıÇok teşekkür ederim güzel sözlerin için sağol,senin güzel görmen beni mutlu etti fıstığım sağol
Parkonum sağol arkadaşım,saçlardan ele veriyorum zaten
Beni genelde herkes tahmin ediyor sağol hayatım
Yok abla g.antepteyim:)
İs teklifi geliyo ama staj okul dersler babam gitme simdilik atanamazsan baslarsin dedi
Daha öncesinde yaza merhaba çekilişine katılmıştım..
Buna da katılmayı düşünüyorum , ama net karar veremedim henüz..
Ne zamana kadar katılıp katılmadığımızı söylemeliyiz ?
İlk sayfaya da koymuştum listeyi.. :)yok onu anladımda hani kim kimmiş sıralaması vardı ya onu bulamadımm
Jartiyerle yemeğe gitmek ?sevgililer günü kombini jartiyer olacağından katılamiycem
millan tebrikler
Bi inceleyeyim listeyi bakalım kimler varmış.. :)5 şubat son gün :) Katılırsınız umarım bekliyorum haberinizi :)
gidilir ya ...mutfağa kadarJartiyerle yemeğe gitmek ?vış o neydi öyle
gördüm teşekkür ederimm..İlk sayfaya da koymuştum listeyi.. :)
Evet canım yaşam tarzlarıyla alakalı ve tabi öyle kabul eder kırmam bu konuda kalbini ama canım geliştirmeli insan kendini hepimiz için geçerli buu..Niye böyle düşünüyorsun ki,şu anda en güzel yıların senin değerini bil,keşke o yıllara geri dönüş şansımız olsa ne güzel olurdu..
Birazda yaşam tarzları böyle demekki k.validenin onu öyle kabul edeceksin değiştiremezsin.,
Annemde saçları röflelidir,benden daha çok bakar saçlarına mesela,75 yaşında oda.
Ne fazlası 25 yaş dediğin nedir ki,daha 30 var 40 var her yaş güzel bence
Hayyyalim canım çok teşekkürler sağol kuzucum
Anca elbisenin altına giyilip gidilirgidilir ya ...mutfağa kadar
hem kim düşünecek yemeği ya...
daha önemli aktiviteler var...:)
Rica ederim.. :)gördüm teşekkür ederimm..
Hıı illa zarar ettircen :) :) :)Anca elbisenin altına giyilip gidilirbu yarışmada herkes yemeği dışarıda yiyecek
Haha biraz öyle olcakHıı illa zarar ettircen :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?