- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
yazıyordu ama resimlere bakarken dikkati dağıldı :) umarım kimse bizim gibi yapmaz 2.sayfayada bakar 2.sayfadakilere yazık olduHayir yok cunku mesela 40 oya 40 alan iki yarismaci birincilik icin oynarken birinin oyundam vazgecmesi veya vermesi cok buyuk haksizlik olurdu hele ki son dakikalarda
Bu yuzden oylamada degisiklik yaptirmiyoruz..
evet bende o konuyu farkettim sonra 2 sayfa var oy değişme hakkı yok sanırım :S
yazıyordu ama resimlere bakarken dikkati dağıldı :) umarım kimse bizim gibi yapmaz 2.sayfayada bakar 2.sayfadakilere yazık oldu(
Canm sen oyunu kullandin mi :))))Canim zaten oylama da 15 kisi var
Birinci sayfaki resimler 9 numaraya kadar..
İnsan dusunur herhalde 9 dan sonrasi nerede diye degil mi..
Zaten konuyu acar acmaz belirttim resimleri koyarken birinci sayfada kocaman renkli renkli yazdim birii ve ikinci sayfada yer almaktadir diye..
Hayir daha kullanmadim ama kullanacagim :) yorum yapiyordum yarida kaldi :)
Canm sen oyunu kullandin mi :))))
Kazen , yarismayan katilan arkadaslarimiza pro kart hediye edecektir..
Oylama bitiminde her pro uye olacaksiniz
Tesekkurler kazen :)
Vay be şansa bak,2 kere yarışmaya katıldım pro üyelik verilmedi,bu kez katılmayayim dedim ondada kazenin pro üyelik veresi geldi. Ben böyle ŞansınKazen , yarismayan katilan arkadaslarimiza pro kart hediye edecektir..
benim yine fikrim geldi aahaha:)) aslında yemek yarısmasındaki gibi olsa ufak resimler seklinde basınca buyuk acılsaDedigim gibi oylama siklarinda 15 tane secenek varken, 9 tane resmi gordukten sonra gerisi nerede diye dusunmemis olabilirsiniz ama yapacak bir sey yok..
Ben uc sayfalik resim dahi paylastigimi biliyorum
Haksizlik olmasin diyede ilk sayfada belirtiyorum ilk uc sayfada resim vardir yaziyorum..
Resmi ikinci sayfada yer alip birinci gelende var cok oy alanda var..
Biraz daha dikkatli olalim o zaman :)
yasaaaKazen , yarismayan katilan arkadaslarimiza pro kart hediye edecektir..
İyi oldu bu :) simdiden hayirli olsun arkadaslara..oooo Kazen'in bonkörlüğü üstünde yineee hadi yine iyiyizz
Canim onlarin tarifleri oylama oncesinde inceleniyor yani hemen hemen goruyor herkes..benim yine fikrim geldi aahaha:)) aslında yemek yarısmasındaki gibi olsa ufak resimler seklinde basınca buyuk acılsa
Haha, hayirlisi artik canim..Vay be şansa bak,2 kere yarışmaya katıldım pro üyelik verilmedi,bu kez katılmayayim dedim ondada kazenin pro üyelik veresi geldi. Ben böyle Şansın
yasaaaKazen :)))) ne yaygaraci hatunlariz heee kocamada boyle istedigimi yaptirabilseydim..... :))))
Hadi kutlamaya ....
Pro üyelik verileceğini bilsem bunada katılirdim valla,bilseydim topuklu giyinilebilecegini.kiskandim ya,tüh gitti gül gibi proluk:)Haha, hayirlisi artik canim..
Her yarismayada ayri ayri emek veeriyor herkes valla :)
spor şıklık olunca konsept topukluda olabiliyor yani biyerden şıklıgı yakalamak gerekiyor:)Pro üyelik verileceğini bilsem bunada katılirdim valla,bilseydim topuklu giyinilebilecegini.kiskandim ya,tüh gitti gül gibi proluk:)
Acikcasi benim icin cokta farketmiyo ama seker verilen cocuk hesabi bende sevindim .Sanki ben almis gibi mutlu oldum duyuncaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?