En Tarz Üye Yarışması Spor Şıklık ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    330
  • Anket Kapalı .
Hayir yok cunku mesela 40 oya 40 alan iki yarismaci birincilik icin oynarken birinin oyundam vazgecmesi veya vermesi cok buyuk haksizlik olurdu hele ki son dakikalarda
Bu yuzden oylamada degisiklik yaptirmiyoruz..
yazıyordu ama resimlere bakarken dikkati dağıldı :) umarım kimse bizim gibi yapmaz 2.sayfayada bakar 2.sayfadakilere yazık oldu (

evet bende o konuyu farkettim sonra 2 sayfa var oy değişme hakkı yok sanırım :S

Canim zaten oylama da 15 kisi var
Birinci sayfaki resimler 9 numaraya kadar..

İnsan dusunur herhalde 9 dan sonrasi nerede diye degil mi..

Zaten konuyu acar acmaz belirttim resimleri koyarken birinci sayfada kocaman renkli renkli yazdim birii ve ikinci sayfada yer almaktadir diye..

yazıyordu ama resimlere bakarken dikkati dağıldı :) umarım kimse bizim gibi yapmaz 2.sayfayada bakar 2.sayfadakilere yazık oldu (

Dedigim gibi oylama siklarinda 15 tane secenek varken, 9 tane resmi gordukten sonra gerisi nerede diye dusunmemis olabilirsiniz ama yapacak bir sey yok..

Ben uc sayfalik resim dahi paylastigimi biliyorum
Haksizlik olmasin diyede ilk sayfada belirtiyorum ilk uc sayfada resim vardir yaziyorum..

Resmi ikinci sayfada yer alip birinci gelende var cok oy alanda var..

Biraz daha dikkatli olalim o zaman :)

Canm sen oyunu kullandin mi :))))

benim yine fikrim geldi aahaha:)) aslında yemek yarısmasındaki gibi olsa ufak resimler seklinde basınca buyuk acılsa

benim yine fikrim geldi aahaha:)) aslında yemek yarısmasındaki gibi olsa ufak resimler seklinde basınca buyuk acılsa
Canim onlarin tarifleri oylama oncesinde inceleniyor yani hemen hemen goruyor herkes..

Bizde oyle bir durum soz konusu degil
O oy verecekleri ugrastirir.

Ve boyle net ve buyuk olmasi kombin inceleyenler icin cok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…