- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Üzmez bence, sonuçta erkek gibi giyindiğini bile bile böyle giyinmiş.yorumlara dikkat edilse keske erkek gibi demek o yarışmacıyı üzebilir sonuçta bayan değil mi ?
Bu konuda sana hak veriyorum, dillendirmenin anlami hic yok zaten..yorumlara dikkat edilse keske erkek gibi demek o yarışmacıyı üzebilir sonuçta bayan değil mi ?
Bunun garantisi yok..Üzmez bence, sonuçta erkek gibi giyindiğini bile bile böyle giyinmiş.
Şş kime verdin oyunuBu konuda sana hak veriyorum, dillendirmenin anlami hic yok zaten..
13 numaraya canim..Şş kime verdin oyunu
Aynen oyle.. :)empati yaparak yorumlamak lazım diye düşünüyorum zaten amacımız eğlence yarışma bahane :)
Bende 13e verdim13 numaraya canim..
Valla bende cok begendim..Bende 13e verdim
O tisortu de cok begendimmm
Evet o ayakabilari bi turlu sevemedim ben ama yakistirmis kizlar:)Vallkizlare cok begendim..
Ayakkabilari da 3 numaranin tarzinda dimi..
Her uyeye parca parca neyi nerden aldin diye sorasim geliyooEvettt egleniyruzzz
burda hersey iyi gozukuyorrr
Pek giyen olmuyor ama dış ulkelerde cok populer o tarz ayakkabilar.. :)Evet o ayakabilari bi turlu sevemedim ben ama yakistirmis kizlar:)
Anladimmm bennnnHer uyeye parca parca neyi nerden aldin diye sorasim geliyoo
Hepsinde ayri ayri guzel seyler var ya :)
Her uyeye parca parca neyi nerden aldin diye sorasim geliyoo
Hepsinde ayri ayri guzel seyler var ya :)
Dogrudur canimPek giyen olmuyor ama dış ulkelerde cok populer o tarz ayakkabilar.. :)
topuklu giymeden boy uzatmayada birebir:)Pek giyen olmuyor ama dış ulkelerde cok populer o tarz ayakkabilar.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?