- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bencedespor şıklık olunca konsept topukluda olabiliyor yani biyerden şıklıgı yakalamak gerekiyor:)
evet cnmBuna katilanlara da mi proluk veriliyor?
Evet tabiiki bencede olur ama işte olmaz derler diye yarışmaya katılmadım ama çok giyen olmuş,güzel olmuş.spor şıklık olunca konsept topukluda olabiliyor yani biyerden şıklıgı yakalamak gerekiyor:)
ayyy nasil yaniii merak ettim heee5 numarali yarismaci eğer ki tahmin ettigim kisiyse masallah diyorum kir binkere masallah . Ha eger degilse yine masallah hahahah
heee bak ankete ekle maskülenMaskulen bi tarz deniliyordu sanirim bu kombinlere..
Bu tarz benim yarismasina da ozlem bi ara erkek ayakkabisi falan giyiyordu ya o geldi benimde aklima :)
Ben resmin buyuk hallerini gordum . ilk resim bu sekilde gelmisti bana ben tek resim hallerinide istedim, uye yolladi.zaten yuzler acık bir sekilde yollanıyor resimler marga kesiyor
E kız napiim aklıma geleni söyledim :)Kiz deli ne dedin öyle
Yani muhtemelen kadın da kafası kesilmiş hali erkek gibi..zaten yuzler acık bir sekilde yollanıyor resimler marga kesiyor
Bak bir hak verirsin :)9 numaraya tekrar bakmak istedim şu an :)
Evet böyle giyenler var ama bana çok ters bir tarz :)Maskulen bi tarz deniliyordu sanirim bu kombinlere..
Bu tarz benim yarismasina da ozlem bi ara erkek ayakkabisi falan giyiyordu ya o geldi benimde aklima :)
Maskulen tarzi yakin bulanlar oy verirler o zaman napalim :)E kız napiim aklıma geleni söyledim :)
Yani muhtemelen kadın da kafası kesilmiş hali erkek gibi..
Bak bir hak verirsin :)
Evet böyle giyenler var ama bana çok ters bir tarz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?