- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Teşekkür ederiz canım :) İstenilen bir kategoriydi..Hadi bakalım, hayırlı uğurlu olsun yeni kategoriniz
Seni de yarışmada görmek isterim bayanhiçkimsee :)Hayirli olsun yeni yarisma, buna katilabilirim belki
Sağolasın tatlışım :) Naber nasılsın bakayım bitti mi sınavların..Hayirli olsunn:)))
Teşekkürler ablacım :) bugün onca stresimin arasında senin verdiğin mercimek köftesini yaptımHayırlı olsun
Tarz hanım , sizi de görmek istiyoruzspor şıkları merakla bekliyorumm
Ellerine sağlık canımTeşekkürler ablacım :) bugün onca stresimin arasında senin verdiğin mercimek köftesini yaptım
Sağolasın ablacım :)Ellerine sağlık canımAfiyet olsun
tesekkur ederim canımmmTarz hanım , sizi de görmek istiyoruzMaşallah bi kombin oluşturdun her yeri salladın şıklığınla.. :)
Bİtti canm transkribim bilr aciklandi..Sağolasın tatlışım :) Naber nasılsın bakayım bitti mi sınavların..
tesekkur ederim canımmmben kuşagı devrederim artık katılsam da spor şıklıkda iddaam yok
Cok gecmis olsun bende bugun dikislerimi aldirmaya gidicektim bi kargo belasiyla ugrasiyoruz ki..Bİtti canm transkribim bilr aciklandi..
Ama bugun 20lik diş ameliyati oldum..
Tesekkurler matmazelim katilmak istersen beklerim :)margacım hadi hayırlı olsun...katılımcıların ve senin şimdiden emeklerine sağlık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?