- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Kiz dur daha konuyu duyurali yeni oluyor :)Ee ilk resim geldi mi bari
Burda ama o arkasından konuşulmadan gelmiyor bir yereKiz dur daha konuyu duyurali yeni oluyor :)
Tolin buralarda degil mi
Haha hic gormedim cunku sen gecen sitede o diyince normalde her konuya vakif oldugu icin haha goremeyince gozlerim onu ariyorBurda ama o arkasından konuşulmadan gelmiyor bir yere
İlla dedikodusunu yapcaz
Her konuyu biliyor canım, hemen gelmiyor, assolist ya hasbamHaha hic gormedim cunku sen gecen sitede o diyince normalde her konuya vakif oldugu icin haha goremeyince gozlerim onu ariyor
tam klasikdee degildir de aslında yazın stilettom olmadan kısın topuklu bot cizme olmadan goremez pek kimse beni:) kalem etek kalem elbiseler deri taytlar dar paca jean yani spor ayakkabıyla olmam mutlaka biyerden kadınsılıgı cıkartıcam ama spor sıklık icinde olustu kafamda bişeylerNormalde klasik midir tarzin yilbasinda pek anlasilmiyor cunku :)
Cok beceriksiz o, mutfaga hic girmesin ama iyi giyiniyo zevkli biri ama mutfakta hic hamarat degil onu alan koca yandiHer konuyu biliyor canım, hemen gelmiyor, assolist ya hasbam
Alırsa yanarCok beceriksiz o, mutfaga hic girmesin ama iyi giyiniyo zevkli biri ama mutfakta hic hamarat degil onu alan koca yandi
Valla benim tarzim tam spor sıklıktir ama mesela kotun altina pek spor ayakkabi giymem daha farkli seyler giyerim..tam klasikdee degildir de aslında yazın stilettom olmadan kısın topulu bot cizme olmadan goremez pek kimse beni:) kalem etek kalem elbiseler deri taytlar dar paca jean yani spor ayakkabıyla olmam mutlaka biyerden kadınsılıgı cıkartıcam ama spor sıklık icinde olustu kafamda bişeylerfırsat bulursam katılırım belki
ozaman senide gorsekValla benim tarzim tam spor sıklıktir ama mesela kotun altina pek spor ayakkabi giymem daha farkli seyler giyerim..
Ama genel anlamda tarzima en yakin konsept bu..
Bence katil canim hem sana yakisiyor mu yakismiyor mu anlarsin :)
Alırsa yanar
Önce bi alması lazım
Korkarım ki Başımıza kalacak
Yok canim yasak yok,katilirim sanirim su dikisleri bi aldirayimda rahat rahat katilabilirim dusunuyorum :)ozaman senide gorsekyasak degil dimi senin katılman
Erkekler kaçmıyor, bizimki pas vermiyorYazik gunah kiza ya. Ne cadiligini gorupte kaciriyor tum erkekleri bilemiyorum ama boyle giderse tursusunu kurucaz yakinda
Seviyorum tolisiiii
Ruj surdum dudaklarimin kuruluguna ruj islemiyo artik haha
nazar var sendeYok canim yasak yok,katilirim sanirim su dikisleri bi aldirayimda rahat rahat katilabilirim dusunuyorum :)
Erkekler kaçmıyor, bizimki pas vermiyor
Sürmeye devam et, başka türlü yumuşatamazsın ki
Girişe bak Allahım Allahım
nazar var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?