- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Yas kac diye sorasim geldi sana :)Hemide Kazen açmış üleyn .
Olmadı yarışma bahanesiyle uygun bir çanta alırım ben de:) Vakit var daha, biraz daha cesaret gelirse katılırım MargamYorum gelir mi gelmez mi bir sey diyemem..
Mesela ben son bir aydir disari giderken cuzdanimi alip cikiyorum bazen cuzdan bile almiyupr cantasiz cikiyorum..
Keyfi bir durum, alip almamak sana kalmis vuslatim..
Ha ama yorum gelir mi gelmez mi bunun garantisini veremem kuzum :)
Tamam canim benim :) merakla bekliyorummmmOlmadı yarışma bahanesiyle uygun bir çanta alırım ben de:) Vakit var daha, biraz daha cesaret gelirse katılırım Margam
Selamlar kuzular..
Hanim abla attirmiycammmmmm mapusaaaaa seni gormedenyapamam ki ben
kararını verdin yannee hadi hayırlı olsunBendr geldim dagiln uleynnn
Katlmiycam dedm yine katldim
Aynen katiliyim nolucak degismeyen kadroya ben de ekleniymkararını verdin yannee hadi hayırlı olsun
Degismeyen kadro diye grup acmak lazim geyikte haha :) bence yenilenen kadro daha iyi olurAynen katiliyim nolucak degismeyen kadroya ben de ekleniym
Sen veremedin mi hatun:)kararını verdin yannee hadi hayırlı olsun
Herkes cok iyikii kk hatunlarina masallahhDegismeyen kadro diye grup acmak lazim geyikte haha :) bence yenilenen kadro daha iyi olur
Evet vazgectimmm :)Vazgeçtin demekki süperr
Aynen canim masallah :) yaninda ki kim..Herkes cok iyikii kk hatunlarina masallahh
15. Sayfadaki yorumu mu kimse dikkate almadı mı yaaa.Uyarı vereydiniz .Margam sen baari uyar konu sahibini .Yas kac diye sorasim geldi sana :)
Nasıldı pastalar.Vazgeçtin demekki süperr
Hangi konu canim hayirdir15. Sayfadaki yorumu mu kimse dikkate almadı mı yaaa.Uyarı vereydiniz .Margam sen baari uyar konu sahibini .
bir tane kombin hazırladım pek icime sinmedi digerini yapıyım dedim ama evde de degilim bilmem belki onu yollarım belki bu seferlik katılmamSen veremedin mi hatun:)
Karar senin canim ama bence katil derim :)bir tane kombin hazırladım pek icime sinmedi digerini yapıyım dedim ama evde de degilim bilmem belki onu yollarım belki bu seferlik katılmam
Yemek yarışmasına, kozmetik yarışmasına katıldım, bir de moda olsun tam olsun bariTamam canim benim :) merakla bekliyorummmm
Bugunder resimlerini teslim edenler oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?