- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
yaptım birseyler ama hic icime sinmedi yarısmanın baslayacagı zamana kadarda evde olamıycam maalesefNeden katılmıyorsun ki,senide görmek güzel olurdu..
yaptım birseyler ama hic icime sinmedi yarısmanın baslayacagı zamana kadarda evde olamıycam maalesef
ofis sıklıgına diktim gözümüKısmet değilmiş demekki,başka seferde katılırsın umarım.
ofis sıklıgına diktim gözümü
Hayir canim tek kombin olacakRihanna,lady gaga giyince tarz,biz giyince amele oluyoruz2 kombinle katılabiliyosak hazırlayayım pazardan aldığım yeşil çakma adidasımın altına stilettolarımlan
Yerim seni ben :) yarin bende bir kac olusturdugum kombini deneycegim bakalim begndigim olursa kafama yatan katilcam bende..senin tarzın zaten kendine özgü çok hoş
oleyyyyyyBende varım en iddiasız halimleyaşlıyız ama yarılmadan da geri kalmıyoruz yani
Senin resimler nerede hatunnnnn :)oleyyyyyy
Hanim ala kelesle poz vermis dermisim hahaKatılırsam XS beden Mune'yi gören gözler şoka uğrar, sitedeki şanım şöhretim, vahşi cazibem sayesinde oyların hepsini alırım, sizlere bunu yapamam, hayır olmaz, size kıyamam, ben fedakar bir müdürüm
az kaldı canım yakında inşallah sürem var sonuçtaSenin resimler nerede hatunnnnn :)
Tamam canim benimaz kaldı canım yakında inşallah sürem var sonuçta
margaaaaaaaaaaaaa ne alemde katılımYerim seni ben :) yarin bende bir kac olusturdugum kombini deneycegim bakalim begndigim olursa kafama yatan katilcam bende..
10 kisiyi gectik :)margaaaaaaaaaaaaa ne alemde katılım
yihuuuuuuuuuuuuu10 kisiyi gectik :)
İlgi alakanizdan oturu tesekkur ederim 26 sina kadar baya vaktimiz var katilan daha olur :) bekliyorummmm :)yihuuuuuuuuuuuuu
Margam ilk fotoyu ben mi gönderdim acep..hep ayağını mı sürüdün gelirken derler bi yere gittiğimde deİlgi alakanizdan oturu tesekkur ederim 26 sina kadar baya vaktimiz var katilan daha olur :) bekliyorummmm :)
Hayir canim degilsin suan kolaj yapiyorum gelirim :)Margam ilk fotoyu ben mi gönderdim acep..hep ayağını mı sürüdün gelirken derler bi yere gittiğimde de
oleyyyyyy
Hanim ala kelesle poz vermis dermisim haha
Sende katil mune ablaaaa
Oy çok şeker ya3- Birinci olan üyemize
√ En tarz üye √
kuşağı verilecektir
Hayir canim degilsin suan kolaj yapiyorum gelirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?