- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Seni bile derken, katılanlar senden korksun
Şüphelenmiyor değilimNiye korksunlar ayol moda ikonumuyum ben yoksa
Şüphelenmiyor değilim
Kesin öylesindir
Huy Meselesi margarincim nikotinimcim yeni yarışman hayırlı olsun ...hanımannem katılıyormuş öyle duydum
Sen öylesin gerisini bilmemTabi canım eda bir ben ikiyim moda alanında
Katılcan mı buna daHuy Meselesi margarincim nikotinimcim yeni yarışman hayırlı olsun ...hanımannem katılıyormuş öyle duydum
Sen öylesin gerisini bilmem
Katılcan mı buna da
öyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsınKatılıyormuymuşum hiç haberim yoktu
yok pinko bu beni aşarSen öylesin gerisini bilmem
Katılcan mı buna da
Sen pijamayla katıl, oy versem ne olayımYılbaşı için picamalarımla katılıayımda görün bakalım
öyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsın
yok pinko bu beni aşar
Eğlencenin dibine vuracak olanları görelim bakalımöyleymiş öylee hanımanne.. duydum kiii noel baba şapkası satın alcakmışsın
yok pinko bu beni aşar
anaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliiiSen pijamayla katıl, oy versem ne olayım
Bende pijamalı olcam nihayetinde, beni temsil ediyor olacaksın
Sen pijamayla katıl, oy versem ne olayım
Bende pijamalı olcam nihayetinde, beni temsil ediyor olacaksın
anaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliii
Ben katılmıycan şekerim, pijama giyene oy vercemanaaa iki pijamalı yarışmacııı ...katılın katılın.. size ev terliği de hediye göndercem böle noelli geyikliii
wuhhhuuuu maske miii çok etkileyiciHerşey hazır maskede aldım biliyonmu şekerim
bencedeee çılgınlar gibi kopp kopppEğlencenin dibine vuracak olanları görelim bakalım
Ayy çok tatlıSaçımıda bigudi ile saracam öyle poz verecem havalı havalı
hanımanne sana çıtçıtlarımı kargolayayım hemen dur değişiklik olsunSaçımıda bigudi ile saracam öyle poz verecem havalı havalı
tamam biz hanımannenin pijamalarıa oy verelimBen katılmıycan şekerim, pijama giyene oy vercem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?