En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Niye yaa neden çalışıyorsunuz ki ertesi günü haksızlık ama
evet haksızlık... bıktım artık tatil matil yok bize ne güzel ödül kazandım gitcem diye heves ettim yılbaşı tatilim bile yokki ben kalkıp da gidiyim tatil yapıyım hanımanne.. canım sıkıldı bak gene

Katılın bence,beni bile ikna ediyorlar bu hatunlar

katılacağım o zaman eşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur

dilaraginosss, üzülme bende çalışacağım 1 ocak da yalnız değilsin ,vatanı biz kurtaracağız bacımmm

İzin alma imkanın yokmu peki

katılacağım o zaman eşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur

Katılın bencede valla oldu bile

İzin alma imkanın yokmu peki

Katılın bencede valla oldu bile
bilmiyorum ki hanımanne bu gidişle ayrılcam zaten işten çok bunaldım ,genç yaşımda psikolojik manyağğ olcam işten ayrılıp çocuk yapcam ben galiba ..evet evet öyle yapayım en doğrusu..anamda mı dağ başında çalışıyordu yok evinde çocuk büyütüyorudu

günaydın,bende katılmak istiyorum ama bu hatunlar çok güzel yaa hiç şansım yok ki onların yanında , bir türlü cesaretimi toparlayamıyorum

Günaydın canım..

Topla cesaretini hadiiiii =)

Yarışmaya katılacaksan ben tekrar uyarımı yapayım..

kadınlar kulubü ve resmi çektiğin tarihi bir kağıda yazıp resim çekerken o kağıdı tutacaksın ..
Birde resmi çektikten sonra bana özel mesajla yollayacaksın
Nereye gittiğinide yazara..

Örneğin yılbaşında evde arkadaşlarımlayım ve bunu giydim gibi =) başarılar şimdiden 1 ocak son gün

Önceden hazırlanmak istemezsen yılbaşı akşamında resim çekip bana 1 ocakta da teslim edebilirsin canım bak ilk sayfada saati de yazdım . O saate kadar teslim edersen sorun olmaz =)

Teşekkür ederim dilaracım. Bu yarışmamıza bekliyorum seni deeeeeee =)

Kurallar ilk sayfada yazıyor =) nasılsın bu arada..
bunalımdayım yorgunum çalışıyorum sen nasılsın canımm bu konsepte katılmıcam margarincimm benim nol baba şapkam yokki şaka bi yanada yılbaşı konsepti bilmem ben öle katılanları takip edip oy kullancam bakalım neler çıkcak.. öğrenmiş olurum

Canın sağolsun kuzum :) Ben de ne yapayım kahvaltı yaptım işte..
Ben biraz fazla tuz kullanıyorum da , tuzu fazla kullandığım için evdekilerden azar işittim odama kaçtım..
Tuz sağlıma zararlı diye, aman pırt..

ayy sen de miii çok kötü bişey ya millet dinlencek biz üüüüüüüüüü sabır diliyorum sana da arkadaşım..neyse 1 ocak bu hatunlar uyurken gel sen kk ya laflarız iş başındayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…