- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
wuhhhuuuu maske miii çok etkileyici
bencedeee çılgınlar gibi kopp kopppbende mısır patlatcam gariii kocaacumlaa
Ayy çok tatlı
sen her halinle güzelsin sosyetikiimmKırmızı hemide
Kuaföre gitmeye ne gerek var yani
Kesinlikle yok :))Kırmızı hemide
Kuaföre gitmeye ne gerek var yani
hanımanne sana çıtçıtlarımı kargolayayım hemen dur değişiklik olsun
tamam biz hanımannenin pijamalarıa oy verelim
aynen hanımanne .. ben kim yılbaşı konsepti kim ertesi gün tüm türkiye tatil yaparken ben sabah 6.30 da yine işe gelicem bana fark yok yani...Seninkiler olmaz bana,platin lazım hayatım
En güzeli pijama terlik
sen her halinle güzelsin sosyetikiimm
Kesinlikle yok :))
Sen pijamayla bile alt edersin burdaki kızları
aynen hanımanne .. ben kim yılbaşı konsepti kim ertesi gün tüm türkiye tatil yaparken ben sabah 6.30 da yine işe gelicem bana fark yok yani...
evet haksızlık... bıktım artık tatil matil yok bizeNiye yaa neden çalışıyorsunuz ki ertesi günühaksızlık ama
Katılın bence,beni bile ikna ediyorlar bu hatunlar
evet haksızlık... bıktım artık tatil matil yok bizene güzel ödül kazandım gitcem diye heves ettim yılbaşı tatilim bile yokki ben kalkıp da gidiyim tatil yapıyım hanımanne.. canım sıkıldı bak gene
katılacağım o zamaneşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur
bilmiyorum ki hanımanne bu gidişle ayrılcam zaten işten çok bunaldım ,genç yaşımda psikolojik manyağğ olcamİzin alma imkanın yokmu peki
Katılın bencede valla oldu bile
günaydın,bende katılmak istiyorum ama bu hatunlar çok güzel yaahiç şansım yok ki onların yanında , bir türlü cesaretimi toparlayamıyorum
Günaydınlarrrr
Katılın bence,beni bile ikna ediyorlar bu hatunlar
Huy Meselesi margarincim nikotinimcim yeni yarışman hayırlı olsun ...hanımannem katılıyormuş öyle duydum
Katılıyormuymuşum hiç haberim yoktu
katılacağım o zamaneşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur
dilaraginosss, üzülme bende çalışacağım 1 ocak da yalnız değilsin ,vatanı biz kurtaracağız bacımmm
bunalımdayımTeşekkür ederim dilaracım. Bu yarışmamıza bekliyorum seni deeeeeee =)
Kurallar ilk sayfada yazıyor =) nasılsın bu arada..
bunalımdayımyorgunum çalışıyorum sen nasılsın canımm bu konsepte katılmıcam margarincimm benim nol baba şapkam yokki şaka bi yanada yılbaşı konsepti bilmem ben öle katılanları takip edip oy kullancam bakalım neler çıkcak.. öğrenmiş olurum
ayy sen de miiikatılacağım o zamaneşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur
dilaraginosss, üzülme bende çalışacağım 1 ocak da yalnız değilsin ,vatanı biz kurtaracağız bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?