- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Canın sağolsun kuzum :) Ben de ne yapayım kahvaltı yaptım işte..
Ben biraz fazla tuz kullanıyorum da , tuzu fazla kullandığım için evdekilerden azar işittim odama kaçtım..
Tuz sağlıma zararlı diye, aman pırt..
hooop orda dur kocam huylu margooo! az yiceksin tuzu vallahi gelir odandan kovalarım seni canım benim dikkat et Allah muhafaza fazla tüketmek çok zararlı..
ayy sen de miiiçok kötü bişey ya millet dinlencek biz üüüüüüüüüü sabır diliyorum sana da arkadaşım..neyse 1 ocak bu hatunlar uyurken gel sen kk ya laflarız iş başındayken
ama çok tatlı geliyordu ki o yaaawww,bende çok severdim. ahh ahh nerde o eski çekirdeklerin dibindeki tuzzzTuzu omlete doldurmuşum kuzum
Bende şöyle bir durum var.
Ben şimdi 3 kilo verdim . Şekeri azaltarak ..
Şekeri azalttığım anda tuza olan isteğim her geçen gün artıyor ..
Bunun önüne geçemiyorum
Küçükken tuzlu çekirdeğin dibindeki tuzları yerdim :)
Tuzu omlete doldurmuşum kuzum
Bende şöyle bir durum var.
Ben şimdi 3 kilo verdim . Şekeri azaltarak ..
Şekeri azalttığım anda tuza olan isteğim her geçen gün artıyor ..
Bunun önüne geçemiyorum
Küçükken tuzlu çekirdeğin dibindeki tuzları yerdim :)
aynı benALLAH razı olsun cümlemize canım,bizde senin dediğin gibi burda laflar sayıklarız artıkbu arada benimde kafamı bozuyolar yaww zorla çocuk yaptıracaklar adama haa
ama çok tatlı geliyordu ki o yaaawww,bende çok severdim. ahh ahh nerde o eski çekirdeklerin dibindeki tuzzz
abbouww senin durum vahim margarincim beni kıyamam sana.. ama biraz dikkat et be canım.. benim eşim yemeğin tadına bakmadan önce tuz döküyo ilk..sonra kaşığını daldırır.. bende son bi kaç aydır tuzluk kullanmıyorum yemeğe ben ne katdıysam onu yediriyorum onaistiyo vermiyorm.. azalttık çok şükür.. geliyimde sizin evdeki tuzlukları çalıyım bari
aynı benvallahi bazen deliriyorum bırakıyım iş güç kariyer istemiyorum oturup çocuk büyüteyim diyorum insanı delirtiyorlar.. sabır çeke çeke sabır taşı oldum yaaa
ohhh iyi yapmışlarÇantamda küçük tuz paketleri var ya onlardan ve şeker paketlerinden tutuyordum ben onları da aldılar elimden
abbouww senin durum vahim margarincim beni kıyamam sana.. ama biraz dikkat et be canım.. benim eşim yemeğin tadına bakmadan önce tuz döküyo ilk..sonra kaşığını daldırır.. bende son bi kaç aydır tuzluk kullanmıyorum yemeğe ben ne katdıysam onu yediriyorum onaistiyo vermiyorm.. azalttık çok şükür.. geliyimde sizin evdeki tuzlukları çalıyım bari
aynı benvallahi bazen deliriyorum bırakıyım iş güç kariyer istemiyorum oturup çocuk büyüteyim diyorum insanı delirtiyorlar.. sabır çeke çeke sabır taşı oldum yaaa
e yapıver sende bi bebiş istiyolar mademben patlıyorum arada valla,aha bizim laz koptu susun diyolar ardımdan. o bişey değil de ailelerde laf sokmaya başladı. ''ayy şıunun torunu ne güzel ayy bununda çocuğu olmuş amanda o da mı hamileymiş ...'' fabrika ayarına döndürecekler beni haberleri yok haa
e yapıver sende bi bebiş istiyolar madem
ay doğru söylüyon baya erkenmiş sen dur azz bekleeya bacım daha 3 aylık evliyim,salmıyolar ki şu ayların keyfini çıkaralım.zaten yoğun çalışıyoruz,hoop hemen çocuk yaparsam ayarım bozulur yaa
Pamuk ellere gel hanım ablaSelamın hello kızlar
hehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)günaydın , nasılsınız baaaayanlar?
günaydın , nasılsınız baaaayanlar?
Günaydınlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?