En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

hooop orda dur kocam huylu margooo! az yiceksin tuzu vallahi gelir odandan kovalarım seni canım benim dikkat et Allah muhafaza fazla tüketmek çok zararlı..

hooop orda dur kocam huylu margooo! az yiceksin tuzu vallahi gelir odandan kovalarım seni canım benim dikkat et Allah muhafaza fazla tüketmek çok zararlı..

Tuzu omlete doldurmuşum kuzum
Bende şöyle bir durum var.
Ben şimdi 3 kilo verdim . Şekeri azaltarak ..
Şekeri azalttığım anda tuza olan isteğim her geçen gün artıyor ..
Bunun önüne geçemiyorum

Küçükken tuzlu çekirdeğin dibindeki tuzları yerdim :)

ayy sen de miii çok kötü bişey ya millet dinlencek biz üüüüüüüüüü sabır diliyorum sana da arkadaşım..neyse 1 ocak bu hatunlar uyurken gel sen kk ya laflarız iş başındayken

ALLAH razı olsun cümlemize canım,bizde senin dediğin gibi burda laflar sayıklarız artık bu arada benimde kafamı bozuyolar yaww zorla çocuk yaptıracaklar adama haa

ama çok tatlı geliyordu ki o yaaawww,bende çok severdim. ahh ahh nerde o eski çekirdeklerin dibindeki tuzzz

abbouww senin durum vahim margarincim beni kıyamam sana.. ama biraz dikkat et be canım.. benim eşim yemeğin tadına bakmadan önce tuz döküyo ilk..sonra kaşığını daldırır.. bende son bi kaç aydır tuzluk kullanmıyorum yemeğe ben ne katdıysam onu yediriyorum ona istiyo vermiyorm.. azalttık çok şükür.. geliyimde sizin evdeki tuzlukları çalıyım bari

ALLAH razı olsun cümlemize canım,bizde senin dediğin gibi burda laflar sayıklarız artık bu arada benimde kafamı bozuyolar yaww zorla çocuk yaptıracaklar adama haa
aynı ben vallahi bazen deliriyorum bırakıyım iş güç kariyer istemiyorum oturup çocuk büyüteyim diyorum insanı delirtiyorlar.. sabır çeke çeke sabır taşı oldum yaaa

Çantamda küçük tuz paketleri var ya onlardan ve şeker paketlerinden tutuyordum ben onları da aldılar elimden

ben patlıyorum arada valla,aha bizim laz koptu susun diyolar ardımdan. o bişey değil de ailelerde laf sokmaya başladı. ''ayy şıunun torunu ne güzel ayy bununda çocuğu olmuş amanda o da mı hamileymiş ...'' fabrika ayarına döndürecekler beni haberleri yok haa

e yapıver sende bi bebiş istiyolar madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…