- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Günaydın tarz üyelerim benimmmm
nasılsınız keyifler nasıl
Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..
hehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)
gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)Günaydın tarz üyelerim benimmmm
Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..
Günaydınlar marga hanım,çok geçmiş olsun bu havada hiç ıslak saçla balkona çıkılırmı,şifayı kaptın tabi.
Öğüt veriyorum ama aynını bende yapıyorum
geçmiş olsun minnoşumMerhaba , hoşgeldin :)
Katılmak için çok vaktiniz var ilk sayfada tarihleri yazdımmm :)
Resimleri çekerken , kadınlar kulubü ve çekildiğin tarihi yazmayı unutmuyoruz ve elimizde tutuyoruz =)
Yüzünüzün görünüp görünmemesi size kalmış , isteğiniz üzerine ben resimde çalışmalar yapıyoruz yüzü kapatma, yok etme gibi =)
Ve kendimizi belli etmiyoruz =)
Mutlu noeller =)
gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)
geçmiş olsun minnoşum
iyiyim sagol tatlım. beni kimsenin anası davet etmedi ne işim varSağolasın harbim =) Sen nasılsın bakalım , gelicen dimi sendekaradeniz turu attırcam size
Günaydın tarz üyelerim benimmmm
iyiyim sagol tatlım. beni kimsenin anası davet etmedi ne işim var
Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))Sağolasın canım Geçmiş olsun hapımhavalar burada bir sıcak bir soğuk anlayamıyor insan..
Geçen aralıkta kar vardı burada , bu aralıkta da yağar diye düşünüyorum
Ah ah eskiden çocukluğumda kar yağardı sabah bir çıkardım akşam eve sırık sıklam dönerdim , annemden azarı işittim dururdum kikiki
o anne beni arayacak,özellikle çağıracakBak ya, o esnada pinko ile bir şey konuşuyordum annemde odama bir şey bırakmaya girdi. Arkadaşlarımı tanır, selam söyle dedi gelsin buralara biraz temiz hava alsın dedi
İlla anneciğim mi davet etcek , seni de ben ediyorum
Çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin hastalık zor.
kız sen karadeniz tarafındamısın oh mis yaaaa..Sağolasın harbim =) Sen nasılsın bakalım , gelicen dimi sendekaradeniz turu attırcam size
Hanım ablam, valla duştan çıktım ev yanıyordu. Hem balkona çıkıp hava alayım dedim. Demez olaydım..
Şuan her yerim ayrı zonkluyor hahaha
sende dikkat et ablacım =) sen nasılsın
Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))
Ne guzel gunlerdi ,kar topu oynardık okul bahcesinde sonra sırılsıklam derse girerdik hey gidi gunlrr hey
atesli aplam benimBizim evde sıcak,yandığım zaman balkona atıyotum kendimi,yada camı açıp tünüyorum anında.
Bende iyiyim canım sağol ne olsun işte sitede turluyorum habire
kız sen karadeniz tarafındamısın oh mis yaaaa..
Bizim evde sıcak,yandığım zaman balkona atıyotum kendimi,yada camı açıp tünüyorum anında.
Bende iyiyim canım sağol ne olsun işte sitede turluyorum habire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?