En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Günaydın tarz üyelerim benimmmm

nasılsınız keyifler nasıl

Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..

Günaydınlar marga hanım,çok geçmiş olsun bu havada hiç ıslak saçla balkona çıkılırmı,şifayı kaptın tabi.
Öğüt veriyorum ama aynını bende yapıyorum

hehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)

Merhaba , hoşgeldin :)
Katılmak için çok vaktiniz var ilk sayfada tarihleri yazdımmm :)

Resimleri çekerken , kadınlar kulubü ve çekildiğin tarihi yazmayı unutmuyoruz ve elimizde tutuyoruz =)
Yüzünüzün görünüp görünmemesi size kalmış , isteğiniz üzerine ben resimde çalışmalar yapıyoruz yüzü kapatma, yok etme gibi =)
Ve kendimizi belli etmiyoruz =)

Mutlu noeller =)

Günaydın tarz üyelerim benimmmm

nasılsınız keyifler nasıl

Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..
gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)

Günaydınlar marga hanım,çok geçmiş olsun bu havada hiç ıslak saçla balkona çıkılırmı,şifayı kaptın tabi.
Öğüt veriyorum ama aynını bende yapıyorum

Hanım ablam, valla duştan çıktım ev yanıyordu. Hem balkona çıkıp hava alayım dedim. Demez olaydım..
Şuan her yerim ayrı zonkluyor hahaha

sende dikkat et ablacım =) sen nasılsın

geçmiş olsun minnoşum

gecmis olsun tatlım , dikkat et kendine , ben halen surunuyorum bak ..3gun aradan sonra dusa girebildim , cok ter döküyorum ,aman dikkat et bebegim :)

Sağolasın canım Geçmiş olsun hapım havalar burada bir sıcak bir soğuk anlayamıyor insan..

Geçen aralıkta kar vardı burada , bu aralıkta da yağar diye düşünüyorum

Ah ah eskiden çocukluğumda kar yağardı sabah bir çıkardım akşam eve sırık sıklam dönerdim , annemden azarı işittim dururdum kikiki

iyiyim sagol tatlım. beni kimsenin anası davet etmedi ne işim var

Bak ya, o esnada pinko ile bir şey konuşuyordum annemde odama bir şey bırakmaya girdi. Arkadaşlarımı tanır, selam söyle dedi gelsin buralara biraz temiz hava alsın dedi
İlla anneciğim mi davet etcek , seni de ben ediyorum

Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))

Ne guzel gunlerdi ,kar topu oynardık okul bahcesinde sonra sırılsıklam derse girerdik hey gidi gunlrr hey

o anne beni arayacak,özellikle çağıracak

Hanım ablam, valla duştan çıktım ev yanıyordu. Hem balkona çıkıp hava alayım dedim. Demez olaydım..
Şuan her yerim ayrı zonkluyor hahaha

sende dikkat et ablacım =) sen nasılsın

Bizim evde sıcak,yandığım zaman balkona atıyotum kendimi,yada camı açıp tünüyorum anında.
Bende iyiyim canım sağol ne olsun işte sitede turluyorum habire

Keske kar yagsa tatlım , birazda olsa şu pis havayı temizler:))

Ne guzel gunlerdi ,kar topu oynardık okul bahcesinde sonra sırılsıklam derse girerdik hey gidi gunlrr hey

Kar yağınca ben tatil olsun olmasın okula gitmiyordum hahahaha çünkü bir gün botlarımın bağcıklarını izlerken yüz üste yere yapışmıştımda , kaydım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…