- 3 Mayıs 2017
- 65
- 27
- 8
- 28
- Konu Sahibi pammukgelin
-
Daha önceki ağlama sorunumdan dolayı gitmiştim ama içtiğim ilaçlar bana hiç yaramadı. Ayrıca her insan farklı sorunlardan gidiyor herkese aynı ilacı yazıyorlar bunu da anlamış değilimPsikolog?
Ben sürekli orada yaşıyorum diye mi iyileşemedimTepki vermeden önce derin bi nefes al. Seni kizdiran ya da kizmana sebep olan insani sevdigini düşün. Kendini dizginle. Kesin çözüm ise iyi bi deniz kenari tatili. Tecrubeyle sabittir
Ben de umrumda değil diyorum ama bunu demek bile umursamaktan sanırım :/İnsan yaşadıklarından sonra tahammülsüzleşir . Bende çok sinirliyimdir ama umrumda değil
Ben inanılmaz sinirli bir insanım (öyle ki trafikte laf atan adamın yoğun trafikten faydalanıp inip de camını indirecek, karakolluk olacak kadar). Sonra diyorum ki sen napıyorsun? Pişmanlığım oluyor elbet ama damarıma basıldığında çevreye zarar veriyorum. Şöyle ki psikolojik tedavi de gördüm, arkadaşım yanımda vefat edince doktor aileme bunu önerdi ben de kabul ettim. Kullandığım bir takım ilaçlar oldu onlar bende daha da fazla sinir yaptı. Sonra kendimi iyi hissettim bıraktım psikoloğu da ilacı da. Psikolog her zaman her şeye çözüm olamıyor maalesef ki (boşanma, şiddet, ölüm gibi durumlar dışında tabi) olay insanın kendinde bitiyor.
Şöyle de bir şey var duygusal olacağıma sinirli olurum daha iyi. Yani duygusal olmayı tercih etmezdim. Kendim daha çok kırılırdım, kendime yapardım yani. Sinir bazen insanı güçlü kılar çevren seni ezemez senin yanıtından tavırından çekinir ancak duygusal insan daha fazla ezilir her zaman. Demiyorum ki tabi vur, kır, parçala ama duygusal olmaktansa ölçülü sinirli olmak daha iyi.
Ayy ya ben surekli denize ayagimi sokma imkani bulsam pamuk olurum valla.Ben sürekli orada yaşıyorum diye mi iyileşemedim
Artık nasıl kazuletsem
Bazen kuruyorum Evet ama bazen de kurmadan tartışma almış başını gitmişGenelde bu bahsettğiniz durumlar regl döneminde olur, geçer.
Siz bilinçaltınızda kuruyor musunuz acaba olayları?
'Bak şimdi şöyle yapacak' vb.
Konu sahibi ben değilimAyy ya ben surekli denize ayagimi sokma imkani bulsam pamuk olurum valla.
Size diyecek onerim kalmadi ki iyi uçuşlar
Duygusal insanın ezilme konusunda çok haklısın
Bilincli yapilmis bir yorumdu. Espiri iceriyor.Konu sahibi ben değilim
Dışarıdan salça olan üyeyim
Size de iyi uçuşlar
ahahaha çok güldümArtık nasıl kazuletsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?