Canım merhaba kolay gelsin zor seçim yapmak çeyiz alışverişi falan bende o koşuşturmalardayım çok iyi anlıyorum seni
Pike takımı olarak sarev tercih ediyorum ben battaniyeyide aynı şekilde ama ikinci sırada merinos olabilir burda mink battaniyelerinin adını çok duydum kullanışlı oldugu söyleniyor battaniyede pamuk oranının yüksek olmasına dikkat etmeni öneririm bunuda her marka yapmıyor araştırarak almak gerekir ben merinosta ve sarevde pamuk oranları gördüm taçı önerirdim ama %100 polyester diye ibaresi var o yüzden uzak duruyorum bentercih senin huzurla kullanıcagın ürünler olur inşallah
birde bunlarrr var tabisi
ben 3 tane battaniye aldım taç, merinos ve mink.
nevresim ve pikede de genel olarak özdilek ve taç tercih ettim. tabi arada başka markalar da aldım ama ağırlık olarak bunlar.
hepsi bırbırınden güzel:)
Şunu çok beğendim canım hangi siteden baktınEki Görüntüle 727103
canım bunu tam hatırlamıyorum ama cotton box olabilir
Bu english home sankiiEki Görüntüle 727104
bu sarevin canım
Bu battaniye değil mi Özdilek güzelmişş
buda özdilek doğru
iyii biraz tutturmuşummkarar veremiyorum yaa bi de şimdi alırsam çok mu eskiler acaba en az bir 2-3 yıl varr :97:
Amin canım inşallahAminn cnaım seninde inşallahallah yardımcımız olsunn
Hımmm fikirlerin için çok teşekkür ederım canım ben sadece modelleriyle ilgileniyormuşum demek kisarev i bende kaliteli buluyorum , taç ta olabilir, Linens kalite olarak nasıl acaba biraz pahalı gibi geldi bana fiyat olarak.
Bir de kızlarr dün bir dizide bir nevresim takımı gördüm böyle beyaz üstünde yazılar vardı ne yazdığını pek okuyamadım ama çook beğendim nasıl bulurum o nevresim takımını acaba
iyii biraz tutturmuşummkarar veremiyorum yaa bi de şimdi alırsam çok mu eskiler acaba en az bir 2-3 yıl varr :97:
Kaç tane almak gerekir hiç bilmiyorum bir de yatalı misafir çok olur diye düşünüyorumbaşka bir şehire gideceğim için nasipse
Mink diye bir markayı bende internette araştırırken gördüm ama güzel ürünleri var , bornoz aile seti aldın mı canım onda hangi markayı tercih ettin ; taç ve pierre cardin in bornoz setlerini beğeniyorum ama o kadar kararsızım kii
bir de bu complate set ( dört mevsim set ) almaya gerek var mı nevresim ve pike takımı alınca gerek olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?