- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Kaç tane almak gerekir hiç bilmiyorum bir de yatalı misafir çok olur diye düşünüyorumbaşka bir şehire gideceğim için nasipse
Mink diye bir markayı bende internette araştırırken gördüm ama güzel ürünleri var , bornoz aile seti aldın mı canım onda hangi markayı tercih ettin ; taç ve pierre cardin in bornoz setlerini beğeniyorum ama o kadar kararsızım kii
bir de bu complate set ( dört mevsim set ) almaya gerek var mı nevresim ve pike takımı alınca gerek olmaz herhalde
Canım begendigin markaların bornozları gayet güzel kalitelide taçı öneririm özellikle ondada bambu oranının fazla olmasına dikkat et suyu çekme özelligi fazla oluyor taç genelde artık bambu oranı daha fazla şeklinde üretiyor o yüzden taçDört mevsim setlerine gerek yok bence artık alanlarda iyice azaldıgını görüyorum onun yerine nevresim takımları pike takımları daha şık ve kullanışlı tabiki karar senin
Merhaba kızlarrBir şey soracağımm ;
Çeyiz için battaniye , pike ve nevresim takımı bakıyorum da , hangi markaları tavsiye edersiniz , kalite ve kullanım açısından :44:
İnternette en uyguna satan site hangisi bilenler var mı :44:
Bir de Day in Colours örgü battaniye seti diye bir şey var kullanan var mı nasıl sizce
birde bunlarrr var tabisi
taç , sarev, özdilek,altınbaşak evet bende degil ama bir arkadasım day in colurs kullandı ve çokta memnundu..
Nedense(!) kirmizi, cizgili olan bana daha bir hos geldi sanki
Nedense(!) kirmizi, cizgili olan bana daha bir hos geldi sanki
Kızlarr şimdi ben yatak odası için; 1 çift kişilik pike takımı ,1 çift kişilik nevresim takımı ,1 çift kişilik battaniye
,1 yatak örtüsü çeyizlik şöyle modellerden
Eki Görüntüle 727965
Misafir için ; , 1 tek kişilik nevresim , 1 tek kişilik pike takımı , 2 tek kişilik battaniye,
1 çift kişilik dört mevsim set ; Eki Görüntüle 727968
Nevresım: Carsaf: Yatak Örtüsü:0 Volanlı Yastık Kılıfı:0(2 adet) Standart Yastık Kılıfı2 adet) Havlu:küçük (4 adet) Havlu:büyük (2 adet) Havlu 2 adet)
düşündüm ama yeterli midir çeyiz için daha başka bir şey gerekli mi bunlar için:
şöyle renkte battniyeler nasıll
Eki Görüntüle 727969
canım ondan bende istiyorum inşallah olursa alıcam
örgü battaniye nevresim takımı
Misafirler icin daha cok almayi planliyorsun olmazki ama
Yatak odasi icin 2 pike, 2 nevresim ve 2 battaniye alirdim (en az).
Biri kirlenince digerini kullanirsin boylece.
Gelinlik yatak ortusu gercekten cok kullanissiz canim
1,2 kere kullanirsin sonra dolaba kaldirirsin, daha sade bisiler dusunebilirsin BENCE.
days in colours'un nevresim takımından aldı annem 2 yıkamada renkleri solmaya basladı.:26:
kızlar bende dört mevsim set almayı düşünüyorum hangi site güvenilir yardımcı olun lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?