- Konu Sahibi Tuannasena
-
Hediye almışsın işte ne takısı daha arkadasında maşallah insan nasıl ister yaÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
E aldığın ev eşyası hediye işte başka ne takcanÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Eli boş gitmek istemiyorsa ödediği perdelerin faturasını götürsünSiz karakterini daha iyi bilirsiniz.Biraz pahalı Bi ev hediyesi olmus perdeler. Yani 300 400 olsa imkanınız varsa ceyrek de takardınız bu sartlarda. Şimdi eliniz bos gitmek istemiyorsunuz ben sizi anlıyorum ama ben sizin yerinizde olsam gram falan alırdım ya da hiç almazdım bu tamamen arkadasımın karakterine baglı.
Bence o bile olmayacakYahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!
Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!!Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.
Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun
Aynen dugune bile gelecegini sanmiyorum bi bahane bulurO senin kalbini cozmus yolmaya calisiyo demedi deme dugunune bile gelmez bir sey uydurup bu tipler boyledir.
Bu devirde akraba 800 tl takmiyo ne mana arkadasa???
Fazlasi baya enayilik. Canim ben yapabilcegim kadarini yaptim de gec. Az utansin hic sevmiyorum boyle arsizligi.
Bence orta halli isen takma zaten 800 arkadas için yüksek bir bütçeÇok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Tamam yaa yeterVurmayın artık. Yaptık bir saflık. Borç isteyip vermem geri olur biter Allahtan anneme söylemedim. Burda o kadar tepki aldıysam annem evlatlıktan redderdi heralde
Arkadaşa bak ya eşyamı alır mısın, takı takar mısın ohhh:)))Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Kurdeleye onu asar diyorsunuzEli boş gitmek istemiyorsa ödediği perdelerin faturasını götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?