En yaKIn Arkadaşım Bana Aşık oldu :(

Elira

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
34
0
86
Konya
yaklaşık 3 yıldır görüştüğüm ve çok iyi dostum olan bütün sırlarımı bilen yeri geldiğinde karşılıksız sevdiğim kişi yüzünden gözyaşlarımı silen çok güvendiğim dostum bi kaç ay önce beni sevdiğini söyledi .... kalbim başka birinde bunu biliyor ... karşılık beklemediğini söyledi.... uzun süre görüşmedim ama onun üzgün olmasına dayanamıyorum , sevdiğim kişiden de vazgeçemiyorum vicdanım hiç rahat değil sizce napmalıyım?

Son düzenleme:

Yazıların cok büyük degilmi?

Yapıcagını yapmışın zaten başka ne yapabilirsinki daha...

bi sewdiğinn warsaa yapabileceğinn ne warkii:uhm:
hadi onu üzmemek için grşmeye başladın dielimm tekrardann.karşılık beklemiorum der ama durumm hiçte öle olmazz.sen ne sölersen söle o başka anlamlar yüklemeye çalışırrr.bence uzakk kalmann en doğrusu.zmanla oda unuturr zatennCADIARZU

Yazıların cok büyük degilmi?

Yapıcagını yapmışın zaten başka ne yapabilirsinki daha...

farkettim büyük olmuş biraz :) yapmam gerekeni yaptım biliyorum ama böyle güzel bi dostluğu kaybettemk çok üzdü beni... yeniden dost olmak güzel olurdu

canım üzülerek söylüyorumki bu gibi durumların sonu genelde o dostlukların bitmesine yol açar; ama umarım sizde farklı gerçekleşir.

canım üzülerek söylüyorumki bu gibi durumların sonu genelde o dostlukların bitmesine yol açar; ama umarım sizde farklı gerçekleşir.

farklı gerçekleşmesini çok isterim ... aslında artık anladımki erkeklerle dost olmak çok zor:S

kadın olup da bunu yaşamayan çok az insan vardır.bu durumda yapılacak tek şey görüşmemek.çünkü benim de başıma geldi o arkadaşlığın büyüsü kaçıyor ve bir daha arkadaşlık olmuyor çünkü karşı taraf bir beklenti içinde.bunu bilmek bile insanı rahatsız ediyor.çünkü bunu duyduktan sonra onu arkadaş olarak değil de bir erkek gibi görmeye başlıyorsunuz ve bu durumda da olmuyor.benim de bu yüzden biten dostluklarım var.maalesef.zaten ne dense heralde doğanın kanunu.normal arkadaşlıklarda erkek kadın samimi çok vakit geçirilen arkadaşlıkarda biri eninde sonunda niyeti bozuyor.çok azdır bunu koruyabilen.

yazın harbi karınca duası gibi bacım zar zor okudum :bbo:

zaten bi sevdiğin olduğunu biliyomuş görüşmemişsin de bi süre yapacağın birşey yok bu durumda

yapabilecegin bisy yok. sakin teselli edeym derdine girme daha cok kalbini kirarsin,
ah ne zor onun icin durum.

karşılık beklemiyormuş madem ki görüşürsünüz dost olarak.
dursun yedekte.

bazen sevdiğim kişinin umursamazlıklarından bunaldığımda onda huzur buluyorum... onun duyguları çok gerçek ... keşke diyorum sevdiğim kişiye tutulmadan önce açsaydı bana hislerini

bazen sevdiğim kişinin umursamazlıklarından bunaldığımda onda huzur buluyorum... onun duyguları çok gerçek ... keşke diyorum sevdiğim kişiye tutulmadan önce açsaydı bana hislerini
bakarsın sevdiğin kişinin yanlışını görürsün,sende onda denersin şansını.
dostluğunu bitirme derim ben.

karşılık beklemiyormuş madem ki görüşürsünüz dost olarak.
dursun yedekte.

bana uymayacak ve kabullenilemeyecek çirkin bir davranış.ne demek öyle dursun yedekte.bu mantıktaki kızları da erkekler yedekte tutuyor.tencere kapak yani. zemuszemus

:) içimdeki ses gibi konuştun
:)hazır seven bulmak kolay mı
hele ki karşılık beklemiyosa,platonik seviyorsa,bundan güzel ne olabilir.
seni bir uzaktan seven adam var,bir de sahip olan adam var ne güzel işte.

bana uymayacak ve kabullenilemeyecek çirkin bir davranış.ne demek öyle dursun yedekte.bu mantıktaki kızları da erkekler yedekte tutuyor.tencere kapak yani. zemuszemus

çok haklısın ama insan böyle durumlarda düşünmüyor değil... bi yanda seni çok seven bi insan bi yanda umursamayan... aşk denen saçmalık çok büyük hatalar yapmama ortam hazırlıyor...

yok sen anlamadın.burda yedekte tutan erkek değil.
kız da değil aslında.yedekte durması ilerisi için düşünülen bir tezdi.
burda karşılık beklenmeyen bir sevgi var.
dostluk bu yüzden bitmemeli.sengözlerimebaksanab

bakarsın sevdiğin kişinin yanlışını görürsün,sende onda denersin şansını.
dostluğunu bitirme derim ben.

:) içimdeki ses gibi konuştun

Beklediğiniz cevabın bu olduğunu ilk mesajınızı okur okumaz anladım. Eğer "En yakın dostum, bana nasıl bu gözle bakar!" şeklinde bir tepkiniz yoksa (görüyorum ki yok) siz de ne kadar dostuz deseniz de bir şeyler besliyormuşsunuz ona karşı. "Huzur veriyordu" vs. düşncesiyle perdeliyordunuz, o önce davranmış oldu. Herkesin hemfikir olduğu gibi bu tüm bayanların başına geliyor, birkaç ay evvel aynı şeyi ben de yaşadım ve verilebilecek en saçma kararı vererek, onu kaybetmemek için gönüllü göründüm. :mymeka: "Madem aynı anda aynı şeyleri hissediyoruz, beraberken huzurluyuz ve o hep doğru kararları veriyor, bunda da haklıdır" dedim çünkü dost olarak görüşemeyeceğimizi söylemişti. Bir yerden sonra dostum olarak her şeyiyle sevdiğim insan sevimsiz gelmeye başladı, kabullenemedim bu yeni statüyü... Harika anlaşırken sürekli kavga etmeye başladık, kavga çıkarmaya başladım desem daha doğru olur. Sonuçta onu kaybetmemek için başladığım, vardır bunda bir hayır dediğim macera tatsızlıklarla sona erince uzun süre garip hissettim ama sadece ve sadece "dost"umu kaybettiğim için... Sevgili, eş gözüyle hala bakamıyorum ona ama dost olarak yeri ayrı bende... Gelin görün ki ağır sözler sarf ettik birbirimize aksi halde ikimiz de aramızdaki bağa binaen görüşme-görüşmeme arasında kalacaktık. (Öyle ilginçti ki aynı anda aynı şeyi söyler, düşünürdük, elime telefonu aldığım anda arardı, birimizin canı sıkılsa diğerimiz o gece uyuyamazdı, habersizken bile!...) Neticede çok değerli dostumu kaybettim, saçma bir denemeydi ki denemesem de kaybedecektim...
Ne kadar uzattım, sadede geleyim... :1closedeyes:
Her ne kadar karşılık beklemediğini söylese de buna inanmak, buna göre hareket etmek, karar verip net fikrinizi ona iletmemek olgun bir davranış olmaz. Sizin fikriniz ne olursa olsun aynı şekilde devam ederseniz o "yedekte beklediğini" hissedecek ve tavrını koyacaktır zaten...
Dostunuzu kaybettiniz, geçmiş olsun... Mevcut erkek arkadaşınızdan herhangi bir sebeple ayrılırsanız sevgili olursunuz en fazla ama artık o dostunuz değil... :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…