en yakın arkadaşım benim sevdiğim çocuktan hoşlanıyormuş!

theend_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
21
0
36
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.. bi süre önce bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım ve çok etkilendim. bütün gece onu seyrettim resmen o kadar etkiledi ki beni.. birden bire bu kadar bağlanmış buldum kendimi. en yakın arkadaşıma açtım konuyu ama bana verdiği cevap 'ben de hoşlanıyorum ondan' oldu! olduğum yerde kalakaldım hiçbir şey diyemedim.. bunu nasıl söyledi aklım almıyor karşı tarafta ben olsam susar içime atardım heralde ama o benim duygularımı hiçe sayarak yüzüme karşı söyledi bunu.. şimdi yine aynı ortamdayız hergün ve arkadaşım onu gördüğünde yanında benim olduğumu bile bile onun için bişeyler yapıyor dikkat çekme çabaları falan.. ben kimseye anlatamadım sonuçta benimle değil de onunla olursa herkes öğrenicek ve benim için kötü bi durum.. arkadaşımın yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden napıcam ben daha doğru düzgün tanıyamadığım biri için arkadaşımdan vazgeçmek doğru mu sizce? kendi kendime düşünmekten beynim yoruldu artık kimseyle paylaşamıyorum...

bence söylemesi çok iyi olmuş,ileride olucakların önüne geçmiş bi nebze
sonuçta aranızda bi ilişki yaşanmamışkı,sen nasıl seviyorsan oda seviyor demekki
küçükken ilkokulda arkadaşlarla bizde aynı çocuğu severdik,hemde 4-5 kız
ama biz birbirimize söylerdik gizlemezdik çocuk aklı işte

Son düzenleme:
içine atıp sinsice davranması daha kötü olurdu bence.. o da kendi kendini yer bitirirdi. arkadaşınız size dürüst davranmış. olay zaten hanginizin hoşlandığı değil çocuğun kimden hoşlandığı. akışına bırakın aralarında bir şey olursa mesafe koyarsınız, sizin aranızda bir şey olursa çocukla bu sefer o mesafe koyar sanırım..

bilemiyorum ya ilk o söylese ben söyleyemezdim diyorum.. belki de bu yüzden bu kadar takıyorum..

Onun söylemesi iyi olmuş evet ama sanırım böyle bir durumda bende söylemezdim söyleyemezdim =)

bilemiyorum ya ilk o söylese ben söyleyemezdim diyorum.. belki de bu yüzden bu kadar takıyorum..

yani insan ister istemez bi dumur olur ama hayatın gerçekleri işte,demekki oda çok hoşlanıyor
ama bundan sonra yapılması gerken ikiniz içinde o çocuktan uzak durmak
hemadem ikinizde seviyorsunuz,ikinizden biriyle çıktığında,aranızda sorun olur
sanırım sen ümidini kesmişsindir artık,bakalım arkadaşın nasıl tepki verecek
yok gözü hala çocuktaysa,gerçek dost değilsiniz demektir...

Son düzenleme:

o da doğru aslında.. ama onunla olmasına dayanamam galiba hoşlanıyorum dediği andan beri soğudum birlikte olsalar elimden bi kaza çıkabilir :18:

daha şimdiden bu kadar soğuduk birbirimizden.. birimiz çıksak ne olur bilemiyorum.. çocuğun bana yakın olduğunu söylüyor dışardan görenler umarım öyledir :44: belki de bu yüzden söyledi açıkça ya da ben kendimi kandırıyorum :44:

ikinizde bu çocuğu unutmalısınız,başka seçenek yok
arkadaşlığınızda devam eder böylece
sanırım senin hala beklentilerin var çocuktan?

Son düzenleme:

Bende boyle bi durumda soyleyemezdim en yakin arkadasima yapamazdim icime atardim simdi cocuk birinizle ciksa arkadasliginiz eskisi gibi olmaz gerci simdi bile olmaz insan sogur hakli olarak ne biliyim cok zor bir durum bide yaninda dikkat cekmek icin caba gostermesi daha da kotu. Arkadasin icin dostluk onemli degilmis demek soylemeyip sinsice davranmasida kotu ama soylemeyip unutmaya calisabilirdi sonucta yeni tanidigi ve sadece hoslandigi biri arkadasini kaybetmeye degmez

ikinizde bu çocuğu unutmalısınız,başka seçenek yok
arkadaşlığınızda devam eder böylece
sanırım senin hala beklentilerin var çocuktan?

en doğrusu bu belki de ama bence ikimizde bu cesareti gösteremiycez. onun da bana karşı hisleri var gibi ve ben gerçekten çok bağlandım onunla yatıp onunla kalkıyorum bişeyler olacaksa neden olmasın diyorum itiraf etmek gerekirse..

aynen ya beni o kadar iyi anlamışsın ki.. gerçekten birebir düşüncelerimi yazmışsın.. hem söylemesini sindiremiyorum hem de söylemesi iyi en azından ne olduğunu biliyorum diyorum. ayrıca yaptığı hareketler gerçekten beni aşırı soğuttu hiç tanımadığım birine dönüşüyo onun yanında beni de hiçe sayıyo tabii.. o bunları yaparken beni düşünmüyor benim de mutlu olma şansım varken kullanmalıyım diyorum ama kaç zamandır arkadaşım.. bu ikilem beni öldürücek

=) Olsun bunu bilmek sizin açınızdan iyi bana göre.. Peki onun kimden hoşlandığına dair bir fikriniz yok mu ?

bana açıkça söylenen bişey yok ama benden olduğunu düşünüyorum yani bakışmalar falan oluyo daha ilk evre :) yan yana gelmeye çalışmak vs. ama dediğim gibi açıkça söylenmiş bişey yok henüz :) belki de buna inanmak istediğim için böyle düşünüyorumdur bilemiyorum :)

Son düzenleme:

Belki de =) Oldukça zor bir durum ya arkadaşından olacaksın yada hoşlandığın kişiden.

Belki de =) Oldukça zor bir durum ya arkadaşından olacaksın yada hoşlandığın kişiden.

aynen öyle.. düşündükçe daha da karışıyo insanın aklı ya değmeyecek üzecek biriyse ya da iyiki diyeceğin biri? hayırlısı neyse o olsun bişeyler kaybedicem zaman göstericek :26:

Siz daha once soylediniz diye ustun durumda olmuyorsunuz ki neden soylemesin de icine atsin. Icine atip arkadan is cevirse daha kotu degil mi? Kaldiramiyorsaniz, siz vazgecin.

ayy kötü bi durum çocuk bilse ne havalara girer bu birazda arkadaşlığınıza göre değişir yani çok yakın sürekli bi arada olan arkadaşlar mısınız? eğer öyleyse cidden arkadaşınızın tavrı tuhaf geldi bana da ben olsam arkadaşım söylese hayatta bende hoşlanıyorum gibi bişey diyemezdim onun da hisleri baya yoğun demekki her şekilde de olan sizin arkadaşlığınıza olmuş bence çünkü artık hafiften bi rekabet içine girmiş gibi olmuşsunuz.umarım sizin hisleriniz karşılıksız değildir :)

vallahi tecrübelerim olmasa mantıkla baksam söylemesi iyi olmuş en baştan derdim ama bu konuda ciddi! tecrübelerim var. bu şekilde davranan en yakın arkadaşım vardı ne zaman birinden hoşlansam damlardı aynen böyle.. en son sevgilimle basmıştım evde :)) yine diğer bir arkadaşım aman kız açık sözlü diyordum ki baktım elde etmek için adamın bildiğin kucağına atladı iki gün sonrada indi :)) ay ne arkadaşlarım olmuş benimde :))) mesafeni koru bir tek bu tavsiyem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…