bence söylemesi çok iyi olmuş,ileride olucakların önüne geçmiş bi nebze
sonuçta aranızda bi ilişki yaşanmamışkı,sen nasıl seviyorsan oda seviyor demekki
küçükken ilkokulda arkadaşlarla bizde aynı çocuğu severdik,hemde 4-5 kız
ama biz birbirimize söylerdik gizlemezdik çocuk aklı işte
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.. bi süre önce bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım ve çok etkilendim. bütün gece onu seyrettim resmen o kadar etkiledi ki beni.. birden bire bu kadar bağlanmış buldum kendimi. en yakın arkadaşıma açtım konuyu ama bana verdiği cevap 'ben de hoşlanıyorum ondan' oldu! olduğum yerde kalakaldım hiçbir şey diyemedim.. bunu nasıl söyledi aklım almıyor karşı tarafta ben olsam susar içime atardım heralde ama o benim duygularımı hiçe sayarak yüzüme karşı söyledi bunu.. şimdi yine aynı ortamdayız hergün ve arkadaşım onu gördüğünde yanında benim olduğumu bile bile onun için bişeyler yapıyor dikkat çekme çabaları falan.. ben kimseye anlatamadım sonuçta benimle değil de onunla olursa herkes öğrenicek ve benim için kötü bi durum.. arkadaşımın yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden napıcam ben daha doğru düzgün tanıyamadığım biri için arkadaşımdan vazgeçmek doğru mu sizce? kendi kendime düşünmekten beynim yoruldu artık kimseyle paylaşamıyorum...
bilemiyorum ya ilk o söylese ben söyleyemezdim diyorum.. belki de bu yüzden bu kadar takıyorum..
içine atıp sinsice davranması daha kötü olurdu bence.. o da kendi kendini yer bitirirdi. arkadaşınız size dürüst davranmış. olay zaten hanginizin hoşlandığı değil çocuğun kimden hoşlandığı. akışına bırakın aralarında bir şey olursa mesafe koyarsınız, sizin aranızda bir şey olursa çocukla bu sefer o mesafe koyar sanırım..
Onun söylemesi iyi olmuş evet ama sanırım böyle bir durumda bende söylemezdim söyleyemezdim =)
yani insan ister istemez bi dumur olur ama hayatın gerçekleri işte,demekki oda çok hoşlanıyor
ama bundan sonra yapılması gerken ikiniz içinde o çocuktan uzak durmak
hemadem ikinizde seviyorsunuz,ikinizden biriyle çıktığında,aranızda sorun olur
sanırım sen ümidini kesmişsindir artık,bakalım arkadaşın nasıl tepki verecek
yok gözü hala çocuktaysa,gerçek dost değilsiniz demektir...
daha şimdiden bu kadar soğuduk birbirimizden.. birimiz çıksak ne olur bilemiyorum.. çocuğun bana yakın olduğunu söylüyor dışardan görenler umarım öyledir :44: belki de bu yüzden söyledi açıkça ya da ben kendimi kandırıyorum :44:
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.. bi süre önce bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım ve çok etkilendim. bütün gece onu seyrettim resmen o kadar etkiledi ki beni.. birden bire bu kadar bağlanmış buldum kendimi. en yakın arkadaşıma açtım konuyu ama bana verdiği cevap 'ben de hoşlanıyorum ondan' oldu! olduğum yerde kalakaldım hiçbir şey diyemedim.. bunu nasıl söyledi aklım almıyor karşı tarafta ben olsam susar içime atardım heralde ama o benim duygularımı hiçe sayarak yüzüme karşı söyledi bunu.. şimdi yine aynı ortamdayız hergün ve arkadaşım onu gördüğünde yanında benim olduğumu bile bile onun için bişeyler yapıyor dikkat çekme çabaları falan.. ben kimseye anlatamadım sonuçta benimle değil de onunla olursa herkes öğrenicek ve benim için kötü bi durum.. arkadaşımın yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden napıcam ben daha doğru düzgün tanıyamadığım biri için arkadaşımdan vazgeçmek doğru mu sizce? kendi kendime düşünmekten beynim yoruldu artık kimseyle paylaşamıyorum...
ikinizde bu çocuğu unutmalısınız,başka seçenek yok
arkadaşlığınızda devam eder böylece
sanırım senin hala beklentilerin var çocuktan?
Bende boyle bi durumda soyleyemezdim en yakin arkadasima yapamazdim icime atardim simdi cocuk birinizle ciksa arkadasliginiz eskisi gibi olmaz gerci simdi bile olmaz insan sogur hakli olarak ne biliyim cok zor bir durum bide yaninda dikkat cekmek icin caba gostermesi daha da kotu. Arkadasin icin dostluk onemli degilmis demek soylemeyip sinsice davranmasida kotu ama soylemeyip unutmaya calisabilirdi sonucta yeni tanidigi ve sadece hoslandigi biri arkadasini kaybetmeye degmez
insan herkesi kendi gibi sanıyo işte ama maalesef
=) Olsun bunu bilmek sizin açınızdan iyi bana göre.. Peki onun kimden hoşlandığına dair bir fikriniz yok mu ?
bana açıkça söylenen bişey yok ama benden olduğunu düşünüyorumyani bakışmalar falan oluyo daha ilk evre :) yan yana gelmeye çalışmak vs. ama dediğim gibi açıkça söylenmiş bişey yok henüz :) belki de buna inanmak istediğim için böyle düşünüyorumdur bilemiyorum :)
Belki de =) Oldukça zor bir durum ya arkadaşından olacaksın yada hoşlandığın kişiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?