aynen ya beni o kadar iyi anlamışsın ki.. gerçekten birebir düşüncelerimi yazmışsın.. hem söylemesini sindiremiyorum hem de söylemesi iyi en azından ne olduğunu biliyorum diyorum. ayrıca yaptığı hareketler gerçekten beni aşırı soğuttu hiç tanımadığım birine dönüşüyo onun yanında beni de hiçe sayıyo tabii.. o bunları yaparken beni düşünmüyor benim de mutlu olma şansım varken kullanmalıyım diyorum ama kaç zamandır arkadaşım.. bu ikilem beni öldürücek
Siz daha once soylediniz diye ustun durumda olmuyorsunuz ki neden soylemesin de icine atsin. Icine atip arkadan is cevirse daha kotu degil mi? Kaldiramiyorsaniz, siz vazgecin.
ayy kötü bi durum çocuk bilse ne havalara girerbu birazda arkadaşlığınıza göre değişir yani çok yakın sürekli bi arada olan arkadaşlar mısınız? eğer öyleyse cidden arkadaşınızın tavrı tuhaf geldi bana da ben olsam arkadaşım söylese hayatta bende hoşlanıyorum gibi bişey diyemezdim onun da hisleri baya yoğun demekki her şekilde de olan sizin arkadaşlığınıza olmuş bence çünkü artık hafiften bi rekabet içine girmiş gibi olmuşsunuz.umarım sizin hisleriniz karşılıksız değildir :)
vallahi tecrübelerim olmasa mantıkla baksam söylemesi iyi olmuş en baştan derdim ama bu konuda ciddi! tecrübelerim var. bu şekilde davranan en yakın arkadaşım vardı ne zaman birinden hoşlansam damlardı aynen böyle.. en son sevgilimle basmıştım evde :)) yine diğer bir arkadaşım aman kız açık sözlü diyordum ki baktım elde etmek için adamın bildiğin kucağına atladı iki gün sonrada indi :)) ay ne arkadaşlarım olmuş benimde :))) mesafeni koru bir tek bu tavsiyem olur.
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.. bi süre önce bi arkadaş ortamında biriyle tanıştım ve çok etkilendim. bütün gece onu seyrettim resmen o kadar etkiledi ki beni.. birden bire bu kadar bağlanmış buldum kendimi. en yakın arkadaşıma açtım konuyu ama bana verdiği cevap 'ben de hoşlanıyorum ondan' oldu! olduğum yerde kalakaldım hiçbir şey diyemedim.. bunu nasıl söyledi aklım almıyor karşı tarafta ben olsam susar içime atardım heralde ama o benim duygularımı hiçe sayarak yüzüme karşı söyledi bunu.. şimdi yine aynı ortamdayız hergün ve arkadaşım onu gördüğünde yanında benim olduğumu bile bile onun için bişeyler yapıyor dikkat çekme çabaları falan.. ben kimseye anlatamadım sonuçta benimle değil de onunla olursa herkes öğrenicek ve benim için kötü bi durum.. arkadaşımın yüzüne dahi bakmak gelmiyor içimden napıcam ben daha doğru düzgün tanıyamadığım biri için arkadaşımdan vazgeçmek doğru mu sizce? kendi kendime düşünmekten beynim yoruldu artık kimseyle paylaşamıyorum...
erkekmı kalmamıs
ALLAH b... versın madem
sizin yakın arkadaşınız ben de hoşlanıyorum dese duygularınız ne olurdu merak ediyorum. mesele önce söyledim sonra söyledim meselesi değil benim hoşlandığımı bilerek açıkça söylemesi.. tabi herkesin olaylara bakış açısı farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?