en yakın arkadaşım benim sevdiğim çocuktan hoşlanıyormuş!

En yakın arkadaşın seviyorum dediği insana, kur yapmak biraz karakter meselesi.
Bence ikiniz de vazgeçmeliydiniz söylemesi iyi olmuş bu noktada.
Söylemeli ve konu kapanmalıydı.. Tut ki başladılar. Seninle görüşecek mi sanıyorsun? Sevgilimi seviyorsun sen deyip "EN" yakın arkadaşlığı bitirecek..
Bence arkadaşta sorun var, o bye bye demeden sen ayır yollarını arkadaşınla.

bu gecen sene benim basima geldi.okuldan sevgilim vardi en yakin arkadasimda onu seviyormus.duyunca tabi aklim cikti konusmadim bidaha.bide diger arkadaslarima cok tatli felan diyormus.yakin arkadas boyle olmaz

Ben oyle bir insanla arkadasligimi samimi bir sekilde devam ettiremezdim ya hic konusmazdim ya da mrb mrb cunku ben yakin arkadaslarima guvenmek isterim bu karakterde olan bir insan yarim oburgun yine ayni seyi yapabilir cocugun yaninda yaptigi tavirlar zaten cok cirkin olaylar gelistikce bunun kararini sen verebilirsin

Siz daha once soylediniz diye ustun durumda olmuyorsunuz ki neden soylemesin de icine atsin. Icine atip arkadan is cevirse daha kotu degil mi? Kaldiramiyorsaniz, siz vazgecin.

sizin yakın arkadaşınız ben de hoşlanıyorum dese duygularınız ne olurdu merak ediyorum. mesele önce söyledim sonra söyledim meselesi değil benim hoşlandığımı bilerek açıkça söylemesi.. tabi herkesin olaylara bakış açısı farklı

öğrense iyice karışır ortalık heralde günde 7-8 saat birlikte olduğum bi arkadaşım zaten bu yüzden bu kadar kırıldım.. bu iş olsa da olmasa da aramız asla eskisi gibi olamaz ama inşallah olur

ayy gerçekten mii yazını okuyunca hatırladım 1-2 kişi göstermiştim buna beğendiğim ay bence de çok hoş falan demişti galiba sonumuz böyle olucak ben yavaştan mesafeyi koysam iyi olur

bence arkadaşın senden çoktan vazgeçmiş ki gözünün önünde çocuğun dikkatini çekmeye çalışıyor.

evet aşklar gelip geçici ama artık günümüzde arkadaşlıklar da böyle ki arkadaşın zaten tercihini yapmış görünüyor.

bence çocuk senden hoşlanıyorsa arkadaşını düşünme derim.

eminim o seni düşünmeyecekti çünkü.

ayrıca bu olaylardan sonra arkadaşlığınız aynı olmayacak ve ona güvenemeyeceksin. ne kızlar var arkadaşının sevgilisini ayartmaya çalışan.

bence çok bir şey yapmadan bekle olayları akışına bırak. çocuk sana açılırsa o zaman düşünürsün.

bir de arkadaşın da çok hoşlanıyormuş ki saklayamamış. çocuğu da merak ettim ya nasıl bir şey ki

Son düzenleme:
erkekmı kalmamıs

ALLAH b... versın madem

Neden bela okudunuz ki? Kız en yakın arkadaşının sevgilisini elinden almamış. Sadece aynı erkekten hoşlanmışlar olamaz mı? Bence gayet dürüst davranmış "bende hoşlanıyorum " demiş. Konu sahibi arkadaş sadece ilk önce kendisi hoşlandığını söylediği için mi haklı bu durumda?

Simdi siz aylarca hoslanirsiniz o da bigun cikar karsiniza der ki ben de senin hoslandigin cocuktan hoslaniyorum, bu vicdansizlik olur.

Ama belli ki o gun o ortamda ikiniz de ilk kez gormus ve hoslanmissiniz ertesi gun ayni anda da konusulmus. Bu cok dogal. Zaten arkadaslarin zevkleri birbirine benzer. Ben sana daha vahimini anlatayim, biz 3 arkadas bir cocuktan hoslandik (eski bi olay) 3 umuzden bir kisi cabaliyodu ama ikimiz umursamiyoduk, cocuk o cabalayan kizdan degil benden hoslaniyomus vs teklif boyutuna geldi ama ben reddettim. Cunku ben kaldiramam diger ikisinin kafasinda biseyler gecmis ne bileyim icime sinmez kiskanirim. Neyse cocuk benden negatif cevap alinca cabalayan kizla bikac kez gorustu ama kiza teklif vs etmedi kesti bi sure sonra iletisimi. Yani diger arkadasim cocuk bana teklif etmesine ragmen umursamadi cocuk benden negatif cevap aldi diye ona teklif etse ask yasayacakti. O da onun dunyasi bana ne. Herkesin tercihleri duygu durumu baska. Ben olsam yapamazdim. Anlatabildim mi?

Bence iki arkadaşın aynı kişiden hoşlanmasında işin bir arkadaşlığa ihanet boyutu yok. Söylemesini de takdir ettim. Yine de ikinizin de ortaklaşa vazgeçmeniz en doğrusu olur. Ya da ikinizden biri ne zamanki başkasını bulur, aşık olur, o zaman diğeri çocuğa olan ilgisini belli edebilir. Ama şu an arkadaşlığınızdan değerli mi bir düşünün.

Şimdi madem konu açılmış, benimde bir zamanlar bir arkadaşım vardı. Her gün başkasından hoşlanıyorum diye gelirdi bana, bende dinlerdim. En sonunda benim 3 sene boyunca kendimce aşık olduğumu düşündüğüm çocuktan hoşlanmaya karar vermişti ve bana gelip "ben senden daha güzelim", "biz ruh eşiyiz" gibi şeyler söylüyordu çocuk onu takmadığı halde.

Yani arkadaşın yine iyiymiş.

Ah ah eskiyi hatırlatın bana bizde böyle iki arkadaş aşık olduk meğerse bunlar en baştan beri çıkıyorlarmış.. Tabi ben hiç anlayamadım her zaman belirsizlikten kurtulmak istiyordum çok yıprandım kısacası sürekli çaresizliğimi gidip bir başka arkadaşıma anlatıyordum en sonda ne oldu tahmin bile edemezsin oğlanın ailesi belli çıkarlar için herşeyimi anlattığım ardaşımı istedi Arkadaşım gelip bana üzgün bi şekilde anlattı ama o da istiyordu bende kahretsin hiç başlanmamalıydı yeterince yıprandım diye düşündüm neyse arkadaş gidip durumu diğer arkadaşımıza anllatı arkadaş bir anda biz iki yıldır birlikteyiz onsuz yaşayamam gibi şeyler söyledi şok oldum anlayacağınız oğlan beş para etmezin teki çıktı arkadaşlar ben sonra şükrettim ayrıldığı kızın arkasından hiç sevmedim diyen ş size bulaşmadığım için ama pişman da oldun sadece bedenin görüp ruhunu kendim yaratığım birine aşık olduğum için göz yaşlarım için ..

Yahu dramatize etme hic bosuna.
Cocuk ikinizin de sevgilisi degil. Sen soyledin diye hoslanmaktan vazgececek degil. Senin de sevdigin degil hoslandigin biri o kadar. Illa pembe gözlüklerle bakacaksak belki onlar birbirinin hayatinin aski ama sen araya girmis oluyosun.
Cikar yol belli. Ya ikiniz de vazgececeksiniz ya da ikiniz de cocuga yazmaya devam, kimin sevgilisi olursa oburu sesini cikarmayacak. Ben ikinci yolu secmistim 18 19 yasindayken, aklim olsa ilkini secerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…