En yakın arkadaşım nişanlımın kartını kullanmış!

Aynen ben de böyle düşünüyorum, gizli olsa bu kadar rahat olmaması lazım.
Gördüm yazınızı boynuna takıp geziyormuş, gerçekten boş beleş bir şey için, kendi keyfi için yapmış bunu yani, pes...
Ve dediğiniz gibi gelse bir hata yaptım dese derdini anlatsa falan böyle şeyler düşünmeyeceksiniz, ama karşınızdaki insan zafer kazanmış gibi pişkin pişkin davranmaya devam ettikçe iyice sinirini geriyor insanın.

Anneme söyledim canım, böyle terbiyesizlik olmaz biz o kızı böyle bilmezdik diyor. Ben kendi adıma aileye girsin istemem gibi şeyler söyledi ama sinirli baya
Sanki planlanmış gibi geldi bana hani herşeye hemen bi kılıf uydurmuş ya.Telefona saysın yok bilmem ne çünkü acil ihtiyaç değil. Boşuna dememişlerdost kazığı diye işte şekil A

Tabi ki bende para, para diye deliren bir insan değilim. Gelse bir cahillik ettim, nefsime yenik düştüm şu an toparlayamıyorum ama olduğunda vereceğim geri dese ben gırtlağına yapışacak değilim. Durum affedilir değil ama açıklama yapmanın da bir usulü vardır.
Aynen öyle boyuna takıp millete o parayı unutsun brrk'ın nişanlısı diyormuş. Gizli olması zaten mümkün değil bu durumda ikisine de yazıklar olsun. Nakit avans olarak çekilmesinin amacı da bu, altın olduğunu ekstreden öğrenmeyelim diye zaten. Başka açıklaması yok

Sanki planlanmış gibi geldi bana hani herşeye hemen bi kılıf uydurmuş ya.Telefona saysın yok bilmem ne çünkü acil ihtiyaç değil. Boşuna dememişlerdost kazığı diye işte şekil A
Kesinlikle planlı canım, kuzenim de biliyor. Kartı da kuyumcudan çektirmemişler nakit avans çekmişler ki acil ihtiyaçlarının altın olduğu ortaya çıkmasın diye ki nakit avans demek bitmek bilmez faiz demek miktar da büyük

Ayy öyle uyuz oldum ki kolyeyi boynundan çekip alasım geldi

Kuzenin de arkadaşında karaktersizlermiş hiç susmayın teyzenize söyleyin ne mal olduklarını , ikisi de bu işin içinde özellikle yapılmış gibi.
Nişanlınızda bir daha böyle hata yapmaz umarım.
Hadi bir kere oldu iyi niyetten dedim ama ikincisini yaparsa nişanlım artık adı başka bir şey olur ona da iyi bir ders oldu.
Konuyu açarken sağlıklı düşünemiyordum sinirden, teyzeme anlatmak, parayı geri almak falan geçmemişti aklımdan ama şimdi sayenizde gözüm açıldı. Aynen söylediklerinizi yapıcam, hak ettikleri bu çünkü

Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra kötüleri uzak tutsun. Annen mesela kuzeninin annesiyle öyle konu açsa konuşsa olur mu ki canım

Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bundan sonra kötüleri uzak tutsun. Annen mesela kuzeninin annesiyle öyle konu açsa konuşsa olur mu ki canım
Amin canım inşallah..
Zaten ben bu sinirle konuşmaya kalksam patlarım, teyzemle annemin konuşması daha doğru bende öyle düşünüyorum

Amin canım inşallah..
Zaten ben bu sinirle konuşmaya kalksam patlarım, teyzemle annemin konuşması daha doğru bende öyle düşünüyorum
Hah süper onlar hallederler canım yok yerden ailenin de düzenini bozmasın Allah hayırla sonuçlandırsın

Tabi ki olay para değil illa, yüzsüz yüzsüz yapsın etsin sonra otursun kolyesiyle keyif yapsın, susmak zor.
İlginç ya gerçekten, nasıl bir altın sevdası böyle bir çirkinlik yapmaya, en yakın arkadaşından olma riskine sokar ki insanı, yani o demek ki sizi öyle görmüyormuş bu belli de, ne saçma sapan kafalar var.
Neler olacak bakalım... Çok büyümez umarım ama yüzlerine de vurulsun yanlışları güzelce.

Tabii, nispet yapar gibi davranışları ve kullandığı çirkin kelimeler kendisini 10 yıllık bir dosttan etti bile. Olacaklar bir olsun ilk işim buraya yazıp haberdar etmek olacak

Tabii, nispet yapar gibi davranışları ve kullandığı çirkin kelimeler kendisini 10 yıllık bir dosttan etti bile. Olacaklar bir olsun ilk işim buraya yazıp haberdar etmek olacak

10 yıl mı bir de, ah ah.
10 yıllık dostluğu da 2500 tl yi de harcamış bir güzel.
Bu muydu yani diye düşünüyor insan.
Ama ileride tekrar gelecektir o size muhtemelen.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

10 yıl mı bir de, ah ah.
10 yıllık dostluğu da 2500 tl yi de harcamış bir güzel.
Bu muydu yani diye düşünüyor insan.
Ama ileride tekrar gelecektir o size muhtemelen.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Sorma canım, 10 yıl dostluk dile kolay. Bende hayretler içerisindeyim hani öyle az buz değil geçirilen zaman. Aileye sokacak kadar güvenmişiz başımıza gelene bak. Zaten kuzenimle araları ilişkinin başından beri bir tuhaf, bi ayrılıp bir barışıyorlar illa ki gelecektir ama o kapıyı kapattım bir kere çok geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…