En yakın arkadaşım nişanlımın kartını kullanmış!

Kimsenin parası bende kalmaz diye duygu sömürüsü yapıyor ama kuzenime unutsun o parayı demiş.

Sizin yerinizde olsam sırf şu unutsun o parayı lafı yüzünden çirkinlik yapardım. Ailesine söylerdim. Aile ilgisizse, evleneceği kişinin ailesine yada tanıdıklara yayardım, biz de düğün yapıyoruz az ya da çok ihtiyacımız varken borç aldı vermiyor diye. Bunu da o kişiye, parayı ödemesi böyle böyle yapacağım diye haber gönderirdim. Kusura bakmayında kuzeniniz de çok tuhafmış, resmen sözlüsü eniştesinden borç adı altında vermemek üzere para almış, kendisinin bile teklif etmesi lazımdı ben veririm diye. Çok sinir oldum. İnsanlar geçinecek yer arıyor.

Aynen bende sizin gibi düşündüm. Dinsizin hakkından imansız gelir. Böyle kimseleri etraflarına duyuracaksın ki yaptığı ayıbın farkına varsın.

nişanlınızda da hata var ama öbür bahsi geçen arkadaşınızı hayatınızdan komple çıkartın ve birdaha asla onunla görüşmeyin, görüştürmeyin !

Nisanlinla gidip suc duyurusunda bulunun sifreyi bir sekilde gormus kartimizi calmis diye. Sizin odeyeck gucunuz vardir ama bugun sizden 2500 yarin baskasindan 5000 carpar. Boyle durumlari sineye cekmemek lazim. Her bulduklarinin sirtina biniyorlar. Toplumun asalaklari bunlar.

Merak ettim 10 yillik arladasim demissiniz kuzenle kendisini tanistiranda sizmisiniz ?
Kizmayin ama 10 yil hic biyle bir durum yasanmamis 20-300 luk mevzulardada sikinti yasamadik diyorsunuz mevzu size telefon almaktan bu noktaya nasil gelebilir?
Sizin telefonunuz calindiginda uzulup kendi eskisini vermek yerine telefon alan biri niye boyle ne koparsam kardir davransin ki?(belliki cinri yada sinekten yag cikaran biri degil.

Bence bizzat sizin kuzeniniz kizi yonlendiriyor ve dolduruyor zaten oldurecekmisin vs laflarida bundan bosa anasina danasina sikayet edipte kimseyle zora girme sorunu bizzat kuzenini muhatap alarak coz derim bana kizda sikinti var gibi gelmedi yada eksik anlattigin seyler var

Benim de aklıma bu geldi

Konuyu okuduğumdan beri ben de böyle düşünüyorum. Aynı noktalar benim de dikkatimi cekti. Konu sahibi eksik bilgilendiriliyor. Nişanlısı ya da kuzende var bir şeyler ama ben kızda olduğunu sanmiyorum.

Para bulunur dost bulunmaz. Arkadaşınızın pişkinliğine de hayret ettim doğrusu. Görüşmeyin zaten böyle birisiyle. Daha önemli bir konuda da patlak verebilirdi. İyi olmuş göstermiş kendini mutlu olun.

Konuyu okuduğumdan beri ben de böyle düşünüyorum. Aynı noktalar benim de dikkatimi cekti. Konu sahibi eksik bilgilendiriliyor. Nişanlısı ya da kuzende var bir şeyler ama ben kızda olduğunu sanmiyorum.
Aynen simdi misal senle ben 10 yillik dostuz aramizdan su sizmiyor ben birde geldim sizin aileye gelin adayi oldum 10 yil hic yanlis yapmamisim kardes gibi bakmisim telefonun calinmis yenisini almisim sende benim ihtiyacim olur diye karsiligini bana vermisin 200-300 sen almissin ben almisim odenmis hic boyle
Mevzumuz olmamis ama ben sozlendikten sonra pufff sonuyorun sen arada varken seni hice sayip gidip nisanlindan para isteyip altin zincir aliyorum
A)sen bana ciddi bir yanlis yaptin sende az degilsin asiri ofkeliyim biraz canini sikmak isterim madem oyle iste boyle gibisinden
B)cok asigim gozum kor sozlum surekli beni sen senin ailen icin doldurdu onlara yaptiginiz kotulukleri anlatti akli o verdi bende hirslandim inandim yaptim
C)senin nisanlinla benim sozlum arasinda var bir mevzu para pul ben kullanildim seninde biseden haberin yok

Evet anlatılan haliyle mantık bunu gerektirir. Konu sahibinin yerinde olsam hiçbiriyle tek tek konuşmam dörtlü toplantı yapıp dokulun derim.

Yuh valla. Tam tencere kapak olmuşlar kızla. Benim nişanlım bunu yapsa değil sıkıştırma demek,yerin dibine girerim utancımdan. Bu ikisi tam olmuşlar.
Aileleri karıştırın işin içine,ödemezlerse dahi rezil olsunlar herkese.

Bu nasıl arkadaş bu nasıl yüzsüzlük... Kuzeniniz sözlüsüymüş ondan isteseymiş. Sizin haberiniz olmasını istemediğinde nişanlınız o paranın gelmeyeceğini anlamalıydı. Geçmişler ola. Uzak durun öylesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…