- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi Red Phoenix
-
Hani bir de dertsiz tek tabanca insanlar değiliz. Evlilik arifesindeyiz, yardım almadan kendimiz almak istiyoruz evimizin eşyasını çabalıyoruz işte genç insanlarız. Az para değil, hele ki böyle bir dönemde. Faizlerle beraber 3000 lirayı buluyor borçAz para olsa insan ''sadakam olsun'' der ama az buz para değil
Bu konuyu nişanliniz halletsin artik. Bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki bu devirde.Gününden falan geçtik ödense de geç olsa keşke. Öyle yüzsüz ki, bize ödeyeceğim diyip boynunda altın zinciriyle kuzenime unutsun o parayı diyormuş.
Ben ona bırakır mıyım şu saatten sonra, halledebilse parayı alırdı bir şekilde. Hem kızın ailesiyle hem de kuzenimin ailesiyle konuşacağım bu durumu canımBu konuyu nişanliniz halletsin artik. Bu kadar da iyi niyetli olunmaz ki bu devirde.
Sorma canım, 10 yıl dostluk dile kolay. Bende hayretler içerisindeyim hani öyle az buz değil geçirilen zaman. Aileye sokacak kadar güvenmişiz başımıza gelene bak. Zaten kuzenimle araları ilişkinin başından beri bir tuhaf, bi ayrılıp bir barışıyorlar illa ki gelecektir ama o kapıyı kapattım bir kere çok geç
Bu saatten sonra bende bu kadar yakın olacağım bir dost istemiyorum hayatımda, hatta dost isteyip istemediğime bile emin değilim. En azından olay neticesinde daha kolay oldu hayatımdan çıkarmam, kurtuldum diyebiliyorum yaşanan sinirle şimdilik.Zordur bitirmek, ben de bir o kadar süren iki dost dediğim insanı çıkardım hayatımdan. Sevgiliden ayrılmaktan daha sıkıntılı gelmişti. Yüzsüzlük de girince işin içine sinir kolay geçmiyor.
Şahsen dost kavramı bana çok uzak geliyor artık.
Bir daha nasıl güvenebilirsin ki zaten...
Aileye girmesi kötü olmuş ama işte nereden bilebilirsin ki, güveniyorsun pişman ediyorlar insanı.
Bu saatten sonra bende bu kadar yakın olacağım bir dost istemiyorum hayatımda, hatta dost isteyip istemediğime bile emin değilim. En azından olay neticesinde daha kolay oldu hayatımdan çıkarmam, kurtuldum diyebiliyorum yaşanan sinirle şimdilik.
Daha beterinden korunduğumu düşünüyorum canım inan ki. Nişanlıma brrk salaklık edip telefonunu çaldırmasaydı bende ona telefon almazdım senin böyle sıkıntıların olmazdı demiş. Ara bozmaya kadar gidebilirdi ileride.Diken üstü dostluk da olmuyor..
Şok etkisi yaratmıştır ama çok net göstermiş kendini, sinsi sinsi ilerlemesinden iyidir.
Daha beterinden korunduğumu düşünüyorum canım inan ki. Nişanlıma brrk salaklık edip telefonunu çaldırmasaydı bende ona telefon almazdım senin böyle sıkıntıların olmazdı demiş. Ara bozmaya kadar gidebilirdi ileride.
Tabi nişanlımın hemen haklısın x, bütün suç brrk'ın. Al bu para sana helal olsun hatta bu utancı kapatmak için bir altın zincir daha al falan demesi gerekiyorduÜste çıkmak için komikleşmiş iyice.
Hayret ya, ee bunu deyince nolacakmış, nişanlınız sizi mi suçlayacakmış niye telefonu çaldırdın diye
Almasaymış yani, "hediye" adı altında zorunda kalmış gibi davranıyor, parası da verilmiş üstelik.
Tabi nişanlımın hemen haklısın x, bütün suç brrk'ın. Al bu para sana helal olsun hatta bu utancı kapatmak için bir altın zincir daha al falan demesi gerekiyordu
Yahu sanki cebimdeki telefonu çıkarıp hırsızın eline verdim, Allah razı olsun almış telefon düşünüp lafım yok ama ondan telefon falan istemedim ben parasını da istemediği halde eline saydım. Yalvar yakar keyfime telefon aldırmışım da parasını vermemişim gibi.
Hiç sorma canım.. Telefonu alırken böyle düşünceleri varmış demek ki. Allah sonumuzu hayır etsinAynen, komedi resmen :)
Laf kalabalığı yapıyor anca.
Bir de istememiş Allah'tan parasını...
Neyse bu zincir için sergilediği cesaret sonucunda ne olacak bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?