En yakın arkadaşımı kıskanıyorum

Benim dostumla arkadaş ortamından tutun da okulumuz, gittiğimiz dershaneye kadar aynıyız. Eskiden sürekli mesajlaşırdık sonra sonra azalttık. Hala görüşür yazışırız ama zamanla her şey normale dönüyor. 9 senelik dostluğumuz var her şey oturdu tabii. Üniversiteyi farklı şehirde okuduk o beni başta arkadaşlarımdan kıskanıyordu yüzüme de söyledi ama yerinin farklı olduğunu anlayınca kıskançlığı bıraktı.

Arkadaşınız size hala aynı samimiyetle yaklaşıyorsa korkularınız yersiz.

Belli etmiyorum ama çok düşünüyorum. Mesela birileriyle buluşcak tüm gün içim içimi yiyo msj atıyo mu diye bakıyorum. Hayatımda biri olmadığı için bu kadar abartıyorum belki ama başka kimsem de yok bu kadar yakın olduğum.

Bizim eskiden de her şeyimiz aynıydı şimdi de öyle. Ama ortak arkadaşımızdan bile kıskanıyorum çünkü o da çok yakın arkadaşımız. Cidden çocukluk ve ilgi çekmek isteme olarak düşünmeye başladım ama dışlanma ve kaybetme korkum çok fazla.

Ööyle değil :) O da olsun ama başkaları da olsun :) Yine ona çok değer verin ama hayatınızın merkezinde sizden başka hiçbir allahın kulu olmasın :)

Çok isterdim ya sizin gibi heyecanımı yitirmek isterdim mesela Biraz daha soğukkanlı olmak özgüvenli olmak kendi kendime yetebilmeyi bilmek ama isteyince olmuyor kafa aynı kafa

Çok isterdim ya sizin gibi heyecanımı yitirmek isterdim mesela Biraz daha soğukkanlı olmak özgüvenli olmak kendi kendime yetebilmeyi bilmek ama isteyince olmuyor kafa aynı kafa

Öyle demeyin. Dert aramayın kendinize arkadaşlığınızın tadını çıkarın.

Onunla bunu konusssan saçma der belki. Aslında seni oyalayacak baska bir sey olması lazım.

Bu galiba herkese oluyor. İki yakın arkadaşımı ben tanıştırdım şimdi bensiz geziyorlar:). Başka bir arkadaşımın en yakın atkadaşıylada ben çok samimi olmuştum. Onsuz buluşuyorduk bazen. Ama yaş ilerledikçe takmıyor insan sadece aklına geliyor. Zmanla azalır bence bu dugular. Bir de arkadaşlarını kaybetmekten korktuğun anda genelde seni kullanmaya başlarlar ve o arkadaşlık ya sana bir yük olur ya onu darlar biter gider. Yani ona bir yanlış yapmadıkça neden arkadaşını kaybedesin ki? Yeni insanlar tanır ama herkesin yeri başka olur.

Genelde biri diğerine çok bağlanırsa, bağlanılan taraf postayı koyuyor bilgin olsun. Dost da olsa vazgeçilmez değil ve ona kesinlikle onu vazgeçilmez gördüğünü hissettirme, arkadaşını bunaltma. Bazı şeyler karşılıklıdır, o ne kadar görüşmek istiyorsa fazlasını isteme. Hiçbir arkadaşın vazgeçilmez olmasın, aranız bozulduğunda çok üzülürsün.

Bende de aynı durum oluyor diye korkuyorum. Aslında kuruntu hepsi ordada bişey yok ama o da benim gibi düşünsün istiyorum.

O da bana çok değer veriyo genelde ama arada ufak tefek umursamazlıkları beni bunları düşünmeye itiyo

lise zamanında olurdu genelde böyle ilişkiler yahu:))
tabi ki yalnızlıktan arkadaşına sarmışssın.
bir sevgilin vs. olsa emin ol arkadaşın markadaşın hikaye olur.
umrunda olmazdı bu kadar.
kaç yaşındasın?
çalışıyormusun?

lisede bir arkadaım vardı ozaman dostumdu beni sürekli baskaleından kıskanır kimsyle yakın olmamı istemzdi ünide bu devam etti baktı mecburen hayatıma yeni insanlar alıyorum sacma sapan sürekli nispet yapardı.bana gelince cok yıprattı beni zaten daha sonra baglar koptu . özgüven sorunu vardı bence onda

arkadaş bu yahu sevgili değil
10 senelik toplam 3 arkadaşım var,diğer ikisi benden daha kanka birbirlerini düğünde nikah şahidi yapacaklar diğeri sadece benim
ama üçünü de hiç kıskanmadım serbest hallerine bıraktım yarın görüşmeyelim derlerse tek yapacağım neden sormak ve üzülmek olur...
kıskanmak kendi kendini yemekten başka bir şeye sebep olmaz bence:)

25 SENELIK KIZ ARKADASIMLA BU YUZDEN SUANDA GÖRÜŞMÜYORUZ

BENİ O KADAR ÇOK KISKANIRDI Kİ BEN ARTIK DAYANAMADIM

WHATSAPP SON GÖRÜLMEMİ BİLE TAKİP EDERDİ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…