- 3 Şubat 2016
- 826
- 466
- 23
- 30
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Benim de öyleydi lisedeyken ama geçiyor bi zaman sonra. Biri arkadaşımı öpse kavga ederdim
Oo cidden kötüymüş :)
Canım bu sevgili degil ki sonucta yakın bir arkadasın. Bence kendine telkinde bulun onsuzda yapabilirsin. İnsanların baska arkadasları da olabilir. Hem kıskandığını belli etme bence. Bende hic gelemem böyle seylere birine takılı kalmak istemem.
Ööyle değil :) O da olsun ama başkaları da olsun :) Yine ona çok değer verin ama hayatınızın merkezinde sizden başka hiçbir allahın kulu olmasın :)Teşekkür ederim benim onsuz bi hayata kendimi alıştırmam lazım galiba
Benim dostumla arkadaş ortamından tutun da okulumuz, gittiğimiz dershaneye kadar aynıyız. Eskiden sürekli mesajlaşırdık sonra sonra azalttık. Hala görüşür yazışırız ama zamanla her şey normale dönüyor. 9 senelik dostluğumuz var her şey oturdu tabii. Üniversiteyi farklı şehirde okuduk o beni başta arkadaşlarımdan kıskanıyordu yüzüme de söyledi ama yerinin farklı olduğunu anlayınca kıskançlığı bıraktı.
Arkadaşınız size hala aynı samimiyetle yaklaşıyorsa korkularınız yersiz.
Ööyle değil :) O da olsun ama başkaları da olsun :) Yine ona çok değer verin ama hayatınızın merkezinde sizden başka hiçbir allahın kulu olmasın :)
Çok isterdim ya sizin gibi heyecanımı yitirmek isterdim mesela Biraz daha soğukkanlı olmak özgüvenli olmak kendi kendime yetebilmeyi bilmek ama isteyince olmuyor kafa aynı kafa
Onunla bunu konusssan saçma der belki. Aslında seni oyalayacak baska bir sey olması lazım.Belli etmiyorum ama çok düşünüyorum. Mesela birileriyle buluşcak tüm gün içim içimi yiyo msj atıyo mu diye bakıyorum. Hayatımda biri olmadığı için bu kadar abartıyorum belki ama başka kimsem de yok bu kadar yakın olduğum.
Bu galiba herkese oluyor. İki yakın arkadaşımı ben tanıştırdım şimdi bensiz geziyorlar:). Başka bir arkadaşımın en yakın atkadaşıylada ben çok samimi olmuştum. Onsuz buluşuyorduk bazen. Ama yaş ilerledikçe takmıyor insan sadece aklına geliyor. Zmanla azalır bence bu dugular. Bir de arkadaşlarını kaybetmekten korktuğun anda genelde seni kullanmaya başlarlar ve o arkadaşlık ya sana bir yük olur ya onu darlar biter gider. Yani ona bir yanlış yapmadıkça neden arkadaşını kaybedesin ki? Yeni insanlar tanır ama herkesin yeri başka olur.
Genelde biri diğerine çok bağlanırsa, bağlanılan taraf postayı koyuyor bilgin olsun. Dost da olsa vazgeçilmez değil ve ona kesinlikle onu vazgeçilmez gördüğünü hissettirme, arkadaşını bunaltma. Bazı şeyler karşılıklıdır, o ne kadar görüşmek istiyorsa fazlasını isteme. Hiçbir arkadaşın vazgeçilmez olmasın, aranız bozulduğunda çok üzülürsün.
lise zamanında olurdu genelde böyle ilişkiler yahu:))Belli etmiyorum ama çok düşünüyorum. Mesela birileriyle buluşcak tüm gün içim içimi yiyo msj atıyo mu diye bakıyorum. Hayatımda biri olmadığı için bu kadar abartıyorum belki ama başka kimsem de yok bu kadar yakın olduğum.
lisede bir arkadaım vardı ozaman dostumdu beni sürekli baskaleından kıskanır kimsyle yakın olmamı istemzdi ünide bu devam etti baktı mecburen hayatıma yeni insanlar alıyorum sacma sapan sürekli nispet yapardı.bana gelince cok yıprattı beni zaten daha sonra baglar koptu . özgüven sorunu vardı bence ondaBaşlıkta belirttiğim gibi kıskanıyorum. Benden önce başkalarına bişey anlattıysa, başkalarıyla takıldıysa. Mesela şuraya gitsem o da tek kalınca şunlarla mı takılır diye korkuyorum. Çok saçma ve çocukça ama bilemedim. Çözüm önerisi olan?
Uzun yıllardır süren bi dostluğumuz var ama son 2 yıldır böyle, kaybetme korkum var ya başkalarıyla daha iyi anlaşırsa beni eskisi kadar umursamazsa diye korkuyorum
25 SENELIK KIZ ARKADASIMLA BU YUZDEN SUANDA GÖRÜŞMÜYORUZBaşlıkta belirttiğim gibi kıskanıyorum. Benden önce başkalarına bişey anlattıysa, başkalarıyla takıldıysa. Mesela şuraya gitsem o da tek kalınca şunlarla mı takılır diye korkuyorum. Çok saçma ve çocukça ama bilemedim. Çözüm önerisi olan?
Uzun yıllardır süren bi dostluğumuz var ama son 2 yıldır böyle, kaybetme korkum var ya başkalarıyla daha iyi anlaşırsa beni eskisi kadar umursamazsa diye korkuyorum
yuh25 SENELIK KIZ ARKADASIMLA BU YUZDEN SUANDA GÖRÜŞMÜYORUZ
BENİ O KADAR ÇOK KISKANIRDI Kİ BEN ARTIK DAYANAMADIM
WHATSAPP SON GÖRÜLMEMİ BİLE TAKİP EDERDİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?