• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşımı kıskanıyorum

aysunkndmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
399
74
48
Başlıkta belirttiğim gibi kıskanıyorum. Benden önce başkalarına bişey anlattıysa, başkalarıyla takıldıysa. Mesela şuraya gitsem o da tek kalınca şunlarla mı takılır diye korkuyorum. Çok saçma ve çocukça ama bilemedim. Çözüm önerisi olan?

Uzun yıllardır süren bi dostluğumuz var ama son 2 yıldır böyle, kaybetme korkum var ya başkalarıyla daha iyi anlaşırsa beni eskisi kadar umursamazsa diye korkuyorum

Başkalarıyla takıl büyük ihtimalle çok seviyorsun
Ama bazen çok sevdiklerimiz daha çok acitiyor canimizi
Ailen haricinde kimseye çok bağlanma

Dostunu severken ölçülü sev, günün birinde düşmanın olabilir. Düşmanına da buğzunu ölçülü yap, günün birinde dostun olabilir.
Hadisi şerif

Başkalarıyla takıl büyük ihtimalle çok seviyorsun
Ama bazen çok sevdiklerimiz daha çok acitiyor canimizi
Ailen haricinde kimseye çok bağlanma

Dostunu severken ölçülü sev, günün birinde düşmanın olabilir. Düşmanına da buğzunu ölçülü yap, günün birinde dostun olabilir.
Hadisi şerif

Evet eskiden böyle değildim ama uzun yıllardır arkadaşız ve bağlandım ister istemez

Bende mi tutku kalmadı hiçbir şeye karşı anlayamıyorum ama boş geliyor ya. En yakın arkadaşım iki hafta aramasa arada yazıyorum iyi misin diye, iyiyse mesele etmiyorum. Bence boşluktasınız, zamanla geçecektir. Ama arkadaşların sevgili gibi birbirini kıskanması ilişkiye zarar veriyor, hem başkalarıyla gezmesi sizinle olan ilişkisini neden etkilesin? Etkiliyorsa zaten o kadar yakın olmamalısınız demektir.

Bende mi tutku kalmadı hiçbir şeye karşı anlayamıyorum ama boş geliyor ya. En yakın arkadaşım iki hafta aramasa arada yazıyorum iyi misin diye, iyiyse mesele etmiyorum. Bence boşluktasınız, zamanla geçecektir. Ama arkadaşların sevgili gibi birbirini kıskanması ilişkiye zarar veriyor, hem başkalarıyla gezmesi sizinle olan ilişkisini neden etkilesin? Etkiliyorsa zaten o kadar yakın olmamalısınız demektir.

Doğru ama biz abarttık her şeyimiz aynı senelerdir takıldığımız yerler okulumuz arkadaşlarımız sürekli msjlaşırız bi de bu kadar dip dibe olunca kardeş gibi oluyo bi süre sonra kıskanıyorum istwr istemez

Doğru ama biz abarttık her şeyimiz aynı senelerdir takıldığımız yerler okulumuz arkadaşlarımız sürekli msjlaşırız bi de bu kadar dip dibe olunca kardeş gibi oluyo bi süre sonra kıskanıyorum istwr istemez

Kardeş dışında kardeş işini geçin bence. Yakınlığınızı ve paylaşmak istememenizi anlıyorum. Ama madem kardeşiniz gibi kardeşiniz olsaydı da arada bir başka arkadaşlarıyla takılıp eve geri gelip yine sizin kardeşiniz olacaktı değil mi? Bir de böyle düşünün.

Başlıkta belirttiğim gibi kıskanıyorum. Benden önce başkalarına bişey anlattıysa, başkalarıyla takıldıysa. Mesela şuraya gitsem o da tek kalınca şunlarla mı takılır diye korkuyorum. Çok saçma ve çocukça ama bilemedim. Çözüm önerisi olan?

Uzun yıllardır süren bi dostluğumuz var ama son 2 yıldır böyle, kaybetme korkum var ya başkalarıyla daha iyi anlaşırsa beni eskisi kadar umursamazsa diye korkuyorum
Ona özel anlattıgın bir seyler var mı?

Kardeş dışında kardeş işini geçin bence. Yakınlığınızı ve paylaşmak istememenizi anlıyorum. Ama madem kardeşiniz gibi kardeşiniz olsaydı da arada bir başka arkadaşlarıyla takılıp eve geri gelip yine sizin kardeşiniz olacaktı değil mi? Bir de böyle düşünün.

aslında öyle haklısınız ben kaybeyme korkum olsun istemiyorum kimseyi gereğinden fazla umursamak istemiyorum bu sorun benim için

Sevgilin olmadığı için ona sarıyor olabilir misin?

Benim de öyle bir arkadaşım vardı. Bildiğin başkalarıyla görüşünce kıskanıyordu. Bana sürekli hediye falan alıyordu. Sonra birini buldu, beni sallamıyor artık :63:

Evet yıllardır yalnızım en yakın olduğum insan da en yakın arkadaşım olabilir aslında :D

aslında öyle haklısınız ben kaybeyme korkum olsun istemiyorum kimseyi gereğinden fazla umursamak istemiyorum bu sorun benim için

Birazcık zaman.. Kimse kimseyi yanında korkularla ya da zorla tutamıyor. Gitmek ve uzaklaşmak isteyen ne pahasına olursa olsun gidiyor. Birazcık salın. Kendinize değer verin :)

Yo o acıdan demedim. Bazen anlatılan seylerden dolayı insan ister istemez bağlanıyor. Baska arkadasın var mı peki?

Evet birçok arkadaşım var ama sadece arkadaş olarak en yakın arkadaşlarım bahsettiğim kişi ve bir tane daha var onla çok sık görüşemesek de üçlüyüz genelde ama ondan bile kıskanıyorum

Canım bu sevgili degil ki sonucta yakın bir arkadasın. Bence kendine telkinde bulun onsuzda yapabilirsin. İnsanların baska arkadasları da olabilir. Hem kıskandığını belli etme bence. Bende hic gelemem böyle seylere birine takılı kalmak istemem.

Back
X