- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
valla ben de bilmiyorum nasil parlattik ama sanirim o zamanlar aciktim ve korelilrre benziyodum ondan olabilidKankan halinden memnun niye acaba
Yalnız iyi dikkat cekmissiniz her yerde masallah
O yıldızı nasil parlattiniz
ama ben ona istedigi sevgiyi veremem kalbim doluu onu kanka olarak cok seviyorumMaşallah ne çok sevgili sanan olmuş tesadüfün bukadarı.
Knkanizin bu iş hoşuna gitmiş olmalı size karşı boş değil bnden demesi
kanka olarak goruyorum o yuzdenKanka ayagi yalan olmus senden hoslaniyor.
Ayrica dert bunun neresinde yasin buyudukce bana gul almiyor, balon almiyor, ilgi gostermiyor deriz.
Ah biz kadinlar.
Allahım ne büyük dertler var yarabbim
O zamanlar açıktım derken koreli ne alakavalla ben de bilmiyorum nasil parlattik ama sanirim o zamanlar aciktim ve korelilrre benziyodum ondan olabilid
Ne zaman oldu ki bu olayvalla ben de bilmiyorum nasil parlattik ama sanirim o zamanlar aciktim ve korelilrre benziyodum ondan olabilid
aciktim su an kapaliyim bir de percemim vardi ve koreliye asiri benziyodum hala benziyorum tabiO zamanlar açıktım derken koreli ne alaka
gecen seneNe zaman oldu ki bu olay
Ama ohooo yanigecen sene
İnat ediyorum derdini seveyim butonunda.Ablalarim benim cok yakin bir erkek arkadasim var ayri sehirlerdeyiz ve cok gorusemiyoruz ben onlarin yanina gittigim zaman anca hepsiyle dostum olayi anlatmak istiyorum simdi bu x olsun gezmeye ciktik x yolda bana gul ve balon aldi ne alakaysa neyse sonra biz avmye gittik ablasi lavaboya gidecegini abisi de markete gidecegini soyledi biz de beklemeye basladik onlari o arada ordan bir kadin gecerken bize bakarak yanindakine cok yakismiyolar mi yaslari kucuk ama masallah dedi ben o ara resmen yerin dibine girecektim sonra manzarali bir kafeye gitmek icin metro duragina gidicez biz x ile kol kola girdik giderken bir tane kiz kendi kendine bir sap biziz dedi :shokshok: sonra geldik duraga bindik iceriye iceridede gul satan kadin varmis abi almazmisin manitaya dedi o ara sakayla karisik guldum ama nasil utandimmm sonra ben bu cocuga kanka bizi sevgili sanmasinlar dedim kanka bosver sansinlar dedi ve guldu sizce nedir buu umarim konuyu dogru yere acmisimdirr
evet hala kankam ebediyende oyle kalacak gecen sene burayi bilmiyodum yeni buldumO Zaman'lar derken
Dün olmuş gibi yazmışsın ama eskiymiş
Bunu bize neden yazdın
Şimdi kanka mı
Geçen seneyi mi soruyorsun yazık sıkılıyorsun demekaciktim su an kapaliyim bir de percemim vardi ve koreliye asiri benziyodum hala benziyorum tabi
ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.İnat ediyorum derdini seveyim butonunda.
İtiraf et bayılıyorsun kankana, çok hoşlanıyorsun ondan.
O da senden hoşlanıyor diyelim de destek gör diye açtın konuyu da
burayi bilmiyordumGeçen seneyi mi soruyorsun yazık sıkılıyorsun demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?