en yakin arkadasimla sevgili sanildim

ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.
Yav oofff
Saçma sapan ergen tripleri
Ne diyelim bildiğin yamulmuşsun adama bir de ayak yapıyorsun burada. Boşver sevgili sansın dedi de bilmem ne
Çok komiksin hem de,
Ne bu şimdi dert mi
Kankam bana bik bik bik

Yav oofff
Saçma sapan ergen tripleri
Ne diyelim bildiğin yamulmuşsun adama bir de ayak yapıyorsun burada. Boşver sevgili sansın dedi de bilmem ne
Çok komiksin hem de,
Ne bu şimdi dert mi
Kankam bana bik bik bik
yuh yani o benimm dostumm ayip be

e şimdi niye bunu dert ettin de soruyorsun? ayrıca açık olman ve koreliye benzemen ne alaka onu da hala anlamadım? ayrıca kanka size niye gül ve balon aldı bunu da anlamadım.siz kendinizi anlayabiliyor musunuz kuzum?
onu seyden dedim yildizi uzerinize cekmissiniz demis ya onu ona istiaden yazdim ayrica gecen sene burayi bileydim yazardim

ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.
o zaman sevdiğinizi düşünün, teeee geçen seneki kankanızla sevgili sanılmanızı unutamayışınıza takılıp burda dert açmayın.

onu seyden dedim yildizi uzerinize cekmissiniz demis ya onu ona istiaden yazdim ayrica gecen sene burayi bileydim yazardim
geçen sene adı üstünde.çoktan unutmuş olman gerekmiyor mu? haftaya da ilkokul aşkının mı konusunu açıcaksın?

Yani bu konudan rahatsızsanız davranislariniza dikkat edersiniz olur biter.

Kanka olupta sonra evlenenler var o çocuk senden hoşlanmazsaydı bir dakika yanında duramazdı, Kanka ayağı tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…