en yakin arkadasimla sevgili sanildim

Burnuma püfür püfür fake kokusu geldi nedense
fake degilim gercek adimi yazmadim sadece sizi inandiracak degilim ayrica banlayabilirsiniz su sitedeki kadinlar ne kadar kavgaci evde mutlu degilmisiniz nesiniz yillarinizin hincini burda insanlara kotu yorum yazarak mi atiyosunuz

burda ne dertlerini yazan var banlayabilirler site gicigima gitmeye basladi

e şimdi niye bunu dert ettin de soruyorsun? ayrıca açık olman ve koreliye benzemen ne alaka onu da hala anlamadım? ayrıca kanka size niye gül ve balon aldı bunu da anlamadım.siz kendinizi anlayabiliyor musunuz kuzum?

Ergenlerin yeni olayı koreli pop grupları. Aşırı derecede takıntılılar bu konuya. Korelilere benziyor olmak da bir statü sembolü oluyor böyle olunca.

burda ne dertlerini yazan var banlayabilirler site gicigima gitmeye basladi

Sene önceki olayı bugün gibi yazıyorsun, bi de dert olsa neyse. Kankanla seni, yoldan gelip geçen, tanımadığınız 2-3 tip sevgili zannetmiş de filan. Nesi dert bunun ben anlamadım.

dert cunku o benim arkadasim ayrica bu konular bana ters

Ya yoldan gelip geçen 3. şahısların sizi ne zannettiği nasıl dert olabiliyor ki? Oğlumu kardeşim, eşimi abim sansalar, ya da abimi eşim, kardeşimi çocuğum; yani napayım, neyini dert edineyim? Çok saçma, insan bunu dert edinir de bir sene sonra bile sorgular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…